Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. február 25., vasárnap

22.841 - ​​Márki-Zay Péter: Kedves Vásárhelyiek! Hálás vagyok szeretetükért, bátorságukért és bátorításukért.


Feladó: Nemzeti Hirhalo 
Dátum: 2018. február 25. 5:05
Tárgy:  Magyarországon gyorsabb tempóban fogyott a népesség, mint Szíriában
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>
​​
2018 február 25.

Márki-Zay Péter Facebook üzenete

Kedves Vásárhelyiek!
Kedves Barátaim!

Márki-Zay PéterAmikor 50 nappal ezelőtt nekiláttunk kampányunknak, sokan a közvetlen családtagjaim és barátaim közül sem gondolták, hogy ilyen sokan leszünk. Számomra is nagy meglepetés volt, ahogy egyre csak nőtt a fórumaink iránti érdeklődés, és az, hogy a Facebook közvetítések során tízezrek követtek bennünket. Tíz és százezrek éreznek velünk ezekben a napokban és órákban. Történelmi pillanatok részesei lehetünk, ha vasárnap nem csak soka n leszün k, hanem elegen is! Azt láttuk, hogy bátorságunk sokakat bátorított, azt tapasztaljuk, hogy Jerikó falai - repedezni kezdtek. Ma délután nagyon sokan voltunk a Szent István téren, de vasárnap még ennél is többen kell, hogy legyünk!
​​

Kedves Vásárhelyiek! Hálás vagyok szeretetükért, bátorságukért és bátorításukért.

Rajtunk a sor kedves Vásárhelyiek! Mutassunk példát Magyarországnak és a Nemzetünk tagjainak, hogy igenis bátor, szabadság- és igazságszerető nép vagyunk és azt is, hogy elutasítjuk a hatalommal való visszaélés minden formáját!

Szeretettel és hálás szívvel köszönök mindent!
Írjunk holnaptól történelmet!


Márki-Zay Péter

Kapcsolódó:
A Fidesz és Lázár János feljelenti az Indexet és a Hír TV-tA Fidesz és Lázár János szankcionálja feljelenti az Indexet és a Hír TV-t (magyarhirlap.hu)
A Simicska Lajoshoz köthető médiumok rágalmakat közöltek a miniszterről a hódmezővásárhelyi polgármester-választás kapcsán. A Fidesz és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter feljelentést tesz a HírTV és az Index ellen a HírTV pénteki Célpont című adásában a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választással kapcsolatban elhangzott és az Index által is híresztelt, a minisztert érintő rágalmak miatt - közölte a Miniszterelnökségi Sajtóiroda pénteken este. A közlemény szerint a HírTV és az Index a legaljasabb és legmocskosabb eszközöket vetette be annak érdekében, hogy befolyásolják a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást.
A Fideszt nem ellenőrzi az ÁSZ a választásokigA Fideszt nem ellenőrzi az ÁSZ a választásokig (24.hu)
Az Állami Számvevőszék közzétette a jövő év első felének ellenőrzési tevét, a dokumentum szerint pedig a következő hónapokban, beleértve a választásig tartó időszakban sem kell ellenőrzéstől tartania sem a Fidesznek, sem a KDNP-nek. Az ellenzéki pártoknál viszont lesz ellenőrzés, a 2015-16-os időszakkal kapcsolatban ellenőrzésre számíthat több ellenzéki pártalapítvány, mégpedig a Táncsics Mihály Alapítvány (az MSZP pártalapítványa), a Jobbik Magyarországért (Gyarapodó Magyarországért) Alapítvány, az Ökopolisz Alapítvány (LMP), az Új Köztársaságért Alapítvány (Demokratikus Koalíció), a Váradi András Alapítvány (Együtt Magyarországért), a Liberális Magyarországért Alapítvány, a Megújuló Magyarországért Alapítvány (Párbeszéd).
Életbe lépett Czeglédy Csaba mentelmi joga, nyilvántartásba vették, mint képviselőjelöltÉletbe lépett Czeglédy Csaba mentelmi joga, nyilvántartásba vették, mint képviselőjelölt (nyugat.hu)
A szombathelyi választási bizottság péntek délben tartott ülésén nyilvántartásba vett több képviselőjelöltet, köztük az előzetesben lévő Czeglédy Csabát. Czeglédy a hétvégén jelentette be, hogy függetlenként indul az április 8-i országgyűlési választásokon, párttagságát is felfüggesztette. Szerdán le is adták a számára összegyűjtött ajánlásokat, is üzenetben jelentette ki, hogy eszében sincs elszökni a mentelmi jog mögé bújva. Ezzel megkapta a mentelmi jogot, most az ügyészségen és a bíróságon a sor, hogy megszüntessék előzetes letartóztatását. Ettől függetlenül folytatódik ellene az eljárás, de a hatóságok nem alkalmazhatnak vele szemben kényszerítő eszközöket, ilyen az előzetes letartóztatás is.
RADÍROZHATÓ TOLLAKAT ADNAK MAJD A VÁLASZTÁSON ÁLLÍTJA EGY BENNFENTES. VIGYÉL SAJÁT TOLLAT, ÉS SZÓLJ MÁSOKNAK IS ERRŐL!Radírozható tollakat adnak majd a választáson állítja egy bennfentes. vigyél saját tollat (otpercpiheno.hu)
Egy magát bennfentesnek megnevező forrás azt állítja, hogy a jelenleg hatalmon lévő kormány bármire képes, hogy a börtönt és az elszámoltatást megússza. Állítja, hogy többszáz millió forintot fognak arra költeni, hogy beszerezzenek radírozható tollakat, amelyeket a választópolgárok megkapnak, hogy voksoljanak. Ez a választás illúziója csak! Azt hisszük, hogy mi választunk, de ez olyan lenne, mint amikor 2 bárány és egy farkas, megbeszélik, hogy mi legyen a vacsora. Kérlek, vigyél magaddal saját tollat, oszd meg ezt, hogy máshoz is eljusson és mindenki tudja, hogy a biztonságos választáshoz óvatosnak kell lennünk!


