Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 28., vasárnap

4.774 - A döntés a mi kezünkben van!

Von: Oravecz Mihály
Gesendet: vasárnap, 2010. február 28. 21:12
An: Kutasi József
Betreff: ha EZEK a felét beváltják az ígéreteiknek

 

TISZTELETTEL MEGJEGYZEM !

 ......HA 20 ÉVEN ÁT HAZUDTAK-NAK, CSALTAK-NAK, LOPNAK, FOSZTOGATNAK, KÖZÖS EGYETÉRTÉSBEN A PÁRTOK LEPLE ALATT

MA IS TÉNYKEDŐ KÖZÖNSÉGES BŰNÖZŐK, .....KIVÉVE A JOBBIK TÖMÖRÜLÉS.

( ha EZEK a felét beváltják az ígéreteiknek, akkor is többet tesznek, mint a többi együtt )

- oravecz -

A szerző a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, a 2006-os Kossuth téri Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke, 4 gyermekes családapa.

Krasznai Zoltánx:

Miért a Jobbikra fogok szavazni?

(Levél tanácstalan ismerőseimnek)

Kelt Budapesten, 2010. február 28-án.

Azt tapasztalom, hogy sokan közületek csak mindenféle, hallomásból vagy a magát baloldalinak nevező médiából felszedett hamis véleményt mondogattok a Jobbikról, anélkül, hogy ismernétek választási programját. A magukat előszeretettel „politikailag korrektnek” tituláló önjelölt gondolat- és véleménycenzorok e pártot szélsőségesnek, fasisztának, rasszistának titulálják.  Holott ez az egyetlen olyan, komoly parlamenti szerepre esélyes párt, amelyik részletes programot dolgozott ki, és a programjukat gondosan titkoló nagy pártokkal (Maszop, Fidesz) szemben nyílt lapokkal játszik. Részletes – közel 100 oldalas – választási programja a jobbik.hu honlapon január eleje óta olvasható

[1][1].

Ebből kitűnik, hogy a Jobbik az egyetlen olyan párt, amelyik

- kimondja, hogy elkötelezett a nemzeti önrendelkezés elve mellett, ami liberális - nem pedig fasiszta, rasszista stb.! - jogelv, a nemzetközi jog ENSz-határozatba

[2][2] foglalt része, ún. kógens jog – ami magyarul azt jelenti, hogy FELTÉTLENÜL ALKALMAZANDÓ, vagyis nem lehet megtagadni, visszavonni, lemondani vagy alkudozni róla.

- programjába emelte a Szent Korona tanon alapuló történelmi alkotmányunk helyreállítását. Ez sem fasiszta, hanem történeti jogelv; valamennyi európai alkotmányos monarchia saját történelmi alkotmányának szilárd alapján áll, nem véletlenül ezek a legstabilabb demokráciák.

- kimondja, hogy történelmi alkotmányunk helyreállítása nemzeti önrendelkezésünk érvényesítésének legfontosabb feltétele. Ez azzal a sorsfordító következménnyel jár, hogy termőföldünk és természeti kincseink nemzeti tulajdonban maradnak és így megszabadulhatunk a globális pénztőke által működtetett "pénzszivattyú"

[3][3] minket kiszipolyozó hatásától, más szóval az adósrabszolgaság állapotától.

- ökoszociális nemzetgazdaságot akar. Ezt eddig még egyetlen hazai párt sem mondta ki, márpedig a legszebb környezetvédelmi és szociálpolitikai programok sem érnek hajítófát sem, ha megvalósításuk nincs szervesen beágyazva a gazdaság működésébe.

- gazdaságpolitikája önvédelmi válasz a globális pénzuralommal szembeni kiszolgáltatottságunkra. Ezzel ésszerű és megvalósítható alternatívát kínál a neoliberális, a külföldi tőke érdekeit fenntartás nélkül kiszolgáló nemzetáruló gazdaságpolitikával szemben, amely csak a csőd növelésére és az ország végzetes elszegényítésére volt alkalmas.

- a családot a nemzet építőkövének, az ifjúságot a jövő letéteményesének tekinti. Mindennek végső célja a nemzetfogyás demográfiai trendjének megfordítása, a létszámában is gyarapodó magyarság létfeltételeinek biztosítása.

- jövő-orientált nemzetpolitikát akar megvalósítani. Ebbe beletartozik nemcsak az egészségügy, oktatás, kultúra, közszolgálati és kereskedelmi média, hanem a külpolitika és a külgazdaság-politika is. Más pártoknak egyáltalán nincs erről se elképzelése, se mondanivalója, sőt van olyan párt is, amelynek a szótárában a „nemzet” és „nemzeti érdek” szitokszó, vagy csupán alibi a további mentelmi jog megszerzéséhez.

- elkötelezett nemzeti érdekeink védelmére. Programjának ezen elemei nem mások érdekeit sértik, hanem a sajátunkat védik! Jogos önvédelem - nyomortól, bűnözőktől, lehetséges agresszoroktól.

