Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 28., kedd

15.419 - Változás a gyógyszereknél: már betegek is bejelenthetik a mellékhatásokat

Feladó: RPozitív Híreső <pozitivhirado@gmail.com>

Dátum: 2012. augusztus 28. 0:13
Tárgy: Kedvezménykártya spóroláshoz
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>




Ingyenes állatkerti belépő italos kartondobozokért

Állatkerti belépőt kapnak azok a 2 és 14 év közötti gyermekek, akik legalább tíz kilapított italos kartondobozzal érkeznek szeptember 8-án és 9-én a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához.
bővebben>>>

Itt az újabb trükk: tízezrek maradhatnak a zsebedben

Számítások szerint több tízezer forintot is megspórolhatunk, ha személyi kölcsön helyett folyószámlahitelhez nyúlunk. Ez nagyrészt az egységes, 31 százalékos kamatplafonnak köszönhető, ami költségeiket tekintve egyre közelebb hozza a két hitelterméket.
bővebben>>>

Középkori világcsúcsokat dönt meg Mónus József magyar íjász + képek

Új távlövő rekordot állított fel Mónus József magyar íjász a Kína belső-mongóliai tartományának Ergun városában rendezett nyílt, nemzetközi hagyományos íjászversenyen. 2010-ben ugyanezen a versenyen Mónus döntötte meg az 1226 óta érvényes íjászrekordot is.
bővebben>>>

40-50-60%-os spórolás - 
KEDVEZMÉNYKÁRTYA IGÉNYLÉSE ITT

Ezentúl szinte mindent kedvezményesen vehetünk, legalábbis, ha élünk a kínálkozó lehetőségekkel. Az elszaladó árak lassan mindenkit arra sarkallnak, hogy megfogja a pénzt és keresse az akciós árukat, amelyek korántsem biztos, hogy megfelelnek az elvárásainknak.
bővebben>>>

Felnőttkori fogszabályozás

A folyamatosan változó, adott társadalmi normákon alapuló világunk jelen állása szerint az ápolt külső ma már elengedhetetlen a megfelelő párválasztásban, egy jobb munkakör elnyerésében, vagy akár sikerességünk fenntartásában. Egy kedves mosollyal barátságot köthetünk, konfliktusokat simíthatunk el, vagy szimplán csak jókedvet adhatunk általa magunknak, környezetünknek.
bővebben>>>

Önerő nélkül is új lakásba költözhetnek a magyar családok

Már három bankban is igényelhetőek az új kamattámogatott lakáshitelek. A használt lakás vásárlására is fordítható otthonteremtő kölcsönök igényelhetőek szocpollal, és akár lakástakarékpénztári megtakarítással is kombinálhatóak, így akár három állami támogatást is felhasználhatnak a családok a nagyobb lakásba való költözéshez.
bővebben>>>

Elhunyt az első ember aki a Holdon járt + videó

Neil Armstrong elsőként lépett idegen égitest, a Hold felszínére 1969-ben. 82 éves volt. A hónap elején szívkoszorúér bypass műtéten esett át.
bővebben>>>

Mire figyelj, ha játszótérre mentek gyermekeddel?

A szabadtéri játék, a játszótér különösen fontos, testet-lelket üdítő, gyereket nevelő mozgástér, a fizikai és pszichés fejlődés egyik fontos színtere, a társas kapcsolatok kialakulásának, a viselkedési és magatartási normák, életszabályok elsajátításának lehetséges területe. Ideális esetben.
bővebben>>>

Változás a gyógyszereknél: már betegek is bejelenthetik a mellékhatásokat

Az észrevételeket egyelőre e-mailben, faxon vagy levélben lehet jelezni a gyógyszerészeti intézetnek, később pedig majd egy internetes oldalon is.
bővebben>>>

Már az élet kialakulása előtt is létezhetett DNS

A legújabb csavar az élet eredetének történetén kettős spirál alakú. Kémikusok egy csoportja közel jár annak bizonyításához, hogy a DNS építőelemei spontán módon is kialakulhatnak a korai Föld vegyületeiből. Ha sikerrel járnak, az megnyitja a DNS az élet születése előtti időkre datálásának lehetőségét.
bővebben>>>

Százéves magyar építésű gőzhajó érkezik Bécsből Budapestre

Bécsből Budapestre érkezik a jövő héten jubileumi különútján a Schönbrunn nevű százéves gőzhajó - közölte a Magyar Turizmus Zrt bécsi képviselete.
bővebben>>>

A világ huszadik legnagyobb országa lehetne az Apple

A hét folyamán új rekordokat döntögetett az Apple, az árfolyam új történelmi csúcsra emelkedett. Piaci kapitalizációja alapján nemcsak hogy a világ legnagyobb vállalata, de minden idők legnagyobb amerikai cégévé is vált, miután megdöntötte a Microsoft 1999-ben felállított rekordját.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.