Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 24., péntek

6.518 - Magyarok Szövetsége - Budapest, 2010. szeptember 24.

6.518 - Magyarok Szövetsége - Budapest, 2010. szeptember 24.

MOGY Szervezői Köszönetnyilvánítás

2010. október 2-án tartja a Magyarok Szövetsége a 2010-es Magyarok Országos Gyűlésének értékelését Solt-Révbérpusztán. A megyei elöljárók által leadott névsor alapján a Magyarok Szövetsége országos elöljárói és a MOGY főszervezői kifejezik köszönetüket a szervezésben, az építésben, a rendezvény megvalósításában résztvevőknek. Egyúttal megkezdik a 2011-es MOGY előkészítését, melynek időpontja 2011. augusztus 12-13-14 és 15-e, hétfő, Nagyboldogasszony napja. Kérjük, akinek észrevétele, javaslata van a 2010-es és a 2011-es MOGY-gyal kapcsolatban, küldje el írásban az msz.rendezveny@gmail.com email címre.

Arany Korona Szövetkezet

Az Arany Korona Szövetkezet a továbbiakban is teljesen önállóan, de immáron a Magyarok Szövetségétől teljesen függetlenül, külön telephelyen folytatja tevékenységét.

Újabb buborék trükk - még ne váltsuk át hiteleinket forintra

Nemrégiben több bank is érdekes levelet küldött ügyfeleinek, amelyben arra hívták fel a figyelmet, hogy a svájci frank árfolyamszárnyalása kapcsán a pénzintézet “megérti” a devizahitelesek problémáit és lehetőséget ad a forinthitelre történő áttérésre. A pénzügyekben járatlan, tájékozatlan magyar lakosságon újabb vámot szeretnének behajtani a nyerészkedők. A levél esetében az a tény is megtéveszthet bennünket, hogy az új Orbán- kormány a devizahitelek visszaszorításáról biztosította választóit.

Ez a település már menthetetlen...

Önkormányzati és polgármester-választásokat Magyarországon négyévente, az országgyűlési-választásokat követően, ősszel tartanak. A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Az idei önkormányzati választásokon óriási harc várható mivel az Országgyűlés június végén csökkentette a megválasztható települési, területi és országos kisebbségi önkormányzatok képviselőinek létszámát. Az új rendszer elsősorban a nagy pártoknak kedvezett és nehezebb helyzetbe hozta a független jelölteket illetve a civil, helyi patrióta szervezeteket.

Szilaj Csikó előfizetés különleges akció

Minden Szilaj Csikó-előfizető szerezzen magának egy előfizető társat!

A munkatársai által puszta köszönömre (azaz ingyen) készített újság költségein fogni bajosan lehet. Lehet viszont jócskán a postaköltségen, de úgy, hogy minden előttünk lebegő cél teljesülhet! Olvasóinknak nemhogy drágább lenne a lap, hanem még olcsóbb is.

Sportcsarnok felújítás

Még nem sikerült befejezni a Magyarok Szövetsége székházának részét képező sportcsarnok felújítását, szükség van az építésben segédkező emberekre.

Emlékeztető a szeptember 14-i, egri munkaértekezletről