***

Azért fogok a Jobbikra szavazni, mert azt akarom, hogy még az ük-ükunokáim számára is, sőt még további több ezer évig legyen Magyarország és magyar jövő – nemcsak megcsonkított maradék-hazánkban, hanem az egész Kárpát-medencében! Meg azért is, mert az elmúlt húsz évben csúfosan leszerepelt az úgynevezett „rendszerváltás” úgynevezett „politikai elitje”. Jelenleg egyedül a Jobbiktól várható – ha sikerül kormányt alakítania –, hogy megvalósítsa azt a rendszerváltást, amelyet a jelenlegi parlamenti pártok közös egyetértéssel 20 év alatt elsikkasztottak! A Jobbik programja egyértelműen kimondja, hogy "fejétől bűzlik a hal", ezért legelőször a politikusbűnözést kell felszámolni - függetlenül attól, hogy mszp-és, szdsz-es, mdf-es vagy fidesz-es politikusok az érintettek. Ennek érdekében programjuk alapos számonkérést és – minden bűncselekmény esetében – szigorú büntetést helyez kilátásba. Nos, ezen a ponton érthető meg a levitézlett pártok kollektív riadalma a Jobbiktól! Reszketnek attól, hogy elkövetett bűneik kiderülnek, s a bűnösök elnyerik méltó büntetésüket. A Jobbik az egyetlen párt, amelyik programjába emelte a bűnöző politikusok védelméül szolgáló mentelmi jog eltörlését!

***

Utóirat: Persze a magukat még mindig véleményformálónak képzelő média-zsoldosoknak egy dologban igazuk van: tényleg van fasiszta párt Magyarországon. Nem is egy, kettő! Csak nem ott, ahol keresik. Hanem a saját házuk táján. Az elmúlt nyolc évben még nagyon elfogult választóik számára is kiderülhetett, hogy sem az MSzP, sem az SzDSz nem baloldali pártok – bár annak hazudják magukat –, mert egy fikarcnyi szociális érzékenység sincs bennük. Ezzel szemben kormányzati tevékenységük elemzése azt igazolja, hogy a nemzetközi finánctőke lokális helytartói és a hazai komprádor burzsoázia érdek-kijáró pártjai. Ha pontosan meg akarjuk határozni mibenlétüket, akkor saját fogalomrendszerükön belül kell keresnünk a választ. Tökéletesen illik rájuk Georgi Dimitrov, hajdani bolgár kommunista párt- és Komintern vezető meghatározása a fasizmusról: "A fasizmus a finánctőke legreakciósabb köreinek nyílt, terrorista diktatúrája." Ha „a dolgot magát nézzük", mi hiányzik a magyar történelem e két szégyen-pártja esetében a meghatározásból? Legfeljebb a nemzetközi jelző a finánctőke elől, s az, hogy nem sikerült bevezetniük a nyílt, terrorista diktatúrát, de voltak esetek, amikor közel álltak hozzá (pl. 2006. okt. 23-án). Viszont nyolc éves kormányzásuk alatt végig működött a „lopakodó diktatúra” hatalomgyakorlási technikája; a jogállamiság tendenciózus felszámolása, az emberi jogok lábbal tiprása, s a Göbbels-ét is felülmúló hazug sikerpropaganda. S bár a „fasiszta kommunizmus”

[4][4] nemzetgyilkos rendszerét nem sikerült véglegessé tenniük, ez nem az ő szándékaikon múlott, hanem a civil társadalom ellenállásán.

A magyargyűlölő SzDSz már eltűnt a hazai politikai porondról. A kutya se vonyít utána. A Jobbik történelmi feladata, hogy az 1918-19-es „patkányforradalom”

[5][5] és az 1948 utáni 40 éves kommunista terroruralom politikai és szellemi örököseit is kiszorítsa az Ország Házából, s imígyen tisztára söpörje az utat a valódi, 20 év óta hiába várt rendszerváltás előtt!

A Jobbik programja magában hordozza azt az ígéretet, hogy a politika a jövőben szilárd erkölcsi alapokra épüljön. Megfogadva Berzsenyi intelmét, mely szerint „… minden ország támasza, talpköve a tiszta erkölcs, melly ha megvész: Róma ledűl, s rabigába görbed.”[6][6]

Aki szereti nemzetét, aki szereti hazáját, az tudni fogja, kire voksoljon. A döntés a mi kezünkben van!

Szebb jövőt!

Magyar jövőt magyar hazánkban!

Krasznai Zoltánx:

Kelt Budapesten, 2010. február 28-án.




[1][1] http://jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf

[2][2]Az ENSZ Gazdasági, Szociális és Kulturális Jogok Nemzetközi Egyezségokmányából (érvénybe lépett 1976-ban):
1.              Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket, és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket.
2.              Céljai elérése érdekében minden nép - a kölcsönös előnyök elvén alapuló nemzetközi gazdasági együttműködésből és a nemzetközi jogból eredő kötelezettségeinek a tiszteletben tartásával - szabadon rendelkezik természeti kincseivel és erőforrásaival. Semmilyen körülmények között sem fosztható meg valamely nép a létfenntartásához szükséges eszközeitől.

[3][3] Bogár László közgazdászprofesszor találó kifejezése.

[4][4] József Attila jövőlátása 1936-ból („.. dünnyögj egy új mesét, a fasiszta kommunizmusét” – idézet Világosítsd föl c. verséből).

[5][5] Prohászka Ottokár püspök (1858-1927) lényeglátó meghatározása.

[6][6] Berzsenyi Dániel: A magyarokhoz, 1810.

________________________________________

x- A szerző a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, a 2006-os Kossuth téri Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke, 4 gyermekes családapa.