Az amerikai 'mély állam' reméli, hogy Oroszországot csődbe viszi az új fegyverkezési versennyel
Lovas István 2018. február 24. SPUTNIK NEWS - lovasistvan.hu

Az orosz népnek feltétlenül fel kell készülnie a NATO további erősítésére, nyilatkozta John Bosnitch kanadai politikai tanácsadó.
Kifejtette, az Egyesült Államok által vezetett jelenlegi háborús előkészületek, így Trump elnök erős növekedést mutató 2019-es katonai költségvetése nagyon is emlékeztet az USA-NATO 1980-as évekbeli "csillagháborús" kezdeményezésére, amely hasonló kiadásokra kényszerítette az akkori Szovjetuniót.

Az USA 2019-es katonai költségvetése több mint 6,3 milliárd dollárnyi a Pentagon európai elrettentési kezdeményezésére, amelynek célja "szembeszállni" az orosz agresszióval és azt elriasztani.
Bosnitch kifejtette: "Washingtonban a mély állam azt reméli, hogy megismétli a Szovjetunió anyagi tönkretételét a kényszerű védelmi kiadásokkal. A Pentagon csupán egy fizetett alkalmazott az agresszív politika véghezvitelében... Az egészet nem a Pentagon kezdeményezte, hanem ultragazdag oligarchák, akik Amerikát bankmonopóliumuk és a termelési erőforrások fölötti monopol hatalmuk révén uralják".
Ugyanakkor egyre nagyobb annak az esélye, hogy Moszkva, Peking és más államok az amerikai katonai fegyverkezés agresszív bővítésére védelmi szövetségek létrehozásával reagálnak.
Bosnitch elmondta, noha Trump az elnök, ő ténylegesen egy arany kalitkában, a Fehér Házban tartott foglya az amerikai katonai-ipari oligarcháknak.

