Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 22., kedd

14.895 - Trükköznek a dohányosok a szigorú szabályok miatt

Feladó: RP Híradó
Dátum: 2012. május 22. 0:19
Tárgy: Kutasijozsef1956 - Újraindul a szénbányászat,
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>



Újraindul a teljes hazai szénbányászat

A helyi természeti kincsek eddiginél jelentősebb kiaknázását tervezik Borsodban és Nógrádban, már konkrét lépéseket tettek a szénbányászat újraindítására. Nem rég arról adtak hírt, hogy a Mecsekben is megindult a bányászat. Ezek a lépések gyakorlatilag azt jelentik, hogy a teljes hazai szénbányászat újraindul.
bővebben>>>

A lakásvásárlás buktatói: erre figyelj!

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik lakásvásárlásra adják a fejüket - még az alacsony árak ellenére sem. A vásárlási procedúra ugyanis ritkán zökkenőmentes. Rengeteg dologra kell egyszerre kiemelt figyelmet fordítani, ha nem akarunk pórul járni.
bővebben>>>

Traffipaxjelző okostelefonra: ingyenes és még jogszerű is

A mai közlekedési bírságok mértékének ismeretében célszerű traffipax-előrejelző használata. Aki nem akar aggályos lézerblokkolót igénybe venni, letöltheti okosmobilra a jogszerűen használható applikációt.
bővebben>>>

IX. Napfényes Fesztivál – Lehet, érdemes és jó egészségesen élni!

Június első hétvégéjén nem mindennapi munka kezdődik a Városliget közepén. A Napfényes Élet Alapítvány több mint 300 önkéntes segítője az idén kilencedszer vág neki annak a nem lebecsülendő feladatnak, hogy átöltöztesse a ma már PeCsa Music Hall névre hallgató ex-Petőfi Csarnokot, és egy napra a sokat látott, megkopott betonfalak közé varázsolja az egészség szigetét.
bővebben>>>

Tessék reklamálni!

Bárhol, bármit vásárolunk, sajnos mindig előfordulhat meghibásodás. Aki mást állít, annak fordítson hátat azonnal, mert hazudik. Még egy faék is rejtegethet „meglepetést”. :-)
bővebben>>>

Trükköznek a dohányosok a szigorú szabályok miatt

Bár a hatóságok arról számolnak be, hogy működik a törvényi szabályozás, és negyedére esett vissza a szigorított dohányzási szabályokat megszegők aránya április eleje óta, a jelek szerint a trükközők is elkezdtek taktikázni az öt méteres szabállyal.
bővebben>>>

Már jövőre jöhet az új KRESZ? Ezeket lehet tudni róla

A módosítások helyett új, az uniós normáknak is megfelelő KRESZ-t alkotnak a szakpolitikusok, az illetékes minisztériumok és a társadalmi szereplők; az új jogszabályt kidolgozó munkabizottság várhatóan már a jövő héten elkezdi a munkát, és a rendelkezés akár még az idén életbe léphet.
bővebben>>>

Telerobotikával vizsgálnának idegen világokat

A NASA azt fontolgatja, hogy más égitestek körüli pályára küld asztronautákat, ahonnan az űrhajósok távirányítású robotokkal térképezhetnék fel az objektumokat.
bővebben>>>

Az internetes hirdetések már a leghatékonyabbak

A megrendelők egyre inkább azon aktív fogyasztók felé fordulnak, akiket elektronikus tartalmak, csatornák útján lehet leginkább elérni. Az internetes hirdetések aránya folyamatosan növekszik.
bővebben>>>

Magyar sikerek az energiahatékony járművek versenyén

Három új rekorddal zárult a Shell Eco-marathon Europe 2012-es megmérettetése. A francia Team Microjoule-La Joliverie nyerte a versenyt 2.832,8 kilométert téve meg egyetlen literrel, a második helyen a Kecskeméti Főiskola GAMF csapata futott be, minden korábbi kihívónál jobban megszorongatva a franciákat.
bővebben>>>

Fogyasztószer van a szőlőben

A szőlőlé újonnan fölfedezett alkotó eleme gátolja a zsírsejtek kifejlődését, amivel megelőzi az elhízást - állapították meg amerikai kutatók. A szőlővel és a szőlő magjával kapcsolatban már korábban is tudtuk, hogy jó hatással lehet az egészségre.
bővebben>>>

Nem felejtik el a jó palócok Mikszáthot

A Nógrád megyei Horpácson működik Magyarország egyetlen Mikszáth-emlékmúzeuma. Itt állandó kiállítással várják a látogatókat. Ezzel párhuzamosan a balassagyarmati Palóc Múzeumban is berendeztek egy Mikszáth-kiállítást több olyan tárggyal, amely eddig nem volt látható Nógrádban.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.