Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 1., kedd

14.712 - Tejfalussy András > Balatonfűzfő Város Önkormányzata részére

Feladó: András Tejfalussy

Dátum: 2012. május 1. 11:43
Tárgy: Jogsértő diszkriminációnak minősítem a gyümölcsösként használt beépítetlen fűzfői (Balatonfűzfő, Dobó u. 9. szám alatti beépítetlen ingatlan tulajdonunk miatt rám és feleségemre, nyugdíjasokra, dr. Takács László önkormányzat jegyző által a múlt 5 évr
Címzett: jegyzo@balatonfuzfo.hu
Másolatot kap: "viktor.orban" <viktor.orban@parlament.hu>, nemzetihirhalo <nemzetihirhalo@gmail.com>, "kuruc.info" <info@kuruc.info>, jozsef <jozsef@kutasi.eu>, birosag@veszprem.birosag.hu, lu <lu@mku.hu>


Tejfalussy András okl. vill. mérnök (a Balatonfűzfő, Tobruk, Dobó u. 9. alatti telek tulajdonosa)

1036 Bp. Lajos u. 115. Mobil: 06-20 2181408, e-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

NYÍLT LEVÉL Iratjel: Bfuzfo-tobrukistrand-120501

Balatonfűzfő Város Önkormányzata részére

E-mail: jegyzo@balatonfuzfo.hu

Jogsértő diszkriminációnak minősítem a gyümölcsösként használt beépítetlen fűzfői (Balatonfűzfő, Dobó u. 9. szám alatti beépítetlen ingatlan tulajdonunk miatt rám és feleségemre, nyugdíjasokra, dr. Takács László önkormányzat jegyző által a múlt 5 évre visszamenőleg is kivetett óriási telekadót. Egy összegben, összesen 417.424,- Ft, azaz négyszáztizenhétezer-négyszázhuszonnégy forint adózási kötelezettséget rótt ki ránk, a „telekadó megállapítás” tárgyú, 8/183/972012 iratjelű, 8/526-364/2011 előirat számú, 2012. április 20-i, Balatonfűzfő Város Önkormányzata fejléces iratában.

Az a céljuk, hogy belepusztuljunk az adó miatti idegeskedésbe és elszegényedésbe? Azért, hogy a hazánkba betelepülni engedett izraeliek hagyatéki végrehajtás útján olcsón telket szerezhessenek? A kipusztításunkat szolgálják az adóval, aminek nincs nálunk bevételi fedezete, miután az adóztatási időszakban a telkünkön termett gyümölcs piaci értéke meg sem közelíti a kivetett adó mértékét. Az önkormányzat szolgáltatásait kevésbé igénybe vevő, a környezetet kevésbé terhelő, nem állandóan itt lakó telektulajdonosoknak miért kellene több telekadót fizetniük, mint az állandó lakosoknak? Az Önkormányzati vezetők azt akarják, hogy elősegítsék a magyarok kipusztulását? Csakúgy, mint a nem kellően ellenőrzött vezetékes vízzel itatást és a kálisóval mérgezett szabványsértő étkezési sókat árusítást megengedésükkel, melynek általuk tudatosan folyatását a következők bizonyítják:

A fűzfői önkormányzat válaszra sem méltatta, máig sem fizette ki az ivóvizük hiányos ellenőrzését bizonyító megbízás nélküli ügyviteli kárelhárító munkáimat, valamint azt sem, hogy intézkedtem a mérgező kálisóval kevert, vagyis szabványsértő étkezési sók boltjaikban nem megjelölése ellen, és a gyógyszerkönyvi tisztaságú étkezési célra legalkalmasabb NaCl konyhasó interneten megrendelését lehetővé tettük, egy magánvállalkozó bevonásával, ill. a www.tisztaso.hu honlapja segítségével.

Egyébiránt a Balatonfűzfői Önkormányzattól annak viszonzásaként is adómentesség illethetne meg, hogy segítséget nyújtottam, hogy a fűzfői lakosság részére az Önkormányzat visszaszerezhesse az általa egy osztrák részére elkótyavetyélni engedett Bfűzfői, tobruki strand ingatlant. Az általuk a strand területét más (nyilvánosházi?) célra eladni engedés csökkentette, a visszaszerzése viszont - különösen amióta kevésbé bűzlik a fűzfői vegyi üzem - nagymértékben növelte a fűzfői ingatlanok értékét. A strand ingatlan visszaszerzést, mint megbízás nélküli közérdekű kárelhárítást, a tobruki telekszomszédom, Maksayné dr. Belényesi Márta*, neves néprajz történész, etnográfus kutató kezdeményezte. Én csak a strand ingatlan értékesítésnél történt önkormányzati mulasztások és jogi visszaélések jogszabályok alapján konkretizálásában segédkeztem. Ennek, és az együttműködő, általunk támogatott fűzfői strand visszaszerzési lakossági mozgalom eredménye lett, hogy a tobruki balatonparti értékes ingatlan teljes területe közstrandként újra Balatonfűzfő, Önkormányzata telkek tulajdonosait és a város vendégeit szolgálhatja. A MAI NAPIG KÁRT SZENVEDNE A BFŰZFŐI LAKOSSÁG, HA NEM VÉGEZZÜK EL EZT A KÖZÉRDEKŰ KÁRELHÁRÍTÁSI MUNKÁT!

Fenntartva korábbi beadványaimat is, kérem megállapítani az aránytalanul diszkrimináló, jogsértő adóztatást kieszelők büntetőjogi felelősségét az illetékes rendőrség, ügyészség, ill. bíróság részéről, és nyilvánítsák a telekadóval diszkriminálással az ingatlanainkból bennünket kiűzni, és az ivóvíz és az étkezési só ellenőrizetlenségével bennünket kipusztítani igyekvést tudatos terrorista bűntettnek.

Balatonfűzfő, 2012. május 1. Tejfalussy András s.k.