Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. szeptember 13., szombat

1.095 - Lévay Atilla - Fodor Gábor: A súlytalan piaci legyek egységesen fognak fellépni.

From: Lévay Atilla
To: Fodor Gábor
Cc: Kutasi JózsefSent: Saturday, September 13, 2008 1:51 AMSubject: A súlytalan piaci legyek egységesen fognak fellépni.
Igen tisztelt Fodor Gábor!Gratulálok önnek és párttársainak. Hosszas tipródás után, a súlytalan de annál önteltebb, szemtelen piaci legyek eldöntötték, hogy egységesen fognak fellépni. Lélegzetvisszafojtva várjuk a "rémdráma" és "szappanszínház" keverékének következõ felvonását.Lévay AtillaA Justitia Bizottság tagja
Az SZDSZ a közéletben olyan, mint egy lovas kocsi rúdjára telepedett néhány szemtelen piaci légy, akik azt képzelik magukról, hogy õk irányítják a kocsit.*******Igen tisztelt Fodor Gábor!Ma reggeli szerepléséhez a "Napkelte" mûsorában annyit fûznék hozzá, hogy: a szemtelen piaci legyeknek nincs gerincük, se a szó szoros, se átvitt értelmében.Lévay AtillaA Justitia Bizottság tagja

"I am a firm believer in the people. If given the truth, they can be depended upon to meet any national crisis. The great point is to bring them the real facts": Abraham Lincoln Tisztelt szerkesztõk és újságírók!Az Önök kötelessége lenne, hogy a fenti Lincoln idézet Magyarországra is vonatkozzon!Mit tettek és mit tesznek annak érdekében, hogy ez így legyen?Hazudozó, csaló tolvajok között "cinkos, aki néma"!Lévay Atilla Igen tisztelt Fodor Gábor! Milyen alapon merészel ön, egy kiesésre álló, saját pártján belül választási csalásokba keveredett törpepárt elnöke feltételeket szabni az elõrehozott parlamenti választásokkal kapcsolatban? Ennek már akkor meg kellett volna történnie, amikor Gyurcsány Ferenc õszödi beszéde, amelyben beismerte, hogy a választások elõtt elõre megfontolt szándékkal össze-vissza hazudoztak és ilyen hazug ígéretek alapján nyerték azt meg, nyilvánosságra került.
Magyarországnak 2006 áprilisa óta nincs törvényes kormánya!
Ön és pártja a közéletben olyan, mint egy lovas kocsi rúdjára telepedett néhány szemtelen piaci légy, akik azt képzelik magukról, hogy õk irányítják a kocsit.
Lévay Atilla
A Justitia Bizottság tagja
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


---- weitergeleitete Nachricht Ende ----