Kapcsolódó:
Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & PoorsVisszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's (oroszhirek.hu)
Visszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést. A cég péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy a devizában fennálló hosszú és rövid lejáratú orosz szuverén adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
veszélyesen megközelített egy amerikai romboló egy orosz őrhajótVeszélyesen megközelített egy amerikai romboló egy orosz őrhajót (hir.ma)
Veszélyesen megközelítette az amerikai Gravely romboló az orosz Jaroszlav Mudrij őrhajót a Földközi-tenger keleti medencéjében, megsértve ezzel a nemzetközi szabályokat és a kétoldalú megállapodásokat - közölte kedden az orosz védelmi minisztérium. A tárca szerint a június 17-én történt incidens során az amerikai Arleigh Burke-osztályú, irányítható rakétákkal felfegyverzett romboló 60-70 méterre közelítette meg balról az orosz hadihajót, majd annak útvonalát veszélyesen közel, a hajóorr előtt 180 méterre keresztezte. A védelmi minisztérium közleménye rámutatott, hogy a Jaroszlav Mudrij nemzetközi vizeken, állandó sebességgel haladt és nem tett veszélyes manővereket az amerikai hajó felé.
Washington szerint az RT és a Sputnik is felelős a szíriai vérontásértWashington szerint az RT és a Sputnik is felelős a szíriai vérontásért (lovasistvan.hu)
Heather Nauert, az USA külügyminisztériumának szóvivője kijelentette, hogy a Russia Today (RT) és a Sputnik News orosz médiumok szintén felelősek, amiért Szíriában nem áll meg a vérontás. /Aki szerint az amerikaiak most már tényleg elvesztették a maradék eszüket, nincs távol az igazságtól./ Nauer azt mondta, hogy e két orosz médium tehetne többet is, hogy megálljon a 2011 óta Szíriában dúló háború. Kérdezem e két médiumot, folytatta, mit tesznek, hogy megállítsák a halált, a gyilkosságokat, a pusztítást Szíriában?
Négy NATO-tagállam inkább orosz katonai védelmet akarNégy NATO-tagállam inkább orosz katonai védelmet akar (hidfo.ru)
Négy NATO-tagállam lakossága inkább Oroszországgal akarna katonai szövetséget kötni, egy NATO-tagállamot pedig inkább tartanak biztonsági fenyegetésnek mint szövetségesnek - derül ki a Gallup friss közvélemény-kutatásából. A Gallup globális viszonylatban végezte el ezt a felmérést, összesen 66 országban. Az eredményekből kiderült, hogy Bulgária, Görögország, Szlovénia és Törökország szerint Oroszország a biztonság fő garanciája. Ezekben az országokban a lakosság többsége azt akarja, hogy egy háború esetén országuk katonai szövetséget kössön Oroszországgal.
Megállapodtak az orosz-kínai-iráni katonai együttműködésrőlMegállapodtak az orosz-kínai-iráni katonai együttműködésről (sokkaljobb.hu)
Egy orosz napilap szerint elkészültek és aláírásra várnak az Oroszország, Kína és Irán közötti katonai és gazdasági együttműködésről írt dokumentumok, melyek értelmében orosz és kínai egységeket telepítenének Iránba. A megegyezés értelmében a jelenleg Szíria partjainál tartózkodó egységeket a NATO Szíria elleni támadásának semlegesítése után az iráni partokhoz csoportosítják majd át. Az orosz Északi Flotta légiereje jelenleg készül az iráni repterekre való áttelepülésre. Néhány nappal ezelőtt a Földközi-tengeren került sor egy interkontinentális ballisztikus rakéta tesztelésére, melyet egy Kamcsatka melletti orosz atom-tengeralattjáróról indítottak.
Tízezrek rajonganak a rejtélyes orosz katonai rádióértTízezrek rajonganak a rejtélyes orosz katonai rádióért (mno.hu)
Az orosz mocsárvidék kellős közepén, nem messze Szentpétervártól áll egy óriás vaskapu, amely mindkét irányban hatalmas, áthatolhatatlan falakban folytatódik, mögöttük elhagyatott épületek és rádió-adótornyok meredeznek. A baljóslatú hely még a hidegháború idején keletkezett. Sokan vélik úgy, hogy innen sugároz az MDZsB rádió, amelynek hivatalosan nincs tulajdonosa, de a hét minden napján huszonnégy órában monoton, tompa zaj hallható a hangszóróból, amelyet néhány másodpercenként megszakít egy kísértethajó kürtjére emlékeztető hang. Hetente egyszer-kétszer egy férfi, máskor női hang olyan nehezen értelmezhető szavakat olvas be, mint "lélekvesztő" vagy "agrárszakember". Az adás bárhol a világon fogható a 4625 kilohertzen.

CIA: Magyarországon gyorsabb tempóban fogyott a népesség, mint Szíriában
2016. máj. 05 karpathir.com

A világ húsz leggyorsabban csökkenő lélekszámú országa közé tartozik Magyarország - derül ki a CIA-nak, az USA Központi Hírszerző Ügynökségének legutolsó (2015-ös) adataiból - olvasható a HVG-ben.

