Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. október 22., vasárnap

22.503 - ​Nemzeti Hírhaló > A ​​tagállamok, amelyek nem vesznek át menedékkérőket, csak korlátozottan férjenek hozzá az uniós forrásokhoz! > 2017. október 21.


Feladó:
​​
Nemzeti 
Hírhaló
Dátum: 2017. október 21. 2:03
Tárgy:
​​
Brüsszel döntött: úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak mindenféleképpen be kelljen fogadnia a migránsokat 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


​​
2017 október 21.
99Húszmillió!   Locations of visitors to this page   PayPal
Nemzeti Konzultáció Trianonról: Elkezdődött!

Nk-Trianonról: Elkezdődött!Biztos, hogy győzni fogunk! A Magyarok Világszövetsége golyóval a szívében is győzött, és lett kettős állampolgárság! - mondta azt est egyik legnagyobb tapsát aratva az MVSZ Elnökségének délvidéki tagja, Rácz Szabó László. Október 15-én megkezdődött a Trianonról szóló nemzeti konzultáció aláírásgyűjtése. A Hősök terén megkoszorúzták Bocskai István fejedelem szobrát, és az Ismeretlen Hős jelképes sírját, ahová a Magyarok Világszövetsége Petőfi Sándor hamvait kívánja temetni. A nyitányra az MVSZ székházában került sor.

A kampány-nyitány ide kattintva tekinthető meg.

MVSZ Sajtószolgálat

Kapcsolódó:
Nk-Trianonról minden héten a Hatoscsatorna Tea Glóriával című műsorában - AdásidőNk-Trianonról minden héten a Hatoscsatorna Tea Glóriával című műsorában - Adásidő (mvsz.hu)
Hatoscsatorna 0Az országos sugárzású Hatoscsatorna televízióval történt megegyezés alapján hetente jelentkezik a Nemzeti konzultáció Trianonról 10-15 perces összeállítással. Ma este Drábik János és Bottyán Zoltán vall a mozgalomról. A két kezdeményező szervezet részvételével az Nk-Trianonról című műsort a csatorna 10 éve működő kedvelt műsora, a Tea Glóriával keretében, annak második részében sugározzák. A felvételek utóbb a You Tube-on is megtekinthetők.

Még mindig házi őrizetben...

A társadalmi igazságosság szempontjából egyáltalán nem feldolgozható, hogy több mint 10 évvel a gyalázatos 2006-os rendőrterror után Gergényi Péter, Budapest akkori rendőr főkapitánya aprópénz kifizetésével megússza, a politikai megrendelők szabadlábon, közpénzekből busásan fizetett állami állásokban szemlélik szenvtelenül egy egész nemzet arculcsapását, míg a politikai ellenálló hazafiak súlyos fegyházbüntetéssel fenyegetve élnek hosszú évek óta, vagy éppen börtönökben sínylődnek.

Tegyen az érdekükben, terjessze az érdekükben indított petíciót minél nagyobb körben!
http://em.citizengo.org/x0O0010431G1RXD0mNdkuYv

Budaházy György 13 év fegyházat kapott.
Budaházy György 13 év fegyházat kapott.

Gyurcsány és Gergényi nélkül nincs Budaházy sem.

Kapcsolódó:
Budaházy György 13 év fegyházat kapott.Gyurcsány és Gergényi nélkül nincs Budaházy sem - Tizenhárom (zalatajkiado.hu)
Ismerem Budaházy Györgyöt. Néhányszor találkoztam vele, egyszer még tüntettünk is együtt Medgyessy Péter és udvaroncai ellen a Kempinski előtt, mivel nevezettek ott ünnepelték együtt a románokkal Erdély elcsatolását. Budaházy holdudvarát is ismerem. Ismerek onnan jól menő vállalkozót, mániákus depresszióba esett orvost, egyebeket. Budaházyt afféle fura figurának tartottam sokáig. Fura volt a bő gatyája, a tülke, amit olykor megfújt, fura volt az ostora, furák voltak a nézetei.


Kitálalt az egyik bíró, aki szerint önkény van a bíróságokon
2017.10.16. index.hu

