Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 20., péntek

1.828 - Kőműves Géza: A Föld népét elnyomó, a közvetett és közvetlen emberi kommunikációt is terrorizáló, parazita gépezet által manipulált ...

Von: Kőműves Géza

Gesendet: péntek, 2009. február 20. 07:43
An: 'Kutasi József'
Betreff:
Nacionalista vagyok!

 

Kedves Jóska Bácsi!

 

     Nem akartam túlragozni a kérdést, de a Valentin napban jórészt a mai liberális világ üzleti fogását lehet tapasztalni és nincsenek magyar hagyományai. Hogy a cigányok és a zsidók jó részét nem kedveljük és előítéletünk van velük szemben  és annak nem mi vagyunk az okai. Mellékelem a kapcsolatos értekezésem és a jelképünket, hogy meglegyen. Én nem haragszom, csak szókimondó ember vagyok és mint ahogyan Te is mondtad, nem kötelező mindenben egyetérteni.

    Az utóbbi cigány hírek: Három cigány egy 40 éves magyar férfit arra kényszerített, hogy eltartásit írjon alá, majd eladták a házát, őt magát a cigányok háza melletti fűtetlen és szellős kamrában tartották fogva, rabszolgaként dolgoztatták és napi egy alkalommal moslékot adtak neki enni és még háborogtak, hogy mit keres náluk a rendőrség. A TV kettőn láttam.     

      Egyébként Sopronba még jön Tejfalussy András is és felszólal velünk, aki szintén zsidó, de Ő az egyik kivétel, tehát értsd a hozzáállásunkat …     Lehet, hogy Dósa István is jön és ezért nem egészítem még ki a reklámot, de ha végleges lesz, megteszem és újból küldöm.                                                                                                  Barátsággal: Géza

Kép Vérkép 001

Vállalom, hogy a szélsőséghez tartozom, rasszista, antiszemita  és nacionalista vagyok!

 

A Föld népét elnyomó, a közvetett és közvetlen emberi kommunikációt is terrorizáló, parazita gépezet által manipulált fogalmak ezek.

 

   Szélsőséges: (Egészséges logikával,  hiszen az értelmező szótárak zömét is ezek manipulálják)

 

Valamely értékrendtől, felfogástól, gyakorlattól távol eső. Ez a népség nyilvánvalóan magából indul ki, a tőle eltérőre alkalmazza a minősítést, melyet büszkén vállalok, tehát ebben az értelemben

                                                              Szélsőséges vagyok!

    Rassz - ista: Valamely faj, pl. az emberi faj alfajainak változatai, melyek megjelenési formája, felfogása, értékrendje, életvitele különbözősége. A különbözőséget az épeszű ember észre veszi és az övéire, magára, kultúrájára nézve veszélyes alfajokat, „dolgaikat”„joga” van nem szeretni, az egészséges ember önvédelmi reflexe általi előítélettel élni, ennek hangot adni, valamint alkalmazkodó képesség hiánya esetén joga van a nemszeretem közeggel nem egy hazában élni, a hazájába betelepült, alkalmazkodni képtelen idegenek megváltoztatásáért minden humánus megoldást kipróbálni, de ha így sem megy, a talpukra útilaput kötni.

  Kérdem öntől, ma liberális fajvédő, valaha kommunista, aki tönkre tette a hazám és most  máshol élő faj és jellemtársaival egyetemben  a nemzetem  kivégzésén és teljes megkaparintásán  mesterkedik: Egy zömében cigányok lakta vidéki településen besötétedés után végig merné küldeni retiküljét lóbáló, erényövvel és talpig páncéllal nem rendelkező tizenéves lányát? – Nem, de konkrétan tudom, hogy ahol lakik ugyanezt megteszi. Tehát ön is rasszista, sőt fajtestvéreivel irigy és gátlástalanul észér fajgyűlölő, hiszen irigylik a magyart életteréért, gyűlölik a kellemetlen igazság szeretetéért és a bűnözők lelkivilágával gyűlölnek minket az  ellenünk elkövetett mérhetetlenül nagy és aljas kártételért. Parazitaként gyűlölnek minket  a magyari népekhez, a (gazda népekhez) kénytelen ragaszkodásukért.