Az évről évre közzétett (legutóbb 233 államot tartalmazó) listán Magyarország tavaly a 216. helyen végzett, közvetlenül Németország és Belarusz után. A CIA demográfiai előrejelzése szerint idehaza a múlt évben gyorsabb tempóban fogyott a népesség, mint például a háború sújtotta Szíriában, ahol a lélekszám 1,6 ezrelékkel mérséklődött.
Az évkönyv ezzel párhuzamosan Magyarországon 2,2 ezrelékes visszaesést prognosztizált.
Az itthoni népességfogyás tényleges üteme azzal a szinttel lett azonos, amit Románia és egy polinéziai kis sziget, Amerikai Szamoa esetében prognosztizáltak.

Kapcsolódó:
Ahmad az új német: Két kiskorú feleség négy gyerek és élete végéig segélyből akar élniAhmad az új német: Két kiskorú feleség négy gyerek és élete végéig segélyből akar élni (hungaryexpres.com)
Hatalmas döbbenetet váltott ki a német közéletben a két feleségével és hat gyermekével Németországban élő szíriai menekültről szóló dokumentumfilm. A Spiegel TV-n bemutatott filmből az derült ki, hogy a teljes egészében csak segélyekből élő, iszlám vallású szír család a német jogrendszerrel teljesen szembemenve poligámiában, azaz többnejűségben él, ráadásul úgy, hogy a család nőtagjai mind kiskorúként mentek feleségül a családfőhöz.
A Spiegel TV a napokban sugárzott egy dokumentumfilmet a 32 éves Ahmad A. Németországban élő családjáról.
Emberi jogi díjjal tüntette ki Soros Györgyöt a düsseldorfi TonhalleEmberi jogi díjjal tüntette ki Soros Györgyöt a düsseldorfi Tonhalle (olkt.hu)
A Tonhalle Düsseldorf éves emberi jogi díja idén George Soros magyar származású amerikai üzletemberé. Az indoklás szerint az üzletember évek óta támogatja az emberi szabadságot, miközben sorozatos támadások érik jobboldali, populista oldalról. "Soros díjazásával Fischer Ádám szeretné felhívni a figyelmet a xenophóbia Európa-szerte növekvő veszélyére" - áll a düsseldorfi intézmény közleményében. A város szimfonikus zenekarának főzeneigazgatója, aki a díjazott személyéről dönt, évek óta elkötelezett a szabadságjogok és az emberi jogok mellett.
Soros György igazi arca: a könyörtelen, náci kollaboráns spekulánsSoros György igazi arca: a könyörtelen, náci kollaboráns spekuláns (888.hu)
Az amerikai sajtó több szereplője is fontosnak tartotta a 2016-os USA elnökválasztás alkalmával Soros György valódi, a könyört nem ismerő világnézetének bemutatására a CBS "60 minutes" című műsorának azt az 1998-as interjúját, melyben a milliárdos tőzsdei spekuláns kendőzetlen cinizmussal beszélt valódi életfilozófiájáról. Ebben az interjúban hangzott el Soros György részéről az a kijelentés, ami miatt az amerikai közéleti vitákban a neve gyakran, náci kollaboránsként kerül megemlítésre. Egyes vélekedések szerint ilyen, egyáltalán nem baloldali, ám befolyásos demokratapárti személyiség Soros György is, aki a pénzügyi és szervezési motorjaként működött eddig az Obama és Clinton családok politikai ügyeinek.
Igenis van Soros-terv (1. rész)Igenis van Soros-terv (lovasistvan.hu)
Az elkövetkező napokban sorozatban, szó szerinti fordításokban ismertetjük Soros saját maga által írt terveit a migránsok európai befogadásának szükségességéről és körülményeiről. Miközben számtalan, általa finanszírozott NGO-k az Európába irányuló migrációs áramlatokat minden lehetséges eszközzel és módon segítik, legalább két dolgot jelez az, hogy a külföldi fősodratú média a hazai ellenzéki politikusokhoz és médiájához hasonlóan szintén letagadja a nyilvánvalót, vagyis a Soros-terv létezését. Azt, amit ő saját maga annak, tervnek nevezett. Az egyik az, hogy reszketnek a tényektől.
