Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. október 10., péntek

19.475 - ​Erős Erzsébet : ​Kik maguk, valójában ? Kutasi József Antal: Háttérben dolgozok és egyedül! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek!

Kedves Erzsébet!

EZ A VÁLASZOM:

A KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldal feladata és célja: 
Minél előbb egy új, szebb, jobb, és szabad Magyarországot alkotni.
Magyarországon, a világon élő Nemzettestvéreimnek és más nemzetiségűeknek továbbítom az igaz tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! Csak nekünk magyaroknak, saját erőnkből lehet a radikális  rendszerváltást tovább folytatni. 
Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor  még több érkezne. 
Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő  Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét.
Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, írják meg a 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így tovább, de csak az igazat!
Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges. 
Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez.
Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal –  választom ki és hozom nyilvánosságra.
Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt  oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!
Kutasi József Antal az egyedüli tulajdonos mint tiszteletbeli alkalmazott! 
Sajnos a munkám elismerése és a köszönet vagy egy-egy ajándék könyv olyan kevés, ami szóra sem érdemes! 
Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magam, de tiszteletben elfogadom.
"KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR" új neve: "KUTASI JÓZSEF ANTAL"

​Közlemény > Kutasi József Antal:

Für die Inhalte der Texte, Bilder sowie verlinkten Seiten, die nicht meinen Standpunkt widerspiegeln, bin ich nicht verantwortlich. 
Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalm
​áért​
, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. 
Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!
Feladó:
​​
Erős Erzsébet

Dátum: 2014. október 9. 8:42
Tárgy: Re: 19.469 - ​ Patrubány Miklós István Ádám, a Magyarok Világszövetségének elnöke válasza ​ > ​ Vona Gábor, a Jobbik elnöke részére > Szerda, 2014. október 08. 18:15
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

Kedves Kutasi Úr ! 
Ha már megint elküldte nekem a fenti levelet, nem bírom, ki, hogy ne válaszoljak rá. Ez egyszerűen elképesztő amit itt művelnek. 

A Jobbik nem változott meg, egyszerűen csak próbál fennmaradni, higgyék el nem könnyű. A Jobbik elnöke nem vonta kétségbe az Önök felvetését. El tudják képzelni milyen nehéz úgy politizálni és fennmaradni egy pártnak, amelyet azért nem vállalnak fel az emberek, mert félnek ? Ugye nem tudják. Önök nagyon sok mindent nem tudnak. 

Azt mondják meg, hogy miért tudnak közösséget vállalni egy olyan párttól, mint a Fidesz, aki több soron elárulta már ezt az országot és közöttük olyan emberek döntenek a sorsunk felett akik a kommunista rendszerben is ott voltak. 

Nem folytatom, hiszen ezt úgyis tudják. Egyszerűen nevetséges és felháborító, a számomra, hogy olyan emberek vezetik a Magyarok Világszövetségét, mint Önök. Személyes sérelmeiket vonják bele a Szövetség döntéseibe. Nem találok szavakat. Egy biztos, hogy Jobbik szavazótábora nem csökkent eddig sem, hanem nőtt. Ön ne mondjon véleményt az egymillió magyarról, köztük rólam. Minden esetre szánalmas amit itt csinálnak. A Fidesz minden rovástábla állítást próbál megakadályozni, próbálja nevetségessé tenni, amit pedig a Jobbik eddig is és ezután is támogatni fog. Nem tudom hányszor kérték ezt számon a Fidesztől ? Azt ajánlom kérjenek bocsánatot Vona Gábortól és lássák be, hogy ezek személyes ellentétek amit itt Önök felhoztak.

Szánalmas. Eddig azt hittem, hogy a MVSZ egy komoly társulat. Nevetséges amit csinálnak a négy "magas rangú" vezetőjükkel együtt-. Ezért tart itt Magyarország ahol tart.
​​
Kik maguk, valójában ? 

Vagy parancsuk van Izraelből, hogy szét kell verni ezt a szövetséget is ? Nem lepődnék meg, ha így lenne.