Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 13., hétfő

6.474 - Magyar szemmel a Világegyetemről, az életről, az emberről, a magyarságról.

www.nemzetihirhalo.hu *************
Grandpierre Atilla elődás-sorozata: Magyarság és Mindenség
Magyar szemmel a Világegyetemről, az életről, az emberről, a magyarságról.

Helyszín: Magyarok Világszövetsége, Bp. V. Semmelweis u. 1-3.

Előadás-sorozat - 2010. 2. félév

Szeptember 13, hétfő, 18 óra, Magyar Ház, Széchenyi Terem
A magyarság és a Mindenség közös lényege. A Mindenség végső titkai. A világrejtély a legelemibb kérdéseknél kezdődik. Milyen kapcsolat áll fenn a magyarság és a Mindenség között? Az ősi magyarság mibenléte. Magyarság és emberréválás. Ősi magyar jelképek. Az ősi magyar világlátás és az ókori Kelet. Nemzeti jelképeink kozmikus értelme. A Mindenség üzenete a magyarság számára.

Okt. 11, hétfő, 18 óra, Magyar Ház, Széchenyi Terem
Az ősi magyar világlátás lényege. Sejtjeink világa. Hány sejtből áll a szervezetünk? Hogyan működnek együtt a sejtjeink? Milyen kapcsolat áll fenn sejtjeink és a Mindenség között? Miért létezik átöröklés? Miféle értelemmel bírnak a sejtjeink? A mikrokozmosz és a makrokozmosz kapcsolata. Sejtjeink üzenete a magyarság számára.

Nov. 8, hétfő, 18 óra, Magyar Ház, Széchenyi Terem
A magyarok Istene. A Világegyetem legnagyobb csodája: az élet. Az élet vallása. Az élet a mágikus világlátás központja. Az élet mágikus erői. Az élet lényegének felfedezése és üzenete a mai magyarság számára.

Dec. 6, hétfő, 18 óra, Magyar Ház, Széchenyi Terem
A Mindenség egyedülállóan csodálatos képességei. A természettörvények és a kozmikus értelem. Világító erő a Mindenség magjából. Az ősi magyar tudomány és művészet. Hogyan törhetünk ki szellemi korlátainkból? A Mindenség üzenete a mai magyarság számára.