Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. február 27., szombat

4.753 - Oberle János: A MOZGALOM így is csupán eszköz a mi kezünkben, a CÉL a mindannyiunk által képviselt értékrend megteremtése.

Von: Oberle János
Gesendet: szombat, 2010. február 27. 13:42
An: Kutasi József
Betreff: 4.740 - A Jobbik még meg sem született, akkor amikor Kutasi József egy NEMZET PÁRT támogatására buzdította az olvasók táborát.

 

Hozzászólás !!

 

Kedves Bogár úr, Harsányi úr ! Kedves HONFITÁRSAK !!

 

Kutasi úr hírfutárát kezdetektől nyomon követem! Józsi bátyámat igaz MAGYAR embernek tartom, aki önzetlenül segíti egymásra találásunkat.

2006 október 23.-án a szemünk láttára,vérből és könnyből megszületett egy NEMZETI PÁRT./ Jelen voltam, barátom a nyomát most is viseli/. A jelenlegi politikai elit ezt a mai napig nem képes feldolgozni ! El nem tudják képzelni,hogyan jöhetett létre az ÚJ ERŐ az ő tudtuk nélkül.

 

Pongrácz Gergely, halála előtt 2003-ban jelképesen átadta a lyukas zászlót a még szárnyukat próbálgató Jobboldali Ifjúsági Közösségnek./"Ti még tiszták vagytok"-mondta. Ők pedig ,176-an /egyéni képviselőjelöltek/ januárban a legújabb kori MAGYAR történelemben elsőként letették esküjüket a SZENT KORONÁRA. Azonnal felvetették a mentelmi jog felfüggesztést,a politikai álláshalmozás megszüntetését,és számos eddig tabuként kezelt probléma ledöntését.

 

Mind ezek ismeretében egyetértek Harsányi úrral !

 

Eljött az IDŐ hogy felálljunk,kiegyenesítsük gerincünket és ne hagyjuk magunkat soha többé becsapni.

 

Kedves Bogár úr ,egyedül a Jobbik hívta fel a figyelmet az alábbi TÉNYRE !!!

 

Elfogadta  az országgyűlés az új titoktörvényt. 2010 április 1.-től minden irat titkos lesz, amire valaki ráüti a " nem nyilvános" pecsétet. A képviselők közül 332-en szavaztak igennel és 17-en nemmel. Az MSZP és a teljes FIDESZ-KDNP frakció kivételesen nagy egyetértésben bólintott rá a törvényre./2009 CLV.tv/ Gondolom felesleges ecsetelnem, mit jelent ez számunkra. Talán nem a Jobbiknak kellene jobban politizálnia!!!

 

A MOZGALOM így is csupán eszköz a mi kezünkben, a CÉL a mindannyiunk által képviselt értékrend megteremtése.

 

Kívánok mindannyiuknak SZEBB JÖVŐT !!!!

 

Őszinte tisztelettel: Oberle János