Handó Tünde nagyon tehetséges ember, bíró, vezető, de az a centralizáció és önkény, amit megvalósított, minden erényét, és kezdeti eredményét lerombolta - mondta az Országos Bírói Hivatal elnökéről Szepesházi Péter, a Budai Központi Kerületi Bíróság bírája. Az igazságszolgáltatás rendszerét és Handót nyilvános fórumokon rendszeresen bíráló Szepesházi ezúttal a 444-nek adott interjút.
Szepesházi főbb állításai a hazai igazságszolgáltatásról:
Nem illik bírálni. "Csak a sikerekről lehet beszámolni, az 50-es évek termelési regényeit idézve. Félelem van, és ehhez nem akarok alkalmazkodni, mert megöli a lelket."
Handó indokolatlanul nyilvánít eredménytelennek vezetői pályázatokat. "Előfordulhat egy szervezetben, hogy egy pozícióra nincs megfelelő jelölt, de hogy ennyiszer, ráadásul olyan embereknél, akik korábban alkalmasak voltak vezetőnek, ez kicsapta a biztosítékot."
"Ha nem a pályázaton dől el, hogy kiből lesz vezető, hanem olyan kerül pozícióba, aki nem pályázott, akit Handó Tünde nevezett ki egy évre, akkor csorbul az állampolgár érdeke, mert nem biztos, hogy a legszakmaibb ítéletet kapja."
Szerinte vannak témák, ahol "meg tömegesen születnek olyan ítéletek, amikkel nagy a baj, nem is az eredményükkel, hanem a gyakran sematikus jelleggel". Példának a devizahitelesek ügyeit említette.
"Olyan devizahiteles szerződésekről is kell dönteni, ahol akár a szerződés tartamában, akár a tájékoztatásban az árfolyam-kockázattal kapcsolatban a fogyasztóvédelem minimuma sem érvényesült."
"Ha önkritikát gyakorol az elvtárs, akkor még egy ideig megúszhatja. Én egy idő után erre azt mondtam, hogy nem. Rájöttem, hogy ez megöli a lelket."

"Ha az ember megnézni az Országos Bírói Tanács legutóbbi pár ülésének a jegyzőkönyvét, akkor azt látja, hogy nagyon elszaporodtak a kritikus hangok, már-már úgy működik a tanács, mint a bírák parlamentje, egyébként nagyon helyesen. Lehet, hogy az ott felszólaló vezetők pozitív motivációja más, mint az enyém, vagy éppen velem szemben is kritikusak, de szerintem most robbanás közeli a helyzet."

Kitálalt az egyik bíró, aki szerint önkény van a bíróságokon
Az OBT leköszönő elnöke (b) és Major Zsolt az OBT új soros elnöke az Országos Bírói Tanács (OBT) és az Országos Bírósági Hivatal (OBH) sajtótájékoztatóján a Magyar Igazságügyi Akadémia épületében 2017. szeptember 12-én. - fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Kapcsolódó:
Háttérben a bábmesterHáttérben a bábmester (ellenszel.hu)
Van aztán még egy vonal, ami mellett nem mehetünk el említés nélkül. Ha igaz volna a blogger fenti okfejtése, abból az is következne, hogy a Ungár Péter anyukáján, Schmidt Márián keresztül valójában maga a Fidesz pénzeli az LMP-t. Félelmetes lehetőség, de logikailag nem zárható ki. Hovatovább emlékezzünk csak a négy évvel ezelőtti különös eseményekre, amikor az akkor még Orbán-haver Simicska plakáthelyein az ellenzéki Összefogás semmilyen megjelenési lehetőséget nem kapott, Szél Bernadett arcával pedig tele volt az ország. Micsoda véletlenek!
Vujity Tvrtko bejegyzése felrobbantotta az internetet: páros lábbal szállt bele OrbánékbaVujity Tvrtko bejegyzése felrobbantotta az internetet: páros lábbal szállt bele Orbánékba (ellenszel.hu)
A magyar sport egyik legnagyobb szurkolójaként mondom: előbb tegyék rendbe a kórházakat, az iskolákat, a teljes egészségügyet, az utakat, a védőnői hálózatot (ahonnan százas nagyságrendben hiányoznak a védőnők, akik pedig vannak, azok közül sokan 161.000 forintot keresnek), fejlesszék az úthálózatot, töltsék fel a hiányzó háziorvosi prakszisokat, vegyenek téglákat olyan gyermekápoló intézmények bővítésére, amelyek magánadományokból működnek, emeljék fel a pedagógusok és más becsülettel dolgozó ember fizetését; vagy ha már a sport: támogassák a lelkes amatőröket, az utánpótlást, DE NE ÉPÍTSENEK TÖBB LUXUSSTADIONT OLYANOK KEDVÉÉRT, akik andorrai pékektől is kikapnak, s megszenvednek feröeri könyvelők ellen.
Elkészült Magyarország legújabb focistadionjaElkészült Magyarország legújabb focistadionja (24.hu)
Befejeződött a Haladás Sportkomplexum építési munkálata, adta hírül a klub honlapja pénteken. Rendben lement az átadás-átvétel, jelenleg garanciális és utójavítási munkákat végez a kivitelező. Az avató 2017. november 8-án lesz. A Rohonci úti létesítmény-együttes része a többi közt egy 9000 fős, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező labdarúgó-stadion és egy multifunkcionális sportcsarnok is. A beruházás 15,2 milliárd forintos költségét a magyar állam viseli, de a komplexum Szombathely városának tulajdonába kerül.
Gulyás: Azért épülnek stadionok, mert Orbán szereti a focitGulyás: Azért épülnek stadionok, mert Orbán szereti a focit (24.hu)
A Szent János kórház pedig azért rohad, mert a 4-es metró elvitte a pénzt. A budapesti XII. kerületben tartott lakossági fórumot Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője, amelyről riportot közölt az Index. Ebből kiderült, hogy Gulyás már azzal is elégedett lenne, ha a jövő évi választásokon 100 mandátum összejönne a Fidesznek, ennyi kell ugyanis a miniszterelnök megválasztásához.
Rajtaütés a szcientológusoknál - Több tucatnyi helyszínt kutattak még átRajtaütés a szcientológusoknál - Több tucatnyi helyszínt kutattak még át (24.hu)
Körülbelül harminc helyszínen tartottak országosan házkutatást a szerdai, szcientológus központot érintő akcióval összefüggésben. A rendőrség emberei mellett a NAV emberei is megjelentek napközben a Váci úton. Úgy tudjuk, hogy csak a XIII. kerületi székházban három-négy úgynevezett "vallatószoba" volt és egy hazugságvizsgálóhoz hasonló eszköz is használhattak a tagjaik kikérdezése közben. Az eddigi információk szerint a hívekről feljegyzések készülhettek, adataikat rögzítették és eltárolták, illetve többeket közülük vélhetően meg is figyeltek.
Orbán Viktor: Utalványt és prémiumot is kapnak a nyugdíjasokOrbán Viktor: Utalványt és prémiumot is kapnak a nyugdíjasok (mno.hu)
Először Magyarország történetében nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, ilyen még nem volt, ez előrelépés - mondta Orbán Viktor szerdán az Idősek Tanácsa ülésén az Országházban. A kormányfő kiemelte: "Olyan országot akarunk építeni, amelyben minden nemzedéknek megvan a maga helye, egy többgenerációs Magyarországban gondolkodunk." A kormányfő a tanácskozáson közölte azt is: javasolják, hogy a múlt évhez hasonlóan az idén is kapjanak karácsony előtt tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok.
ELMENEKÜLT AZ ÜLÉSTEREMBŐL AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ELNÖKE?Elmenekült az ülésteremből az Állami Számvevőszék elnöke? (alfahir.hu)
Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke arról számolt be, hogy Domokos László elhagyta az üléstermet, miközben helyettest nem biztosított maga helyett. Az alelnök ezért kénytelen volt technikai szünetet elrendelni. Emlékeztetett: ilyen a rendszerváltás óta nem történt. "Ez a megfutamodás is egyértelmű jele annak, hogy a szervezet nem tudja megvédeni a Jobbikkal szembeni hazugságait a nyilvánosság előtt


