Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. március 3., péntek

21.960 - BRFK tájékoztatás személyes adatok kezeléséről és az érintettségemmel folyó eljárásokról


Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2017. március 3. 20:34
Tárgy: Fwd: BRFK tájékoztatás személyes adatok kezeléséről és az érintettségemmel folyó eljárásokról
Címzett:
​ ​
Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

Tájékoztatás a Magyarok Szövetsége tagjai részére

A "Helyi hős" honlapon szereplő Kükdei Zsolt által ellenem az "MSZ stratégák" felé terjesztett hamis vádak, a fenyegetései
megalapozatlanságát a www.tejfalussy.com honlap dokumentum gyűjtemény kellően bizonyítja, javaslom az elolvasásukat.
Kükedi megnyilatkozásai vonatkozásában engem mindig csak az érdekelt, hogy az emberek nem igyák az ellenőrizhetetlen tisztaságú csapvizet, a desztillálással tisztított vizet ne hiányos konyhasópótlás mellett igyák, és ne egyenek,ne igyanak mérgezően sok káliumot. Másokkal szemben is fellépek, akik a csapvíz tisztítás nélkül ivását, a konyhasó hiányos és vagy kálium túladagoló étkezést egészségesnek tartják, az ezekre felbiztatást nem tartják bűncselekmények, lásd melléklet.
Kükedi Zsoltviselkedése  példa arra, mennyire elhitették diplomásokkal is a csapvíz szennyeződés mentességét.Példa arra, hogy semmibe veszik a már kiderült túlszennyezettségeket.
Ha perelni akar, a vele kapcsolatban közzétett adatokat jogos védelemnek tekintem és az általa velem szemben előadott vádakat pedig hamis vádaskodásnak, rágalmazásnak. Ha perelne, majd a viszontvádamban benyújtom a bizonyítékokat arról, hogy a stratégák email címeire milyen hamis vádakat, rágalmakat küldözgetett a szakmai eredményeim lejáratására. 

Budapest, 2017. 03. 03. 
​​
Tejfalussy András

Melléklet:KÖZZÉTETT NYILVÁNOS VÁLASZOM AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA NÉPIRTÁS ÜGYI KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ELHÁRÍTÓ „HATÁROZATÁRA" (Iratjel: ajb-valasz-170303)

2017. február 27. 23:39 Kükedi Zsolt írta,

 

Megérkezett Tejfalussy aljasságáról a bizonyíték: feljelentése alapján immár a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatjuk. Innentől nincs megállás, mert ami lavinát elindított, hogy engem alaptalanul soha el nem követett bűncselekménnyel megvádolt, nagy nyilvánosság előtt rágalmazott, adatokkal élt vissza, azokat kérésre sem tette elérhetetlenné oldalán és mindezzel anyagi haszonra tett szert, abban minden cselekedetéért felelnie kell.

András, ezúton üzenem, hogy ha te nem vinnéd végig ezen eljárást, akkor egy másikban találkozunk, amit én indítok ellened. Ebben hamis vád (Btk. 268. § (1) bek. a) és b), (három évig terjedő szabadságvesztés), (2) bek. (egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés), rágalom (226. § (1) bek. (egy évig terjedő szabadságvesztés), (2) bek. b) (két évig terjedő szabadságvesztés)), sőt csalás (373. § (1) bek. és (2) bek. ba) és bc) (két évig terjedő szabadságvesztés) és (3) bek. b) (három évig terjedő szabadságvesztés)) lesz a vád. De elővesszük a 219. § (1) bekezdés a) pontjába ütköző haszonszerzési célból és jelentős érdeksérelem okozásával elkövetett személyes adattal való visszaélés tényállását is és az Infotv. 12. § (2) bek. elmulasztását, a (3) bek. a) pontja szerinti, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint hozzájárulásom hiányát is, valamint a 7. § (1) bek. szerint én, mint érintett magánszférájának védelmének elmulasztását.

Addig is tanulmányozd őket: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=152383.323277, http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.322945.

Az eljárás(ok)ban a címzetteket tanúnak kérem fel. 

Minden erőmmel, jogi ismeretemmel védeni fogom a jó hírnevemet, a családom jó hírnevét, de itt már nem állunk meg. Sok időt adtam és legalább nyolcszor kértem, hogy visszakozz abból a támadássorozatból, amit ellenem minden alap nélkül indítottál. Te ezzel nem éltél. Sőt még több rágalmat összehordtál rólam. Oldalad immár hemzseg a rólam állított alaptalan vádaktól. Innentől veled példát fogok statuálni, hogy mivel jár az, ha valaki sorozatosan ennyi törvénnyel visszaél. Számíthatsz tőlem azon alaposságra, amivel feltártam az eddigi tévedéseidet és be fogom bizonyítani, hogy azok a részigazságok, amelyeket oldaladon felhasználsz összességében egy önérdekű csalás részei, amiből te egy hamis vádsorozatot állítasz össze és amivel velem együtt embertömegeket – közöttük prominens magyarországi állami vezetőket és köztiszteletben álló embereket – hozol ok nélkül vád alá és mocskolod be minden ok nélkül nevünket. Ezen kívül személyes adatainkkal visszaélsz, azokat engedély nélkül felhasználod a saját kereskedelmi céljaid érdekében, amely cselekedetet kérésére sem vagy hajlandó abbahagyni.

 

A helyzetet súlyosbítja, hogy a Google a nevemre keresve immár az ötödik helyen hozza azt „csapvizes fajirtás" címszó alatt: https://goo.gl/l1ACSM. Ez innen már hosszú ideig kitörölhetetlen lesz.

 

Ha egész életem innentől ezzel telik is, akkor is bebizonyítom a fentieket.

Semmi okod nem volt, de leginkább alapod nem volt e hadjárat elindításához, most meglátjuk milyen jó vagy a jogi „kardforgatásban". 

Találkozunk a Bíróságon.

 

Üdvözlettel, Kükedi Zsolt