Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. október 1., szerda

19.433 - ​Mácsai Rozália: Varga Mihály szerint, ha gyengül a forint árfolyama, akkor is csökken majd a törlesztő-részlet, vagy a törlesztő-részleteknek az elszámoltatási törvénytől remélt csökkenését, az árfolyamváltozás elviheti ?


Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2014. október 1. 13:58
Tárgy:
​ ​
Mácsai Rozitól 5 perces rovathoz ötlet
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>

Kedves Jóska!

Nem tudom, lehetséges volna-e, hogy bekerülhetne-e, Falus Zsolt Ferenc három kérdése!
Szombaton szeretete volna eljuttatni ezt a három kérdést, Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke, Falus Zsolt Ferenc küldte el, a Hír TV P8 - hoz! Vendég volt:  Varga Mihály miniszter volt! Nem tudni eljuttatták-e hozzá.

-Varga Mihály ismeri-e a származtatott ügyletek világát, illetve a hitelkockázatok átruházását, ha ige...n, akkor milyen alapon kívánják megfizettetni a magyar lakossággal az árfolyam korlátlan változását ?
​​
-Varga Mihály szerint, ha gyengül a forint árfolyama, akkor is csökken majd a törlesztő-részlet, vagy a törlesztő-részleteknek az elszámoltatási törvénytől remélt csökkenését, az árfolyamváltozás elviheti ?
-Varga Mihály egyetért-e azzal, hogy a közjegyzők és az önálló bírósági végrehajtók jogállása megváltozzon és a jövőben ezek a közhatalmi tevékenységek, kizárólag köztisztviselői állás keretein belül legyenek végezhetőek ?

Nagyon szeretnénk, örülnénk, ha segíteni tudnál!
Köszönöm szépen!
Szeretettel,
​​

Mácsai Rozália