Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 27., hétfő

15.397 - Földháborúra készülnek az osztrákok! - Érdekeltté kell tenni a magyar felet a zsebszerződés felfedésére! - Jogászi javaslat.


Földháborúra készülnek az osztrákok! - Érdekeltté kell tenni a magyar felet a zsebszerződés felfedésére! - Jogászi javaslat.

Jogász szerint egy megoldás van a földünk megmentésére:
Mielőbb érdekeltté kell tenni a magyar felet a zsebszerződés felfedésére!
A földért kapott pénz csak FÖLD-HASZNÁLATI DÍJ lehetett!

A zsebszerződések illegálisak. Az így idegenek birtokába (nem tulajdonába!) került földekből magyarnak semmi haszna, csak kára van. (A magyar területekre kapott EU-s támogatásokat is külföldiek viszik el.)


Tehát Magyarország (=a magyar "úrság") gyakorlatilag egy millió hektárral kisebb, már közel két évtizede!


A Barikád honlapján olvasható cikkhez fűzöm hozzá:

Olyan törvényre, jogszabályokra van szükség, - dr. Szöllősi József szerint, - amelyek egyértelműen kedveznek "valamelyik" szerződött félnek, hogy érdekében álljon a zsebszerződések feltárása, semmissé nyilvánítása.
(Az ügyvédi titoktartás kötelező, logikusan: csak a pórul járt ügyfél fogja nyilvánossá tenni a törvényt sértő szerződést!)

Célszerűen a magyar félnek kell kedvezni, pl. azzal, hogy a földjéért kapott pénzt nem kell visszafizetnie, ha nyilvánossá teszi a külföldivel kötött zsebszerződését, mert a kapott pénz csak
FÖLD-HASZNÁLATI DÍJNAK fogható fel, hiszen "adás-vételi" szerződést külföldivel törvényesen NEM lehetett, és 2014-ig nem is lehet kötni.