Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 10., csütörtök

639 - Oszlár Antal: Ezen szervezetekkel nem vállalunk közösséget, mivel azonosulnak azzal a rendszerrel, amely ellen harcolunk.

Von: Nemzeti Akarat Platform [mailto:info@nemzetiakarat.hu]
Gesendet: szerda, 2008. április  9. 23:10
An: Kutasi József

Betreff: Magyarság

 

Tisztelt István!

 

Örömmel vettük baráti meghívását az említett akcióra,amit sajnálattal kell elutasítanunk nyomos és pontokba szedett érveink alapján, amelyek a következők:

1. Ideológiánk, a nemzeti forradalom (revolúció), lényegéből adódóan nem vagyunk hajlandóak nemzeti ügyeknek álcázott, illetve annak kikiáltott, valójában bulvár anyagnak szánt akciókat támogatni,legyen Polgár Tamásé, alias Tomcat-é,vagy bárki másé. Mi a nemzet szolgálatára szerveződtünk, nem reklámstatisztának.

2. Az úton útfélen nyilasozó és fasisztázó szervezeteket és magán személyeket, nem áll szándékunkban erkölcsileg támogatni illetve megjelenésünkkel, igazolni megmozdulásaikat.

Ezen szervezetekkel nem vállalunk közösséget, mivel azonosulnak azzal a rendszerrel, amely ellen harcolunk.

3. A nemzeti forradalom eszméjével és felfogásunkkal ellentétes, hogy mozgalmunk magukat színtisztán vagy éppen nemzeti liberálisnak nevező szervezetekkel illetve magánszemélyekkel bárminemű akciót szervezzen, támogasson. Ezen agya korlátunkon nem vagyunk hajlandóak változtatni a jövőben sem.

4. Őseink és hőseink irántitiszteletből nem vagyunk hajlandóak olyan személyek akcióit támogatni, akik többek között bohócruhában gyalázzák meg harcoló őseink emlékét (lásd Tomcat 2005ösbohócruhás akcióját).

Természetesen a legélesebben tiltakozunk az ellen, hogy bárkit inzultus érjen, mert nemzeti érzelmű együttes koncertjére akar jegyet venni és a jegy helyett gyalázkodást, becsmérlést kapjon. Egy nemzetileg elkötelezett politikai hatalom alatt ez nem történhetne meg, ezért mi ennek a kiépítésén dolgozunk és nem különféle idegen hangzású és önös érdekű „flashmob"-okat támogatunk jelenlétünkkel.

Emellett természetesen támogatjuk a megfelelően szervezett megmozdulásokat, amennyiben fent említett pontjainkkal nem ellenkezik az esemény.

Üdvözlettel: Oszlár Antal NAP ügyvivő


www.nemzetiakarat.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------