Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 13., vasárnap

14.828 - Német modell alapján alakítanák át a teljes nyugdíjrendszert

Feladó: RP Híradó

Dátum: 2012. május 11. 16:59
Tárgy: Átalakítják a nyugdíjrendszert,
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com
>



Hatalmas siker: milliók látják a magyar ingyenreklámot + képek

Komoly ingyenreklámhoz jut a magyar turizmus azzal, hogy 800 németországi McDonald's gyorsétteremben vetítik a hazai utazási célpontokat bemutató videókat. A német piac kiemelt fontosságú a magyar turizmus szempontjából, hiszen az országból érkező turisták évente közel 2 millió vendégéjszakát töltenek nálunk.
bõvebben>>>

Német modell alapján alakítanák át a teljes nyugdíjrendszert

Néhány hónappal ezelőtt még attól volt hangos a sajtó, hogy a svéd nyugdíjrendszer mintájára alakíthatják át a magyar nyugdíjrendszert, azonban egy szerdán kikerült vitaanyag szerint a kormány a németeknél is alkalmazott pontrendszert támogatja.
bõvebben>>>

Jól fizető állását önkéntes munkára cserélte

Mintha a föld nyelte volna el a volt rádiós újságírót, Belicza Beát. Évekig semmit sem hallottunk róla, mígnem ráakadtak egy internetes blogjára. Afrika egyik legszegényebb vidékén pötyögte a gépbe élményeit, már amikor pár órára volt áram. Sokakat kíváncsivá tett, de beszélgetni csak átmeneti hazatérte után tudtak vele.
bõvebben>>>

Biztonságérzetet ad az állandó online jelenlét

A digitális életstílus egyre inkább teret nyer: gyakorlatilag sehová sem megyünk a telefonunk nélkül és nincs olyan nap, amikor ne ülnénk le a laptop vagy a számítógép elé.
bõvebben>>>

Az MFB három új, vállalakozókat segítő hitelprogramot indít

Három új, vállalkozókat segítő hitelprogramot indít az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt., a termékek az Új Széchenyi Terv (ÚSzT) pályázataihoz kapcsolódó, vissza nem térítendő támogatások vállalkozásokhoz történő eljuttatásának felgyorsítását célozzák - közölte az MFB pénteken.
bõvebben>>>

Budapest Transzfer: főszerepben az irodalom és a zene

DalternatívA - szó, szöveg, zene, dal címmel rendezik meg az idén a Budapest Transzfer Nemzetközi Fesztivált szombaton a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM). Az idei mustrán az énekelt költészet magyar és nemzet nemzetközi képviselőivel találkozhat a közönség - tájékoztatta az MTI-t a budapesti intézmény.
bõvebben>>>

Képregényfesztivál a Millenárison


Kiállítások, előadások, vetítések és képregényes rögtönzések is színesítik szombaton a nemzetközi képregényfesztivál programjait a Millenáris Teátrumban Budapesten.
bõvebben>>>

Magyarországon forog film Émile Zola korai regényéből

Budapesten kezdődött meg az Émile Zola első művészileg jelentős regényén, a Thérése Raquin című köteten alapuló film forgatása Elizabeth Olsen főszereplésével.
bõvebben>>>

Adományvonal: májusban és júniusban a daganatos gyermekek gyógyulásáért

Az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület célkitűzéseit támogatják azok, akik a 1788-as adományvonalat hívják vagy sms-t küldenek májusban és júniusban.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.