                                                           Rasszista vagyok!

 Bizonyos fajok tekintetében negatív  előítélettel  élünk és ez kötelessége minden családját, népét szerető, egészséges  hazafinak. A negatív előítéletről nem mi tehetünk, hanem maga az alany felelősége, hiszen maga teremtette és az is szüntetheti meg, de nem az előítélet tiltásával hanem a negatívumok elhagyásával. A negatív előítélet nem a külső jegyek alapján kelt, bár minden áron ezt akarják sugallni, primitívség bélyegét igyekeznek az előítélettel élő nyakába varrni. Bár meg kell jegyeznem: Egy fajnak, rassznak van külső jellemzője, mely alapján felismerhető, de ez nem jelenti azt, hogy a külső jegyek miatt nem szeretem. Az egyén lehet részben kivétel, de van felelősége a többi iránt. Az elővigyázatos megismerés alapján kelt kivételt fogadjuk el, főleg ha harcol az általánosság jellemzőinek megváltoztatásáért, de magyar egység, vagy akár részegység élére ne álljon! Álljon az övéi élére!!! – Figyelem, FIDESZ – esek, Jobbikosok!!! Mikor takarítjátok már ki a vezetést??? Mikor kerül már minden helyére ebben az országban???

   Antiszemita: Normál esetben szemita ellenest jelent, de mivel több szemita nép van és jobbára csak egyet nem szeretünk bár nagyon, nem lehetnénk antiszemiták, de  terhelve azzal a ténnyel, hogy ez a nem szeretett faj kisajátította, fegyver arzenáljába emelte a jelzőt, mint a holokausztot.

                                                         Antiszemita vagyok!

 Nacionalista : Fajtáját, rasszát, hazáját, nemzetét egészséges módon szerető és előtérbe helyező, más népeknek  érdemtelen károkozási szándék nélküli tulajdonság.

 

                                                           Nacionalista vagyok!

 

                                                                                                        Kőműves Géza

                                                                                    Magyar Nádori Szövetség – MNÁSZ

2009 02 04. Sopron

 

Nyomaték!

   Ha a mai világban valaki nem rasszista, akkor neorotikus, vagy szűk látókörű, esetleg nem őszinte.

   Természetesen nem zárom ki, hogy önmagában a neurózis, a hitványság is szülhet valamiféle rasszizmust, de ezt nem is rasszizmusnak, hanem betegség, vagy az ócska ember aljas érdeke alapján kelt, önző fajgyűlöletének tekinteném.

   A rasszizmus kérdésében széles nyilvánosságot kapó szakemberekkel az a probléma, hogy zömében zsidók által írt, vagy manipulált pszichológiai tanokon nevelkedtek, jól tanultak, de a mai napig nem gondolkodnak, vagy és determináltak.

   Egyébként az általános agymosás hatására a rasszizmust elitélő emberek nagy része is helyesen rasszistaként éli az életét.

   Ne taglaljuk a talmudista zsidó eszeveszett és véres rasszizmusát,inkább  fajgyűlöletét, hanem maradjunk a felületes ténynél, hogy azok, mert ezek kizárólag zsidók, állítják - nagyon helyesen a magyarságról, hogy a magyarok rasszisták, így már önmagában az állításuk alapján is rasszisták.

   Letakarítva, fertőtlenítve  a világ legádázabb ellenségei által szagos valamivel bekent fogalmat, tisztán bontakozik ki előttünk a különbözőség és a tényszerű utóítéleteken szárbaszökkenő pozitív, vagy negatív előítélet a rassz, rasszizmus fogalma.

                                               

2009 02 06.            Sopron                                                           Kőműves Géza

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------