Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 2., szerda

14.725 - Jótékonysági árverés a Mezőbergenyei Alkotótábor 2011-es munkáiból

Feladó: LIGETI ZSUZSI
Dátum: 2012. május 2. 16:34
Tárgy: Fw: Jótékonysági árverés a Mezőbergenyei Alkotótábor 2011-es munkáiból
Címzett: Kutasi József Antal
Sent: Tuesday, May 01, 2012 10:23 PM
Subject: Jótékonysági árverés a Mezőbergenyei Alkotótábor 2011-es munkáiból

Jótékonysági árverés a Mezőbergenyei Alkotótábor 2011-es munkáiból

Jótékonysági árverést indítottuk a tavalyi mezőbergenyei alkotótábor képeiből. Azért hogy a befolyt összegből idén is támogatni tudjuk a 9. alkalommal megrendezendő képzőművészeti alkotótábort. Kérjük add tovább a jótékonysági árverés hírét minél több ismerősödnek. 
A jótékonysági árverés itt megtekinthető:
http://bit.ly/Il8mbm

Bíró Ernő: Mezőbergenyei házak, akvarell (50x70)

A tábort a Mezőbergenyei Református Egyházközség, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány és a Kincsásó Egyesület közösen szervezi. A tábor alapítója: Ősz P. Zoltán

A tábor célja: erdélyi, közelebbről székely mezőségi fogantatású alkotások létrejöttének ösztönzése, a tervezett állandó tárlat anyagának gazdagítása és a helyi közösség érdeklődő tagjaival megismertetni az alkotás nehézségeit, szépségeit, titkait. Menteni, amit egy faluközösség felkínál, és még nem ment feledésbe, betekintést nyújtani a falusi ember napi életvitelébe, ismeretséget, barátságot kötni a befogadó közeggel. Az alkotótábor az Erdélyből elszármazott és erdélyi képzőművészek találkozóhelye, ahol szakmai tapasztalatcserék és megbeszélés valamint közös alkotások során olyan műveket hoznak létre, melyekkel nemcsak az erdélyi kultúrát, hanem az egyetemes képzőművészetet is gazdagítják.www.facebook.com/MezobergenyeiAlkototabor

Ha részt veszel az árverésen és licitálsz egy képre, egyszerre két dologgal is gazdagodsz. Tiéd lesz egy alkotás, amellyel saját lakásodat ékesítheted, ugyanakkor pedig ahhoz is hozzájárulsz, hogy újabb értékes erdélyi képzőművészeti alkotások jöhessenek létre. A befolyt összegből ugyanis újabb alkotókat hívhatunk meg a világ minden tájáról, hogy megfessék Erdély szépségeit.

Ahhoz, hogy új alkotások szülessenek, nem kell mást tenni, mint licitálni a képekre, hogy újabb képzőművészeti alkotások szülessenek Erdélyről, hírnevet és elismerést szerezve ezáltal Székelyföldnek szerte a világban.

A jótékonysági árverés itt megtekinthető:
http://bit.ly/Il8mbm

http://www.erdelyimagyarok.com/profiles/blogs/jotekonysagi-arveres-a-mezobergenyei-alkototabor-2011-es-munkaibo