Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. október 16., csütörtök

19.487 - Az Ebola járvány továbbra is terjed, a megállításával kapcsolatban pedig számtalan információ látott már napvilágot.5 óriási hazugság az Eboláról amit a kormány "tol" az emberek elé! 
2014-10-10 13:58:30 tudasfaja.com - infoelovarosok.hu 

A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot. 


Az Ebola járvány továbbra is terjed, a megállításával kapcsolatban pedig számtalan információ látott már napvilágot. A NaturalNews hírei szerint a kormányok és egészségügyi szervezetek nem valós információkat közölnek az emberek felé, és ezeknek a tévhiteknek adtak hangot. 

Most pedig lássuk ezeket a hazugságokat: 

1. Az ebola soha nem fog Amerikába és más országokba átterjedni 
Mindez csupán egy nyugtatás a pánik kitörésének megelőzésére, a CDC szerint ugyanis nemrég volt egy ebolás beteg Dallasban. Egy, a járványon dolgozó tudós állítása szerint ez még csak a kezdet, nincs ugyanis semmi, ami gátat szabhat a járványnak. Szerinte minden csupán idő kérdése, és Amerika is a veszélyeztetett országok egyike lesz. 

2. Közvetlenül testnedvekkel terjed 
Egy felháborító hazugság, ami már számtalan ember életét követelte. Az igazság ugyanis az, hogy az ebola képes levegőben is terjedni, a levegőben lévő aeroszolok, részecskék által. Ezt úgy képzeljük el, hogy ha egy fertőzött beteg egy adott területen tartózkodik bizonyos ideig, távozása után az adott helyen még órákig a levegőben van a vírus. A további fertőzéshez pedig elegendő annyi, hogy egy egészséges ember ugyanazon a helyen megfordul. Mindez magába foglalja a tömegközlekedési eszközöket, a repülőgépeket, az aluljárókat és sok más egyéb helyet. Mint minden vírus, az ebola is képes megsemmisülni napfény hatására, de nem 100%-osan! 

3. Ne aggódj: az egészségügyi hatóságok mindent ellenőrzés alatt tartanak 
Egy átfogó hazugság az egész, amire a legmegfelelőbb bizonyíték, hogy váratlanul bukkant fel a vírus Amerikában. Valójában az ebola teljesen ellenőrizhetetlen fertőzéssé vált. Obama milliárdokat költött védőruhákra és intézkedésekre a dallasi esetet követően. A zárt ajtók mögött azonban mindenki tökéletesen tisztában van azzal, hogy az ebola egy olyan világméretű járvány, aminek senki és semmi nem szabhat határt. 

4. Az egyetlen védelem a vírus ellen a vakcina 
Ezzel a hazugsággal több millió embert öltek már meg. A gyógyszeripari cégek már régóta elkezdték árulni a különböző, ritka, védelmet biztosító drága "szereket", holott tökéletesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy nincs ellenszer. Ha lenne, már rég elkezdte volna az Egészségügyi Világszervezet az afrikai emberek gyógyítását, biztosítását. 

5. A vírus a semmiből jött 
Ez a legnagyobb hazugság! Libéria napilapjába egy tudós, Dr. Cyril Broderick írt egy egy oldalas cikket, miszerint az ebola egy genetikailag módosított vírus. Megerősítette, hogy egy amerikai katonai-orvosi ipar biológiai fegyverekkel végez kísérleteket az éj leple alatt a fekete afrikai embereken. Több tudós támasztotta alá ezt az állítást, és jelentette ki, hogy az ebola létrejötte egy rosszul elsült laboratóriumi "baki" volt

Kapcsolódó: 
   Védőoltás kikényszerítése 
   Biológiai fegyverekre specializálódott kutatók az Ebolával sújtott területeken és egyéb furcsaságok 
   Kína azt állítja, az USA biológiai fegyverekhez gyűjt kínai, európai és arab géneket 
   A Microsoft eugenista technológiát vásárolt a Merck-től és beszállt a vakcina gyártásba 
   Egy gyógyszergyári vezérigazgatónak elege lett és elmondta az igazat a gyógyszergyárakról 
   Egyetlen egy növény képes lenne mindannyiunkat megmenteni? 

 
 

...hogy a földgolyó fellélegezhessen 4 milliárd ember eliminálásának szükségességéről beszélt Panka professzor Texasban egy zártkörű rendezvényen. Az USA politikáját ennek irányba kell végeznie... (Cs.V.)