Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 28., vasárnap

4.780 - Gyomorforgató az MSZP arcátlansága!

Von: Dr. Somogyfoki György
Gesendet: vasárnap, 2010. február 28. 14:14
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: "Igen, Párkány megszállt terület, mert a város lakosságának nem engedték meg, hogy népszavazáson döntsön a hovatartozásról."

 

Itt a nagyakoalíció:az MSZP visszalép, ha Orbán bizonyít (a Jobbik válaszával) 2010-02-28

Ha a Fidesz bizonyítja, hogy demokratikus párt, akkor az MSZP esetleg vissza lép a javára, ha így meg tudja akadályozni a Jobbik győzelmét egy választókerületben - mondta Mesterházy Attila.Egy eseteleges visszalépéshez ugyanis, mondta Mesterházy a Baloldali Tömörülés ülésén, a Fidesznek előbb be kell bizonyítania, hogy demokratikus párt, és látni kellene a programjukat is. Egyelőre annyi biztos a miniszterelnök-jelölt szerint, hogy az MSZP most elsősorban szakmapolitikai vitákat akar a Fidesszel, és kormányfő-jelölti vitára is szükség van.

atv.hu - http://barikad.hu/node/48074

A Jobbik válasza: Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterháy Attila ma kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre,jelöltjeik visszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák a Jobbik parlamentbe kerülését. Felháborító a Fidesz cinkos némasága is, Orbán Viktor 2006-ban még három napot adott a szocialistáknak, hogy "eltakarodjanak", ma meg már velük összeborulva akarják kiszorítani a nemzeti erőt az országgyűlésből.

Bajnai Gordon életében először és utoljára mondott igazat, amikor múlt héten, az országgyűlés utolsó ülésén azt mondta: hasonló a hasonlónak örül...Önkéntelenül is eszünkbe jutnak Márai Sándor szavai: A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!"