Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 15., szerda

6.472 - Hrenyu Attila: Engedje meg, hogy a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nevében az elmúlt években elvégzett munkáját megköszönjem

From: Hrenyu Attila

Date: 2010. szeptember 15.
Subject: Köszönőlevél
To: jozsef@kutasi.eu



"Hazafinak lenni (...), annyit jelent, mint teljes komolysággal betölteni hivatásodat, ott, ahol vagy."

Tisztelt Kutasi József Úr!

Engedje meg, hogy a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nevében az elmúlt években elvégzett munkáját megköszönjem. Ahogy április 23-ai búcsúlevelében fogalmazott valóban sokat segített a Politikai Hírfutár a Változás elérésében. Nagyon sokat számít, hogy külföldön élő honfitársaink is értesüljenek arról, hogy mi történik az anyaországban, és érezzek azt, hogy van ebben az országban egy olyan kormányzásra képes erő, amely nem 10 hanem 15 millió magyar kormánypártja akar lenni.
A Változás azonban nem egy szimpla kormányváltás következménye. Az igazi Változás több éves komoly és felelősségteljes munka eredményeként kell, hogy a következő pár év során eljöjjön. Ezért kívánom Önnek azt, hogy a jövőben is ugyanazzal a lelkesedéssel, és kitartással végezze azt a munkát, amelynek a gyümölcse április 25-én beért, és ehhez a munkához kívánok a továbbiakban nagyon sok Erőt és Egészséget.

Budapest, 2010-09-15

Tisztelettel:

Hrenyu Attila
Fidesz Ügyfélszolgálat




 

2010. április 23., péntek

5.609 - Szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József - Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette!

Tisztelt Honfitársam, kedves Barátaim a világ minden részén! 


A magyarországi parlamenti választások második fordulója előtt szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József – Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette. Mindig is jeleztem, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát csak addig csinálom, amikor reményt látok a változás jöveteléhez. Kormányváltás előtt állunk. Gondolom, egy radikális rendszerváltás is útban van!

Mint már többször írtam: „A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni.” Ebben már a Hírfutár nem tud segítséget adni. Ezt csak a magyar nép tudja megtenni, az erős és hosszú évekre elhúzódó törekvésével.

Nem tartom érdemesnek, hogy az elmúlt 8 évet kommentáljam, de megjegyzem: a "Kutasi József – Politikai Hírfutár" is sokat segített az Anyaországban, a mostani eredmény eléréséhez.


Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József

2010. július 31., szombat

5.692 > 5.994 - Bogár Gyula: Tudom nem volt könnyű a mindennapi közlemények összeállítása.



Von: NyME [mailto:nyumaegy@yahoo.com]
Gesendet: csütörtök, 2010. április 29. 10:20
An: Kutasi József
Betreff: 5.609 - Szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József - Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette!

Kedves József!

Remélem e pár sort még megkapod. Tudom nem vártál köszönetet azért a nemes, kiszámíthatatlan értékű munkádért, amit a magyarság jobb jövője érdekében tettél. Mégis, köszönöm, s köszönöm azok nevében, akik nem tudnak köszönetet mondani, hogy életüket nagyban segítetted azáltal, hogy közölted a valóságot, az igazságot, és a nép elnyomói meghátráltak, nem mertek nagyobb terrort, hazugságot alkalmazni a magyar nép ellen.

Tudom nem volt könnyű a mindennapi közlemények összeállítása. Azt az időt, mások szórakozással nyaralással töltötték az azúri vagy a hawaii szigeteken. De az csak az ő egyéni érdeküket szolgálta, de a te munkád az egész magyarság érdekét szolgálta, amiért segítsen és áldjon meg az Isten.

Kívánok minden jót, erőt, egészséget, honfitársi szeretettel:

Bogár Gyula

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kedves Gyula! 

Köszönöm szépen a dicsérő levelet, és a képernyős prezentációt. Igen a "Kutasi József - Politikai Hírfutár", tevékenységét megszüntette! Mind „Kutasi József“, tovább viszem ezt az elkezdett munkát, mert a világon élő magyar testvéreimnek is, ez a kívánsága! A nemzetnek, a magyar népnek, szabadon tovább kell élni, amit az őseink elvárnak tőlünk. „A Kutasi család nevét először 1276-ban említik a krónikák.“

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József