Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 25., péntek

14.912 - Magyarország Kormánya > Több ezer új munkahelyet teremt az NGM pályázata

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. május 23. 17:43
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-23
Több ezer új munkahelyet teremt az NGM pályázata

10,4 milliárd forintos támogatási igény érkezett be a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő beruházásokat elősegítő pályázatára – jelentette be Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján.

Komoly elismerésben részesült Magyarország romastratégiája

Komoly elismerésben részesült hazánk Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégiája, a dokumentum megfelelően tükrözi a 2011-es soros uniós elnökség idején megfogalmazott és azóta teljesített célokat – derül ki az Európai Bizottság által ma kiadott, a nemzeti romaintegrációs stratégiákat értékelő közleményéből.

5 milliárd forintra pályázhatnak az élelmiszeripari vállalkozások

Megjelent a mezőgazdasági és élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztésére kiírt pályázat, melynek keretösszege ötmilliárd forint. A mezőgazdasági termelők három-, a nem mezőgazdasági termelők kétmilliárd forintra pályázhatnak. A kérelmeket június 22. és július 23. között lehet beadni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.

A nap képe

Hitet kell tennünk amellett, hogy Magyarország minden jóakaratú ember otthona - hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter szerdán, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány megújított kuratóriumának ünnepélyes alakuló ülésén. (Fotó: Pelsőczy Csaba)