Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 22., vasárnap

1.842 - Jöjjön a Jobbik! Annyian csinálták már rosszul. Jöjjön végre a Jobbik!

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: vasárnap, 2009. február 22. 15:03
An: Kutasi József

Betreff: Jöjjön a Jobbik!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom folyamatosan erősödik, egyre több lelkes magyar ember emeli magasba a párt zászlaját, sorra-másra alakulnak a helyi szervezetek az országban. Ha odafent is úgy akarják, a következő Országgyűlés nem ülhet össze nélkülünk.

Az addig tartó időszakban magunkra és szimpatizánsaink segítségére vagyunk utalva. Honlapunkon továbbra is jelentkezhet csapatunkba, de nagy szükségünk van anyagi támogatásra is. Általános működésünk, rendezvényeink vagy pl. a keresztállítási missziónk, melyet a karácsonyi bevásárlási lázban is folytattunk, a sok munka mellett tetemes pénzügyi ráfordítást is igényelt.

Amennyiben módjában áll támogatni munkánkat, azt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 11705008-20485643-as bankszámlaszámára való átutalással, bármely OTP-fiókban való befizetéssel, vagy sárga csekk útján teheti meg.
Ha csekket szeretne igényelni, küldjön egy levelet a postai címével a tamogatas@jobbik.hu drótpostacímre.

Hálatelt szívvel fogadjuk adományát a Bp. XI. ker., Villányi út 20/A alatti irodánkban is (a Kertészeti Egyetemmel szemben, telefon- és faxszám: 06-1-365-14-88).

Külföldről történő átutalás esetén a következő adatokra van szüksége:
Jobbik MM ,OTP BANK RT., SWIFT(BIC) code: OTPV HU HB, IBAN: HU47117050082048564300000000

Köszönjük, ha segíti közös céljaink elérését: egy független, élhető, büszke Magyarország megvalósítását. Annyian csinálták már rosszul. Jöjjön végre a Jobbik!

Tisztelettel, Vona Gábor elnök, Jobbik Magyarországért Mozgalom

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------