Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 17., vasárnap

269 - Indítsunk egy masszív támadást a csend ellen, mert a hangos szó hatásos fegyver!

Bajor Napló München

BEMUTATKOZIK A MASSIV ATTAC

2008. február 17.

Mi jelenik meg a MA-ban?
A neokommunista kormány nyíltan nemzetellenes és hazaáruló ténykedéseinek reakcióit várjuk!
Írjon rendelkezések következményeiről, személyes esetekről, esetleg hivatalos személyekről, azok ügyeiről. Leplezzen le árulókat, tolvajokat. "Ha indulatait kordában tudja tartani, írjon stílusosan, ha erre már nem képes, azért kerülje a trágárságot, a közönséges olcsó fogalmazást. Maradjon tartásos Magyar ember indulataiban is, ami nem azt jelenti, hogy néha azért ne kurjantsa el magát!
Kerülje az Istenkáromlást, a fajelméletet, az általánosítást, maradjon dühében is kultúrember."(MA etikai kódex)

Várjuk Magyar testvéreink jelzéseit a Kárpát-medence egész területéről, s honfitársainkat a világ bármely tájáról!
Természetesen -valószínüleg lesznek ilyenek is- a gyalázkodó leveleket is közzétesszük -ne mondják, hogy nem hallgatjuk meg a másik felet is.
Az írásokat tematikailag csoportosítjuk, s a szervert biztosító Bajor Napló ígérete szerint azok tartósan meg is maradhatnak. Terveink szerint korrekció és meghúzás nélkül jelennek meg az írások, s csak olyan esetben nyúlunk bele -korrekció végett- ha a jóérzés határait jelentősen túllépi. Remélhetőleg nem lesz meg nem jelentetett írás, mely "kigolyózást" csak abban az esetben alkalmazzuk, ha  az írás maga kommunista, fasiszta, cionista, nyíltan -és bután- életellenes cselekedetekre buzdít, stb.
A névtelen írásokat nem szívesen fogadjuk. Viszont minden esetben kérjük, tüntessék fel,  hogy az írás szignózva megjelenhet-e!

Indítsunk egy masszív támadást a csend ellen, mert a hangos szó hatásos fegyver!