Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 29., kedd

14.930 - Válasz a "Döbbenet! Nyílt levél minden magyarhoz" hírhálós írásra

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Válasz a "Döbbenet! Nyílt levél minden magyarhoz" hírhálós írásra 
Kivételesen bemutatjuk egy nálunk megjelent vélemény keltette gondolatokat. 
Tisztelt Hírháló! 

Ha lehet, küldjék már el az alábbi kis üzenetet Hompoth Zoltánnak az én megdöbbenésemmel, hogy ilyen kishitűek is vannak még kis hazánkban: 
Nem azt akarom mondani e levelemben, hogy most ünnepeljük Kádár Jánost! 
De amit Hompoth úr is az írásában összehordott az elvakult magyarellenességében az már mindent íberel. Sajnos ilyenek a mai önmagukat értelmiséginek gondoló írástudók. 

Milyen propagandisztikus elvárásból lehet valaki ennyire elfogult, az objektív mértékkel a történelem egyik legjobb magyar társadalmi berendezkedésével szemben? Hogyan lehetséges, hogy annak a kornak egyetlen pozitívumát sem tudta megfogalmazni vak dühében? Erre válaszoljon valamit: I. Mátyás király uralkodásától számított bő ötszáz évben, higgyék el, a KÁDÁR-RENDSZER volt Magyarország második legjobb társadalmi korszaka. Aki tudja, cáfolja! Kérdezem még: akkor Hompoth úr hova sorolja az elmúlt 21 évben azt a sok gazdasági öngyilkosságot elkövető ember halálát, amit az őszerinte jónak megélt rendszerváltozása okozta? Óvatos becslések szerint ez a szám lényegesen magasabb lehet, mint amit Kádár fejére szórnak. Bizony valódi akaratként írom, mert ma sokkal több embert lehetne Magyarország elleni károkozásért elítélni, mint amit a Kádár-rendszer bűneiként felhoznak. Nem védve a Kádár-rendszer bűneit, de azt minden magyar ember elvárná, hogy objektív mércével írjanak a nemzet verejtékén hízó írástudók a társadalmi jelenségekről. 

Tisztelettel: Tácsi István-



Más olvasónk válasza a válaszra 

Valóban remek volt a Kádár rendszer. Sikeresen megtörte véglegesen a magyar gerincet. A legvídámabb barakk pénzéhes, "egyél, igyál, mulass csak ne politizálj" elprolisodott és szellemileg a béka feneke alá sűllyedt népessége soha nem volt képes Kádár után kirántani magát az erkölcsi mocsából. 

A mai apátia, gyávaság, nyak behúzás és általános fertő mind kádárjancsikának köszönhető. 

Az ő "örök érdeme" hogy a magyart mint birkát kezelheti a gyarmatosítók cionista hada, hogy alázatosan elfogadja mindenki rabszolga státusát amig egy fél tányér lencsét kap rabtartóitól. 

Nem tudom Tácsi elvtárs hány éves, én aki végigéltem a Róthmanó rendszert állítom hogy az kevesebb kárt tett a magyarban mint Kádár mert gyilkolt és akasztott bülbül szavak helyett. Azért volt képes a nép fellázadni 56-ban mert nem volt semmi veszteni valónk! Kádárelvtárs bebiztosította hogy mindenkinek legyen weekend háza, Trabantja, nyugati szemét árúja amit mind foggal körömmel védett mindenki és "áldotta" a jó Jancsi bácsit hogy konzumidiótává nevelte. Azóta a zsigeri anyagiasság és a szellem teljes hiánya jellemző a szerencsétlen magyar népre.