Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 25., péntek

8.691 - Börtönmisszióval foglalkozó tematikus délután lesz a Mária Rádióban 2011. február 27-én vasárnap, 15 órai kezdettel.

Börtön-tematikus nap a Mária Rádióban

Börtönmisszióval foglalkozó tematikus délután lesz a Mária Rádióban február 27-én vasárnap, 15 órai kezdettel.  Interjút hallhatnak Beer Miklós püspök atyával, beszélgetést börtönlelkészekkel, fogvatartottak imái, tanúságtételei hangzanak el. Részletek a következő linken érhetők el: http://www.mariaradio.hu/bortonmisszio

Boldog Meszlényi Zoltán püspök halálának évfordulója

Krisztus pásztoraként a hitet és Egyházunk iránti hűséget nem tagadom soha! Isten engem úgy segéljen!” Boldog Meszlényi Zoltán püspök

Szeretettel hívjuk és várjuk a híveket Boldog Meszlényi Zoltán püspök, vértanú halálának évfordulóján, március 4-én, pénteken délután 5 órakor az Esztergomi Bazilikában kezdődő ünnepi szentmisére. A szertartást Erdő Péter bíboros atya végzi.

Mária Rádióval ajándékozzuk meg Ajkát!

Ajka térségében volt a vörösiszap katasztrófa. Ajka térségében a bányák bezárása, a korábbi nagyüzemek megszüntetése különösen nehézzé tette sokak életét. Elmondhatatlanul nagy szükség van ott arra, hogy az emberek rájöjjenek és megértsék: Isten szereti őket. A Mária Rádió azért kapott sugárzási lehetőséget (frekvenciát, FM 93,2), hogy hirdesse minden lakásban, minden munkahelyen: mindenkit szeret az Isten.

Ahhoz, hogy a Mária rádió megszólaljon, fel kell állítanunk egy adóberendezést, fel kell szerelnünk egy adóantennát. S megmondjuk világosan: nincs meg a pénzünk az induláshoz. Segítsetek testvérek. Össze kell szednünk az ajkai induláshoz azt a 6 és fél millió Ft-ot, ami szükséges ahhoz, hogy az eszközök munkába álljanak. A nagyobb, egyedi adományokat az átutalásnál a következő számlaszámra kérjük. Cégek esetén szerződést is kötnénk a mecénásságról.

Üdvözlettel
a Mária Rádió szerkesztősége

1142 Budapest, Szőnyi út 16.

telefon: 1/373-0701
e-mail: info@mariaradio.hu
web: www.mariaradio.hu