Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 26., csütörtök

1.890 - Dr. Nagy László: De az ország mást akart! Ma már szánja-bánja ostobaságát ! Szorongathatja a veszett fejsze nyelét!

Von: Dr. Nagy László [mailto:….. @t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2009. február 26. 13:10
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kiáltvány az 1994. évben a választópolgárokhoz

 

Kedves Kutasi Úr !

 

Engedje meg, hogy a közléseiből  is kitűnő " küzdőképessége és elkötelezettsége " előtt kalapot emeljek,akkor is, ha közléseinek  alig  lesz  foganatja. Ha tehetem, akkor az internetre felrakott mindenféle utólagos irományt és okoskodást  magam is  türelmesen elolvasok. A baj azonban   "  az utólagos okoskodásban " van. Az elképesztő  szellemi és cselekvési  késedelemben! Sokan vannak idehaza és az emigrációban is,akik tudják ,hogy nincs olyan kérdés, amellyel kapcsolatban már a 90-es évek elején   a Jurta Színházban elmondott beszédeim révén ne világítottam volna meg  a  magyarság számára követendő helyes utat, politikai és gazdasági értelemben egyaránt. Ezt tettem pl. Münchenben a Katolikus Misszióban elmondott elemző  beszédemben éppúgy,mint másutt  is.

 

A drámai mélységbe zuhant magyar valóság azonban nem a gyakorlatias és célratörő  magyar (!) szellemiséget  és szakértelmet támogatta döntő pillanatokban, hanem  a szakmailag képzetlen - kizárólag ideológiai alapon állók -   üres fecsegéseit és a z ezzel járó  " brancs szellemet " .  Ezért emelkedett 20 Milliárdról - a hatalmas nemzeti vagyon eltüntetése ellenére!-  Magyarország államadóssága  mára már az egekig. Miközben a  magyar ember nem hülye !

 

Nem akarom tovább untatni  Kutasi  urat levelemmel. Csak azt kérem  Öntől, hogy olvassa át alaposan az 1994.évi Kiáltványban matematikai pontossággal  megfogalmazott magyar jövendőt arra az esetre, ha az ország nem hajt végre - a 24. órában ! -  teljes fordulatot. ( 1994-ben!!!) Világosan és egyenes derékkal l  képileg is közöltem mindenkivel, baráttal és ellenséggel  egyaránt , hogy hol állok. Azt, hogy a " fehér ló "  és a  " nemzeti címer " pártján! Ez  pedig mindent letakar! De az ország mást akart!  Ma már szánja-bánja  ostobaságát ! Szorongathatja a veszett fejsze nyelét!

 

Szívélyes üdvözlettel:

Dr. Nagy László

ügyvéd-politikus

Budapestről.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------