Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 4., kedd

21.429 - Reiner Péter: Természetesen lehet behuny szemmel is járni, megfelelő rutin megszerzésével.

Feladó: péter Reiner
Dátum: 2016. október 3. 14:58
Tárgy: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Kedves Barátaim!
Természetesen lehet behuny szemmel is járni, megfelelő rutin megszerzésével.
Önökhöz hasonlóan, én is és a magunkfajták is örülünk a NEM-ek elsöprő győzelmének, mert Önökhöz hasonlóan mi is szeretjük magyar Hazánkat és Nemzetünknek
Pont ezért rövid életemben először és jelenlegi álláspontom szerint utoljára a  kormánypárttal szavaztam Hazám sorsáért aggódva.
Ami feltűnt az Önök és preferált kormány pártjuk részéről, hogy értékelésükkor becsukták szemeiket és nem kívántak szembesülni sem a saját szabályaik szerint meghozott referendum sajnálatos érvénytelensége okairól még kevésbé a távol maradó 5.2 millió szavazó polgár döntése okairól
Enélkül az igazság továbbra is homályban marad, pártcsapdába kerül és az elemzés tudatos elmaradása  támogatott értékrendjük bukását okozhatja szűk két év múlva az ország gyűlési választásokon.

Igaz ez már legyen az Önök gondja, mert a magunkfajták milliós tábora  a "néppártosodó " radikalizmus stabil támogatóiként lényegi érték és kormány váltásban vagyunk érdekeltek, végképp magunk mögött hagyva az eddig bizalmat kapó valamennyi politikai alakulatot a bukott úgynevezett rendszerváltó SZDSZ-t és MDF-t, a kommunista reinkarnáció utódpártjaival pont úgy ,mint a Fidesz-t.
Adjon az Isten végre Szebb Jövőt drága Magyar Hazánknak, Nemzetünknek!
Reiner Péter
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
2016. október 3. 12:20 Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány írta,
Sorsdöntő NEM-ek!
Köszöntjük az igazi demokraták fölényes győzelmét!
A „baloldali" áldemokrata kormánygyűlölők megsemmisítő veresége kemény figyelmeztetés itthon és Brüsszelben egyaránt.
A passzivitás nem lehet válasz a nemzeti sorskérdésekre, ezt a szavazáson résztvevő aktív polgárok mindenki számára világossá tették.
A NEM-ek 92%-os aránya meggyőzően bizonyítja, hogy a magyar nép nem kér a terrordemokráciából. Ezzel együtt elutasítja Brüsszel keresztényi civilizációt eláruló magatartását.
A tények makacssága ismert. Eszerint, ha a szavazásra jogosultak 70%-a vett volna részt a szavazáson, akkor is a több mint 3.200.000 NEM szavazat győzött volna. Ilyen a számtan!
Támogatjuk a miniszterelnök döntését, amely kikérte a nép akaratát, majd az elsöprő többség támogatását bírva elindítja a közjogi következményekhez vezető politikai és jogi munkát.
Napnál is világosabb és a szavazásnál is mérhető a számtan, miszerint az áldemokraták pártjai tovább gyengültek, rajtuk már az összefogás sem segít, sőt, ront a helyzetükön. Most közösen tették világossá, hogy Magyarországért nem, de a hatalom megszerzéséért mindenre képesek, még hazájuk koncként történő odavetésére is.
Ugyanakkor az is sajnálatos, hogy a Jobbik vezére botladozva letér a nemzet képviseletének útjáról. Először drasztikus ideológiai változtatással kezdte meg önmaga és pártja fogyókúráját. Most másodszor pedig beállt a baloldali ellenzék kánonjába. Azt sugallta követőinek, hogy nem baj, ha nem mennek el szavazni. Ismét bizonyította, hogy soha nem lesz kíváncsi az emberek véleményére, csak egójáért képes kiállni. A jól érzékelhető, párttámogatói fogyás eredménye, hogy lötyög a nagymellény viselőjén. Hamarosan neki is színt kell vallani. Piros, fehér vagy zöld. Vagy együtt a nemzeti szín. A demokráciában a nemzeti sorskérdésekről, bárki is legyen hatalmon, a népakarat megkerülése elvetendő.
A CÖF-CÖKA szerint ilyenkor első a népszavazás és csak ezt követheti az indokolt eredmény szerinti Alaptörvénybe iktatás.

CÖF-CÖKA vezetősége