Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 26., péntek

4.742 - "Itt az idő!" - választás előtt a magyar ember:/...

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2010. február 26. 17:39
An: Kutasi József
Betreff: Választások 2010

 

Választások 2010 Nemzeti Hírháló > Gavallér János > 2010.02.26.

"Itt az idő!" - harsogja úton-útfélen a belénk szorult keserűség. Mindenki kész a változtatásokra. A Magyartársadalom egy emberként kész az önálló tettre és az önálló gondolkodásra, mert a demokratikus jogrend alapján, szuverén lokalitásként szuverén döntéshozatalok megtételére alkalmas, így akár életképesnek is tekinthetnék a nagyvilág pénzoligarchiái. A tudománytörténet (ismertetett hiedelem http://projectcamelot.org/henry_deacon_1_hungarian.html)

az eddigi ismeretek alapján kimutathatóan igazolja, hogy ahol élet-redukciót (létszámcsökkentést) generálnak, ott az életösztön megsokszorozódik, a szaporulat nő. A logika tehát arra enged következtetni, hogy ahol az emberi tudat befolyásolás alá kerül, ott az ismeretanyagra támaszkodó megjelenési forma, mivel korlátozás, sorvasztás alá esik, így életösztön-létezés kényszere megnöveli jelenlétét a tér-, idődimenzióban. Azaz a pártlogika (a hatalom megszerzése mindenáron), egyre jobban háttérbe szorítja önmagát, az erőszakos térhódítása által. Az emberi együttélés alapvető szabályait - nevezzük tízparancsolatnak, vagy lélekigazságnak -, megszegő társadalom,
(részletesen lásd: http://hirhatter.t35.com/index.htm) szándékidegen lélekébredést, születést és születést determinál, ugyanígy az elbutítás, a befolyásolás (a világhatalmi törekvés http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=erika&cdate=10.02.23.17.42#cikk)
kényszerűségből előállítja önmaga ellenpólusát, hogy a létezés egyensúlya, az ember-érzésforma, fennmaradhasson.

De betölthető-e az a lelki űr, amit a világhatalom a nemzetekre erőszakol?

Minden pártlogika, világhatalmi törekvés, minél szűkebb tér-idődimenzióba szorítódik, annál kártékonyabb pusztítást, illetve ösztönburjánzást idéz elő (nácizmus, kommunizmus), annál több ellenérzést szül. A tudomány, a létezésérzés szellemsíkjáról, a hiedelem gyötrelmei közé, vezette a lélekegyensúlyt, így követhetetlen eszmeburjánzás épül időtlenidők óta az egyénre. A teljesség igénye nélküli, testi vágyak kielégítésének túldimenzionálásával, vakvilágba, boldogtalanságba kormányozták az embert. A populáció tudatalattija összhangba kíván lenni a létezés örök hullámzásának egységalkotó valóságával, így a determinált tudatbefolyásolással ellentételes ösztönreakció születik, vagyis a hatalmasok (a világkormányok), mindig meg kívánják teremteni a hiedelem-reakciók negatívját, azaz ellentétes üzenetközvetítéssel (terrorizmus) elérik az ösztönreakciók megtévesztését. Álságos világban, álságos igazságok léteznek és téves következtetések. A megkonstruált folyamatok lassan-lassan irányíthatatlanokká válnak. Odáig fajult a hiedelem (tudomány) hatalma, hogy a populációk ösztönlétezését, álinformációkkal, kétséges létezéselmélettel ruházzák fel, azaz azt, a feltételezést fogadtatják el a lokális populációkkal, hogy létezésük önmagukra jelent veszedelmet (a méhek életének tanulmányozása közelebb vihet az önfeláldozás megértéséhez), így a létszámredukció a nívós életvitel kivitelezésére természetes ösztönként, lelkiismeret furdalás nélküli, kíméletlen törvényalkotási, hatalmi pökhendiséggel érvényesíti a populáció tagja fölött a rendelkezést. Önön populáció elpusztítására képessé tett ember kíváncsisága nemzet idegenné és lélektelen hiedelem reakciók eszközévé vált robotként teljesíti az információk feldolgozása után, a megrendelők (a téves információt áramoltatók) kívánságait. A lélektudatot redukálták testi vágyakra.

"Itt az idő!" - választani kell! Beállunk-e abba a sorba, ahol sorszámot osztanak a létérzés mikéntjére, ahol meghatározott érzelemigazságok determinálják a létezés valóságát, azaz a pénzoligarchiák által meghatározott érzéskasztokat, létformákat, örökérvényűnek elfogadjuk.
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=maria&cikk=1#cikk
Bármilyen hiedelem-tudomány képes törölni a logikus gondolkodást, azaz beltenyészetté, királykaszttá változtatja a mindenség-egység harmóniáját, így az önmegsemmisítés folyamatát önkéntelenül beindítja.
http://www.antidogma.hu/node/2145
Itt tartanak a párt alapon működő társadalmak, mert ideológiai alapon akarnak a hatalom kizárólagos tulajdonosává válni. Téveszmék alatt csoportosult erőszakvágyakat közvetítő civilizációvá vált az emberiség. S nekünk választani kell, hogy folytatjuk-e a teljes megsemmisülés felé vezető úton a menetelést, vagy szuverén demokratikus országként valóságos információk alapján lehetőséget teremtünk a szellemlogika valóságának.

"Itt az idő!" - választás előtt a magyar ember: A természetnek engedelmeskedve felvállalja közvetítő szerepét, a mindenség érzésegységét, vagy halad tovább a lélekútvesztőn, a pillanat kéjvágyát érvényesíti a tér-idődimenzió létezésének valóságrealizmusában.
http://iustitia.cms4people.de/
Szavazunk, vagy kihívjuk a sorsot újfent, figyelmeztetve az emberiséget, hogy minden törvényszerűség ellenpontja épp úgy létezik, mint minden hiedelem-tudat. Igaz, nem az egyénnek kell határozott döntést hoznia, hanem a képviseletére vállalkozó szuverén döntéshozatallal rendelkező képviselőnek. Ám, aki képtelen önmagát függetleníteni az érdekszövetségek akaratától, az hogyan válhat az emberlélek képviseletére méltóvá?
Vannak-e szolgáink, vagy csak uralkodni vágyó akarnokaink?

2010.02.26.
Gavallér János
Nemzeti Hírháló