Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 16., szerda

14.869 - Magyarország Kormánya > Első miniszteri értekezlet az Emberi Erőforrások Minisztériumában

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. május 16. 18:03
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele (2012.05.16)
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-16
Első miniszteri értekezlet az Emberi Erőforrások Minisztériumában

Balog Zoltán a minisztérium névváltozásával kapcsolatban kiemelte: azért volt rá szükség, mert az új név jobban kifejezi azt, hogy az ember áll a tárcánál a középpontban.

Navracsics Tibor Finnországban tárgyalt a magyar igazságügyi és közigazgatási reformról

A finn igazságügyi miniszter pozitívan állt ahhoz a magyar kezdeményezéshez, amely szerint a 2014-2020 közötti időszakban az uniós forrásokból finanszírozható igazságügyi együttműködési célok közé a nemzeti kisebbségek és a kisebbségi nyelvek védelmét is felvegyék – tájékoztatta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a kormány.hu-t.

Jól működik a bérkompenzáció

Különös, hogy éppen a szocialisták bírálják leghangosabban a bérkompenzációs pályázatot, akik két cikluson keresztül semmit nem tettek a foglalkoztatás növeléséért, a vállalkozásokért, a hátrányos helyzetű térségekért. Legkevésbé azoktól van szükség jó tanácsra, akiknek a rosszul megállapított feltételek miatt kétszer kellett munkahelyteremtő pályázatot kiírni, és még úgy se fogyott el a rendelkezésre álló összeg.

A nap képe

Orbán Viktor miniszterelnök Balog Zoltán emberi erőforrás miniszterrel az Emberi Erőforrások Minisztériumának első miniszteri értekezletén. (Fotó: Pelsőczy Csaba)