Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 16., szerda

14.865 - Gyermeknapi rajzfilmünnep - 29 város csatlakozott

Feladó: RP Híradó <rppozitivhir@gmail.com>

Dátum: 2012. május 15. 20:57
Tárgy: Kötelező az energetikai tanúsítvány
Címzett: Kutasi József Antal



Nincs pénzed új lakásra? Költözz mobilházba

A legtöbb háztartás havonta szembesül azzal, mekkora terhet is jelentenek a lakásfenntartási kiadások, s egyre többen gondolkodnak el azon, nem ártana kisebb lakásba költözni. A "válságlakások" háza tájára kalauzoljuk el olvasóinkat, s megmutatjuk milyen kompromisszumokra kényszerül az, aki a legapróbb ingatlanokban rendezné be életét.
bõvebben>>>

Ingyen és percek alatt csinálhatsz weboldalt

A címben minden igaz. Nem arról van szó, hogy valamilyen jól működő hívószóval csábítjuk az olvasókat, aztán kiderül, hogy az ingyen tulajdonképpen olcsón, a percek alatt pedig valójában több nap. A most bemutatandó szolgáltatással akár profi, multifunkciós, modern weboldalt is létrehozhatunk.
bõvebben>>>

Immáron használt lakásokra is kötelező az energetikai tanúsítvány kiállítása

2012. január elsejétől kötelező a használt lakások eladásakor vagy tartós bérbeadásakor az energetikai tanúsítvány elkészíttetése.
bõvebben>>>

Vírusokkal termeltettek elektromosságot

Mindennapi tevékenységünkből, akár lépéseinkből nyerhetünk a jövőben elektromos energiát amerikai kutatók új technológiájával, amelyben génmérnökséggel létrehozott, töltéssel bíró vírusok alakítják át elektromossággá a mechanikus energiát.
bõvebben>>>

Koltai Lajos reklámfilmje a magyar állampapírok népszerűsítésére

Koltai Lajos rendező, Dobos Tamás operatőr és Zságer Balázs zeneszerző készítette el a magyar állampapírokat népszerűsítő legújabb imázsfilmet, amely keddtől látható a hazai televíziók reklámblokkjaiban egy átfogó hirdetési kampány indító elemeként.
bõvebben>>>

Rejtélyes tengeri lényt vettek videóra

Furcsa lényt kaptak lencsevégre egy víz alatti fúrásnál használt kamerával április 25-én, ami komoly vitákat váltott ki az Interneten. Az elméletek igen változatosak, a medúzától a Loch Ness-i szörny mélytengeri változatán át egészen a bálna placentáig ki-ki kedvére csemegézhet. 
bõvebben>>>

2017-re lehet kész a Rubik-kocka múzeum + képek

Nemzetközi pályázatot írnak ki az óriás Rubik-kockát formázó múzeumra, ami a Rákóczi híd budai hídfőjénél épül meg. A különleges épületben a magyar szellemi teljesítményeket mutatják be, és várhatóan 2017-ben nyitja meg kapuit.
bõvebben>>>

Gyermeknapi rajzfilmünnep - 29 város csatlakozott

A magyar klasszikus és kortárs művek mellett az idén nemzetközi animációs filmek is szerepelnek a AEGON-KEDD országos gyermeknapi rajzfilmünnep programjában, amelyet május 27-én tartanak Magyarország 29 városában.
bõvebben>>>

Budapest kulisszatitkai - Avagy alternatív városfelfedezők

Budapest másképp - tömören így jellemezhető a Kulturista néven létrejött, négy idegenvezető cég alkotta csoportosulás célja és törekvése. A nyugati trendek nyomán idehaza is egyre népszerűbb alternatív városfelfedezők szeretnék megmutatni és megismertetni a magyar főváros egy másik arcát is.
bõvebben>>>

Vígszínház - A 2012-13-as évad programja

A 2012-13-as szezonban több magyar íróval is együtt dolgozik a Vígszínház társulata: Spiró György, Hamvai Kornél, Varró Dániel, Térey János és Várady Szabolcs neve is szerepel a jövő évad szerzői, fordítói között.
bõvebben>>>

Hatalmas verseny várható a 65. cannes-i filmfesztiválon

A nagyon magas színvonalú tavalyi mustra után a szerdán kezdődő 65. cannes-i filmfesztivál minden idők egyik legnyitottabb versenyének ígérkezik: az Arany Pálmáért induló mind a 22 alkotás rendezője elismert, nagy presztízsű játékfilmes, ezért a kritikusok egyelőre nem mernek jóslatokba bocsátkozni az esélyekről.
bõvebben>>>

Megindult a próbagyártás az Opel új szentgotthárdi motorgyárában

Az Opel 500 millió eurós beruházással épülő "flex" motorgyárában sikeresen lezajlott az első motorok próbagyártása - közölte a szentgotthárdi gyár szóvivője.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.