Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 13., vasárnap

14.820 - Magyarország Kormánya > Változások a kormányban

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. május 11. 15:19
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-11
Változások a kormányban

Lázár János, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz a Miniszterelnökséget vezető államtitkár - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Lázár Jánost a frakcióvezetői székben Rogán Antal váltja, az IMF-főtárgyalói poszton pedig Varga Mihály követi Fellegi Tamást.

Orbán Viktor Fellegi Tamás vállalt feladatának sikeres lezárultával kezdeményezi a köztársasági elnöknél a miniszter felmentését

Orbán Viktor miniszterelnök ennek megfelelően tájékoztatta Fellegi Tamást, hogy június 1-i hatállyal kezdeményezi a köztársasági elnöknél tárca nélküli miniszteri megbízatásából történő felmentését.

Kérdőívvel indul a demográfiai földprogram

A Vidékfejlesztési Minisztérium a demográfiai földprogramhoz kapcsolódóan kérdőívet készített, hogy megismerje az érdeklődő fiatalok elvárásait, igényeit. A tárca a fiatal, családos vagy családot alapítani szándékozó, két vagy több gyermeket vállaló gazdálkodók életét a demográfiai földprogram beindításával tervezi segíteni, ezzel is hozzájárulva a gyermekvállalási kedv növekedéséhez, a vidéki élet felpezsdítéséhez, a falvak újra benépesítéséhez.

A nap képe

A két katonai titkosszolgálat összevonásából létrejött szervezet ünnepi gyűlésén felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Stefánia Palotában. Kiemelte: a kormány új időszámítást kezdett, aminek lényege, hogy Magyarország immár kiáll magáért és polgáraiért, minden erejével igyekszik érvényesíteni a magyarok érdekeit, és megvédeni értékeit. (fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária)