Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 21., hétfő

14.883 - Magyarország Kormánya > Korszerű baromfitelepet adott át Fazekas Sándor Csongrád megyében

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. május 21. 17:20
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-21
Macedónia és Montenegró NATO-csatlakozását sürgette Orbán Viktor

A NATO legfőbb jellemzője továbbra is a kollektív védelem kell, hogy legyen, amelynek egyik fontos eszköze a rakétavédelmi rendszer - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Chicagóban, a NATO 25. csúcstalálkozójának nyitó tanácskozásán, ahol egyúttal sürgette Macedónia és Montenegró mielőbbi csatlakozását a katonai szövetséghez.

Korszerű baromfitelepet adott át Fazekas Sándor Csongrád megyében

Az ország egyik legjelentősebb beruházásnak nevezte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Hungerit Zrt. hétfőn átadott baromfitelepét Csongrád megyében, ahol újabb földhaszonbérleti szerződéseket is átvehettek a helyi nyertesek.

Országgyűlés: pénzügyi tranzakciós és biztosítási adó, médiatörvény, gyermekbarát igazságszolgáltatás

A pénzügyi tranzakciós illetékről és a biztosítási adóról kezd tárgyalni az Országgyűlés e heti háromnapos ülésén. A képviselők módosíthatják a médiatörvényt és elfogadhatják a gyermekbarát igazságszolgáltatás kialakításához szükséges törvénymódosítást.

Egymásért vagyunk

Egymásért vagyunk, együtt kell tennünk hazánk biztonságáért, hogy gyermekeink, unokák is megemlékezhessenek a múlt dicső időszakairól az idők végezetéig – hangsúlyozta a magyar honvédelem napja alkalmából tartott megemlékezésen dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára május 21-én, a Budai Várban.

A nap képe

Az ország egyik legjelentősebb beruházásnak nevezte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Hungerit Zrt. hétfőn átadott baromfitelepét Csongrád megyében