Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. június 22., hétfő

20.294 - Ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 06. 22. > Eddig kétezren bukták az állásukat a vasárnapi zárva tartás miatt


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. június 22. 19:20
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 06. 22.


Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 06. 22.
Durván megaláztak egy nőt a Duna-parti horgászok
Véletlenül felrúgta futás közben az egyik horgász botját, fejbe vágták és megalázták érte. A nő az Origó nak számolt be róla, hogy a Duna-parton futott, amikor egy csapat horgász felszerelésükkel és autójukkal egyaránt keresztezte az útját. Az egyik botot fellökte, ezért annak tulajdonosa fejbe vágta őt.
Pestis miatt halt meg egy 16 éves fiú
Gyulladt mandulák, láz és izomfájdalom – klasszikus tünetei az influenzának. Ám a 16 éves coloradoi Tayler Gaes esetében sokkal komolyabb betegségről volt szó – írta a news.com.au .
Nézzék, milyen felhőtlenül kacarászik Orbán és Semjén a parlamentben!
Nézzék, milyen felhőtlenül kacarászik Orbán és Semjén a parlamentben!
Könnyen azt gondolhatja az ember, a politikusok élete csupa móka és kacagás. Legalábbis akkor, ha megnézi az Orbán Viktorról és Semjén Zsoltról készült képet, amin szemmel láthatóan roppantul jól szórakoznak valamin. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a háttérben Rogán Antal szája is széles mosolyra húzódik. Reméljük, az Önök napja is pont ilyen vidámságban telik!
Eddig kétezren bukták az állásukat a vasárnapi zárva tartás miatt
Eddig kétezren bukták az állásukat a vasárnapi zárva tartás miatt
Mióta bevezette a kormány a vasárnapi zárva tartást, több mint kétezren veszítették el az állásukat a KSH adatai alapján – írta a blokkk.com.
Kiszabadul férje fogságából a Bora-borán rekedt magyar nő, de még nem jöhet haza
Megkapta fia felügyeleti jogát és Tahitire költözhet vele az a válófélben lévő magyar nő, aki francia állampolgárságú férje miatt négy éve Francia Polinézia szigetén, Bora Borán rekedt.
A szírek akkor is átjönnek, ha áramot vezetnek a szerb-magyar kerítésbe
A szírek akkor is átjönnek, ha áramot vezetnek a szerb-magyar kerítésbe
A magyar határzárral foglalkozott a The Guardian riportja , melynek kapcsán megkérdeztek szír menekülteket is, hogy ez mennyire fogja őket megakadályozni az illegális határátlépésben. Mint kiderült, semennyire – árulta el az a háború elől elmenekülő szír csoport, akikhez az újság riportere szegődött.
Irénke néni miatt bepanaszolták a TV2-t a médiahatóságnál
Irénke néni miatt bepanaszolták a TV2-t a médiahatóságnál
Elképesztő riportot forgatott a TV2 pénteken a bevándorlókról. Mint megírtuk , riporterük, Váczi Gergő egy röszkei "önkéntes határvadásszal", a 70 éves Irénkével üldözte a menekülteket a bokorban. Ez kicsapta a biztosítékot több helyen is – többek közt Papp Réka Kinga civil aktivistánál, aki emiatt panaszt tett a Nemzeti Médiahatóságnál.
Önéletrajzírója szerint Orbán is belátta már, hogy hibázott
Önéletrajzírója szerint Orbán is belátta már, hogy hibázott
Igor Janke lengyel újságíró írta meg Orbán Viktor önéletrajzát a "Hajrá, Magyarok!" című könyvben. Janke ismét Magyarországon van, hogy újabb fejezetet írjon a műhöz, ám csalódott a magyar miniszterelnök külpolitikájában – derült ki a Napi Gazdaságnak adott interjújából.
Matolcsy beszólt a The Economist főszerkesztőjének
Matolcsy beszólt a The Economist főszerkesztőjének
Levelet írt Matolcsy György a brit The Economist főszerkesztőjének, amelyben kifogásolja, hogy a kedvezővé vált magyar makrogazdasági mutatókat a korábbiakkal ellentétben a lap valamilyen okból már nem teszi közzé – értesült a Fidesz-közeli Napi Gazdaság .
Jávor: a titkos tanulmányok alapján katasztrofális hatású lesz Paks 2
Kovács Zoltán: nem lesz tűzparancs a magyar-szerb kerítésnél
Habony embere pozíciót kapott a milliárdos dohányüzletben
Elhallgatott Orbán a Facebookon
Ki is végezhetik hazájában Nancy gyilkosát