Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 22., vasárnap

1.850 - Horváth Ákos: Amennyiben úgy érzed, hogy normálisan élsz a hazában, akkor sem jogos a fölháborodásod, mert legalább azt tudhatnád, hogy a haza nem működik normálisan.

Von: Csaba Fábián
Gesendet: vasárnap, 2009. február 22. 21:10
An: Horváth
Ákos

Nem tudom, hol lehetne leiratkozni erről a levlistáról, de az illetékest kérném, szedje le az ………..@gmail.com címet!  A nemzeti oldalon állok, de már unalmas, hogy naponta 3-4 levél jön erről a listáról.
Köszi.
F.Csaba

2009/2/21 Horváth Ákos <………….@freemail.hu>

 

Kedves honfitársam, ebből következően sorstársam  Polgár Ferenc.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy normálisan élsz a hazában, akkor sem jogos a fölháborodásod, mert legalább azt tudhatnád, hogy a haza nem működik normálisan. Ennek megváltoztatásáért áldozatot kell hozni.

A feladat megtalálni egymást, visszaállítani a szétvert nemzeti egységet, közösen kitalálni-, és véghez vinni a jobbítást. Ebben a folyamatban az ilyen fajta kéretlen levél egy eszköz, Gondolom belátod kisebb kellemetlenség, mint az útblokád, vagy a nemzeti ünnepek karhatalmi szétverése.

 

És nem beszéltem a hatalom kéretlen leveleiről. Írtál már a gyurcsánynak ne küldjön neked kötelező érvényű emelt gázszámlát, korház megszüntető törvényt, ne mutogassa magát köztéri plakátokon stb? Amennyiben személy szerint nem kívánsz tenni a közösségért, akkor tűrd el, hogy a közösség Téged is tagjának tekintve  tegyen érted is. Tűrd rendületlenül ezt a zaklató levéláradatot, talán Neked fog eszedbe jutni a jó megoldás, és akkor Te várod majd el a többiektől, hogy azzal egyet értsenek, támogassák.

 

A roncsolt létünknek ezt a vetületét is illik elfogadni. Ezzel most együtt kell élni. És, ha nagyon utálsz jobb helyzetbe kerülni, ha nem akarsz kikeveredni ebből a liberális mocsokból, akkor szép csöndben töröld ki az ilyen (bármilyen) civil írásokat.

Budapest, 2009. február 21. Baráti üdvözlettel: Horváth Ákos pályakezdő nyugdíjas

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------