Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 29., kedd

14.925 - Magyarország Kormánya > Magyarországon nincsen roma diszkrimináció

Feladó: Magyarország Kormánya 

Dátum: 2012. május 25. 17:14
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-25
Nemzeti konzultáció kezdődik a munkahelyteremtésről

Új nemzeti konzultáció kezdődik, ezúttal elsősorban a munkahelyteremtéssel összefüggő kérdésekben kéri ki az emberek véleményét a kormány - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Pintér Sándor: az önkormányzati védelmi feladatot ellátóknak legyen több jogosítványuk!

A belügyminiszter szerint több jogosítványt kellene adni az önkormányzati védelmi feladatokat ellátó embereknek a jelenleginél, annál, hogy csak regisztrálják a bűncselekményt.

Befejeződtek a 2012. évi tavaszi írásbeli érettségik

Sikeresen lezajlottak, és a mai napon, május 25-én befejeződtek a 2012. évi tavaszi érettségi írásbeli vizsgák. A tanév rendjében meghatározott 16 nap alatt 1.210 vizsgahelyszínen 136.546 érettségiző írásbeli vizsgáira került sor. Az érettségi vizsgák következő szakasza, az emelt szintű szóbeli vizsgák időszaka június 7. és 13. között lesz.

Magyarországon nincsen roma diszkrimináció

Nem értünk egyet az amerikai külügyminisztérium 2011-es országjelentések az emberi jogi gyakorlatról című felmérésének több megállapításával, mert Magyarországon nincs roma diszkrimináció, de az észrevételeket tiszteletben tartjuk – jelentette ki csütörtökön az MTI-nek New Yorkból telefonon Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

A nap képe

A kormányfő a hódmezővásárhelyi közgyűlés rendkívüli ülésén megerősítette, hogy Lázár János polgármester munkájára a jövőben a Miniszterelnökségen számít.

(Fotó: Botár Gergely)