Soros György gátlástalansága: elhallgatott részletekSoros György gátlástalansága: elhallgatott részletek (origo.hu)
Soros György egyszerre három új videóval is jelentkezett. Ezek egyikén a budapesti gyerekkoráról mesélt, amelyből azonban érdekes módon kimaradtak kellemetlen részletek a zsidó vagyonok 1944-es elkobzásával kapcsolatban. Egy viszonylag szűk réteg még mindig eltökélten ragaszkodik ahhoz, hogy Soros György egy filantróp, aki a világot akarja jobbá tenni hatalmas vagyonából. A spekuláns korábbi elbeszéléseiből, illetve a PestiSrácok.hu által kiadott Andreas von Rétyi ezeket is felhasználó könyvéből azonban merőben más karakter rajzolódik ki. A szerző állításai ugyanis nehezen cáfolhatók, például Soros gyerekkorát illetően egybeesnek az érintett saját bevallásával.
Soros György: Orbán gazdaggá tette az apját, és azóta maffiaállamot építSoros György: Orbán gazdaggá tette az apját, és azóta maffiaállamot épít (index.hu)
A magyar miniszterelnökről írt részletes portrét a Financial Times, ami egy magyar olvasónak szinte semmi új információt nem tartalmaz, viszont megszólal benne Soros György: Orbán akkor tért igazán rossz útra, amikor gazdaggá tette az apját azzal, hogy kvázi monopóliumot biztosított neki útépítési anyagokra, amivel hatalmas vagyonra tett szert. Ekkor kezdte kiépíteni a maffiaállamot. Ekkor szerezte meg igazán a hatalmat. Soros elmondta még, hogy a maffiaállam megnevezést Magyar Bálint, korábbi SZDSZ-es oktatási minisztertől vette át, aki több könyvet írt "Orbán maffiaállamáról". Magyart közvetlenül is idézi a lap, szerinte a Fidesz nacionalista-konzervatív ideológiája csak egy politikai trükk, amiben nem hisz Orbán Viktor sem, csak a hatalom megragadása miatt találták ki.
orban-viktor-a-kossuth-radioban(960x640)(1).jpg (orbán viktor, )Orbán agyondicsérte Soros GyörgyötOrbán agyondicsérte Soros Györgyöt (24.hu)
Reggeli rádiós beszédében a kormányfő arról is beszélt, nem számít, megtérül-e valaha az iszonytatóan túlárazott belgrádi vasút. De szóba került a hírszerzés szerepe is Soros György ördögi tervének feltérképezésében. Szokásos péntek reggeli rádióinterjúra fáradt be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió adásába, és beszélt sok mindenről, többek között Soros Györgyről és Soros Györgyről is. A nemzeti konzultációval nyitott a miniszterelnök, aki fényezte az állítólag több mint kétmillió visszaküldött demagóg papírlapot. A bevándorlás amúgy szerinte nemzeti ügy, "mert ha beengedik a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kell velük együtt élni".
Orbán Viktor magyar neve: Soros GyörgyOrbán Viktor magyar neve: Soros György (sztarklikk.hu)
Megint sikerült elveszítenie a közpénznek a közpénz jellegét! 2016 októberében egy állami tulajdonú cég, a Hungarocontrol 320 millió forintot adott a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak. Ez az alapítvány áll Orbán Viktor polgári köre mögött. Lefordítom: Orbán Viktor magyar neve - Soros György. A különbség annyi, hogy Soros a saját vagyonából, a mindenkori hatalommal való visszaélők ellen fellépőket támogatja. Orbán ezzel szemben a mi pénzünkből a saját hatalmát erősíti erkölcstelen és törvénytelen módon.
Orbán Soros elleni menetében elpusztítja EurópátOrbán Soros elleni menetében "elpusztítja Európát" (lovasistvan.hu)
