Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. február 26., hétfő

22.844 - ​Friss: váratlanul megszólalt Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi választás ügyében! > 2018. február. 26. 18:12


​​
Friss: váratlanul megszólalt Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi választás ügyében!

Orbán Viktor érdemi választ adott a hódmezővásárhelyi, elbukott polgármester-választás ügyében az őt megállító újságírónak.

miniszterelnököt hvg.hu-nak sikerült megszólaltatnia, a Fidesz országos választmányára érkező Orbán Viktor minden további nélkül válaszolt nekik Hódmezővásárhely, illetve az áprilisi választás kapcsán is, íme a válaszai:

„Gratulálunk neki, és sok sikert kívánunk. Hódmezővásárhely fontos város, mindig is a szívünkön viseltük a sorsát, ezután is mindent meg fogunk tenni fejlődéséért"

„Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni."

„Tehát az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném. hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most"