Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 11., szerda

1.785 - Fényképes tudósítás a Szombathelyi Magyarok Háza Egyesület által 2009. jan. 28-án este 7. órára szervezett szombathelyi Fő téri tüntetésről.

A fényképek kattintással megnagyíthatók!

 

Von: B.Kiss-Tóth László
Gesendet: hétf
ő, 2009. február 2. 22:58
An: Kutasi József
Betreff: Fényképes tudósítás


 

B.Kiss-Tóth László: 'SÁTÁN, EL  A  SZENT  KORONÁ/NK/TÓL !'

 

 

 Fényképes tudósítás a Szombathelyi Magyarok Háza Egyesület által 2009. jan. 28-án este 7. órára szervezett szombathelyi Fő téri tüntetésről.

 

    Szomorúan kellett megtapasztalnom, hogy a csaknem  85 ezres lélekszámú vasi megyeszékhely Fő terén a pislákoló lámpák fényénél, fogvacogtató hidegben, néha orkánszerű széllökések közepette  60-70 igaz magyarral /főként jobbi kosokkal, magyar gárdistákkal, mi épesekkel, nemzetőrökkel, magyarok házbeliekkel, és Magyarok

szövetségbeliekkel/  hozott össze a sors a tiltakozó demonstráción.

    Megértem, hogy természetüknél fogva nem voltak jelen  a Magyarország romlását előidéző, a magyarságot anyagilag-és erkölcsileg lezüllesztő, nyilatkozataik alapján a magyarság Szent  Koronáját-t svájcisapkának és múzeumi tárgynak tekintő, akár elzálogosítani is képes idegenszívű maszoposok és szadeszisták, de vajon hol voltak a Fideszesek, emdéefesek és kereszténydemokraták? Nekik talán nem fontos az, hogy a Kárpát-medencei geológiai egység és az összmagyarság összetartozását, ősi hitünket és nemzeti öntudatunkat  szimbolizáló szent  nemzeti ereklyénket is /a csonkahazánk kiárusítása után/ a legújabban felvett hitelek fedezeteként felkínálták?

    Csoda-a akkor, hogy az egy politikai szervezethez sem tartozó, '45. óta agymosott, sátáni eszméktől megtévesztett és megfélemlített lakosság, egyenlőre még a meleg kuckóikba behúzódva, valami isteni csodára vár még mindig ahelyett, hogy minél többen kijöttek volna a térre és egy órányi időtartamban elégedetlenségüknek adtak volna hangot?

 

Honfitársi üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László

 

 

A nyugat.hu felvételei:

 

 

 

 



Horváth Sándor felvételei:

 

 

 

 

Benkő Zoltán felvételei:

 


 

 

 

 .

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------