Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. október 6., hétfő

19.445 - ​Erős Erzsébet Kecskemét: ​Össze kéne tartani minden olyan erőnek, akik egy kicsit is látják mi folyik ebben az országban.


Feladó: Erős Erzsébet
Dátum: 2014. október 5. 23:27
Tárgy: Re: 19.442 - ​Vona Gábor elnök Jobbik Magyarországért Mozgalom > ​ Patrubány Miklós Elnök Úr részére Magyarok Világszövetsége
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>, Vona Gábor <elnok@jobbik.hu>, elnok@mvsz.hu


Tisztelt Patrubányi és Kutasi Urak !

Nagyon sajnálom, hogy legújabban, mindenhol az ehhez hasonló írások jelennek meg, ahol az tapasztalható, hogy  a magyar nemzet erői nem, hogy összefognának, inkább egymás ellen gerjesztik a haragot, a megosztottságot. Szomorú ez, nagyon szomorú. 

​​
Össze kéne tartani minden olyan erőnek, akik egy kicsit is látják mi folyik ebben az országban. Ha végignézzük a történelmünk nagy fordulópontjait, nagy csatáit, vagy amikor az ország függetlensége volt a tét, akkor sem az országunk érdekét tartották szem előtt, úgy mint most. Mint láthatjuk meg is lett az eredménye. 

Nem törnék pálcát senki felett, de amikor Magyarországon eddig csak korrupt hazaáruló pártokat és azoknak a vezetőit láttuk, mert ezt az országot az elmúlt 25 év vezetői tették tönkre, akkor miért mindenkinek a Jobbik tevékenysége fáj. Miért minden magyarnak mondott szervezet a Jobbik ellen fordul. Azt látom, hogy nem csak a Magyarok Világszövetsége, hanem más szervezetek is. Miért ? 

Talán  nem kéne számon kérniük először az elmúlt 25 évet ? Talán nem kéne megkérdezni  ez idő alatt regnáló pártokat és azoknak kormányra kerülő vezetőit ? Nem kéne talán az ő felelősségüket előbb vizsgálni, mint a nemzeti pártét? 

Végre van ebben ez országban egy párt, akik ki merik mondani az ország problémáit, nem elhallgatva, hanem őszintén feltárva és akkor egy
​M​
agyarok
​V
ilágszövetsége ilyen kicsinyes problémákkal áll elő , amikor az ország sorsáról van szó, arról, hogy ha így megy tovább néhány évtized múlva nem lesz Magyarország ? 

Uraim nem kérek mást, csak gondolkozzanak el azon amit csinálnak. Én nem vagyok képzett politikus, csak egy egyszerű magyar ember, akit az apja magyarnak nevelt és aki szeretné még a gyermekét és az unokáit is Magyarországon magyarnak nevelni és látni. 

Vona Gáborral meg csak egyetérteni tudok, minden szavával. Szégyelljék magukat.

Isten áldja meg Magyarországot és annak népét, mert már lassan csak Istenben bízhatunk, mert az ő népe nem tud egy célért összefogni, a hazáért !

Kérem Kutasi urat, hogy ezt a véleményt is továbbítsa mindenkinek, akinek az előzőeket széjjel küldte.

Szebb jövőt minden magyarnak ! 

​​
Erős Erzsébet Kecskemét