A Magyar Demokratának van egy súlyos hiányossága. Nem működtet egy olyan regisztert, amely 2010 kora nyara óta leltározta volna mindazon, nyugati sajtótermékekben megjelent cikkeket, amelyek azt ismertették, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök miként pusztítja el Európát. Egyes-egyedül, természetesen, mert itt komoly, hiteles nyugati médiumokról van szó, amelyeknek kötelező hinni, mert ha nem így teszünk, hatalmas retorzió következik. Olvasóinkat viszont olykor tájékoztatni kell erről, mert a végén - akár mind többen Európában - még képesek a saját szemüknek hinni és azt látni, hogy Angela Merkel német kancellár vagy George Soros az a pusztító gazember, aki szétveri a virtuális és valós kerítéssel körbe nem vett Európát.
AZ APÓS BRÜSSZEL ELLEN HARCOL, DE AZ ELIOS KÖZBESZERZÉSES BEVÉTELEINEK 84 SZÁZALÉKÁT AZ EU FINANSZÍROZTAAz após Brüsszel ellen harcol, de az Elios közbeszerzéses bevételeinek 84 százalékát az EU finanszírozta (alfahir.hu)
Az Elios Zrt. egyedül vagy konzorciumban 2010 és 2017 között majdnem nyolcvan közbeszerzést nyert el, amely munkák nagy részét európai uniós forrásokból fizették a megbízók - írja az Átlátszó oknyomozó portál. A cég, amelyben tulajdonosként és igazgatósági tagként is feltűnt Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje egészen az OLAF-ellenőrzésig nyert közbeszerzéseket. A hét év alatt elnyert tendereknél az Átlátszó szerint mindvégig 80-100 százalékos volt az EU-s források aránya, ami összesítve az Elios bevételeinek 84 százalékát teszi ki.
Gaudi: Budaházyék terroristának minősítése a Soros-terv része, megálljt kell parancsolni!Gaudi: Budaházyék terroristának minősítése a Soros-terv része, megálljt kell parancsolni! (youtube.com)
2018. február 22-én Kubinyi Tamással az Álmos Király TV élő világhálós adásában beszélgetett dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a végkifejlet felé tartó és baljós jelekkel kísért Budaházy-Hunnia büntetőperről. Tavalyelőtt nyár végén a terrorizmussal is vádolt 17 hazafit első fokon összesen 125 év fegyházra ítélték egy súlyosan törvénytelen és hatálytalan ítélettel. A másodfokú eljárás szakmai elemzése itt (https://goo.gl/jzqBCy) olvasható (szerző: dr. Gaudi-Nagy Tamás).
Viktor-Viktor beismerte: tudták, hogy már 2002-ben választási csalás történtViktor-Viktor beismerte: tudták, hogy már 2002-ben választási csalás történt (kuruc.info)
Orbán Viktor a Somogy megyei Kötcsén megrendezett "Polgári Pikniken" beismerte - tudják, hogy 2002-ben az MSZP elcsalta a választásokat! Öt évet kellett várni rá. Arról már persze nem beszélt, hogy az általa kinevezett MSZMP-s Pintér Sándor belügyminiszter és apparátusa miért nézte ezt ölbe tett kézzel. És miért nézi azóta is a Fidesz. A Fidesz elnöke rámutatott: a szocialista párt 2002 óta erejét meghaladó kísérletet tesz arra, hogy versenyben maradjon a jobboldal egységességével szemben. Így míg 2002-ben csalással nyerték meg a választásokat, 2006-ban úgy sikerült megismételniük a választási sikert, hogy meg kellett akadályozniuk, hogy kiderüljön: mekkora az állami háztartási hiány és az ország adóssága.
M. Richárdot megkímélte a bíróság rossz egészsége miatt, előzetes helyett megúszta 50 ezer forint bírsággalM. Richárdot megkímélte a bíróság rossz egészsége miatt, előzetes helyett megúszta 50 ezer forint bírsággal (444.hu)
"M. Richárd ügyében az ügyeletes bíró a mai napon - terhelt egészségi állapotára tekintettel - ülést tartott a Fővárosi Szent János Kórházban és az ügyészségi indítvánnyal szemben nem rendelte el gyanúsított előzetes letartóztatását, hanem őt a házi őrizet szabályainak kisebb súlyú megszegéséért 50 000,- Ft rendbírsággal sújtotta" - írja a 444-nek eljuttatott közleményében M. Richárd védője Dr. Koltai Zsuzsanna ügyvéd. M. Richárdot, a 2017 tavaszán, a Dózsa György úton történt, két ember halálát okozó baleset gyanúsítottját csütörtökön kora délután fogta el és vette őrizetbe a rendőrség, miután megsértette a házi őrizet szabályait.