Irán vezetője: "Az USA a nemzetközi cionizmus ügynöke"
Lovas István 2017. október 19. lovasistvan.hu


Az osztrák Der Standard napilap arról számol be, hogy a katalán elnök tegnap este kijelentette, abban a pillanatban, amint Madrid megfosztja őket autonómiájuktól, kikiáltják a tartomány függetlenségét.

Irán vezetője: Az USA a nemzetközi cionizmus ügynöke

A Daily Telegraph nevű brit lap idézi Elaine Duke amerikai belbiztonsági minisztert, aki szerint az Iszlám Állam és más terrorcsoportok olyan nagy támadást akarnak indítani, mint a 2001. szeptember 11-i, de ezúttal repülőgépek ellen.

Ali Hamenei ajatollah, Irán vezetője arra figyelmeztetett, hogy Irán a hat világhatalommal kötött nukleáris megállapodást összegyűri, ha bármely más aláíró fél azt széttépi. Ezzel Donald Trump amerikai elnök kijelentésére célzott, amely szerint Washington nem hajlandó tanúsítani, hogy Irán betartja a megállapodást. Hamenei lesöpörte az iráni hagyományos rakétaprogrammal szembeni nyugati bírálatot is. Azt kérdezte: "Miért, maguknak nincsenek rakétáik? Miért vannak atombombáik?" Az iráni vezető azután azt mondta: "Az USA a nemzetközi cionizmus ügynöke, és az Egyesült Államok hozta létre az Iszlám Államot és a terrorista takfiri áramlatot." Csak nem képzeli valaki, hogy Washington nem dühös Iránra, amiért Irán e terroristák ellen harcol és amiért sikerült megakadályoznia összeesküvéseiket Irakban, Szíriában és Libanonban? Majd azt mondta, időpocsékolás egy habzó szájú amerikai elnöknek locsogásaira és elmebeteg megjegyzéseire reagálni - idézi szavait az iráni PressTV angol nyelvű s zolgálata.
Federica Mogherini, az EU külpolitikai főbiztosa tegnap neve kimondása nélkül azzal támadta az amerikai elnököt, hogy külpolitikai elszigetelődése miatt az EU lett a világ "egyetlen hihető és kiszámítható globális hatalma", írja az Euroactiv brüsszeli uniós szakportál.
Az orosz külügyminisztérium egyik vezetője felszólította az Egyesült Államokat, hogy semmisítse meg vegyi fegyvereit. Az ENSZ közgyűlése előtt tartott beszédében Vlagyimír Jermakov elmondta, Oroszország örökölte a világ ilyen tömegpusztító fegyvereinek legnagyobb készletét és jóhiszeműen azokat elpusztították. Majd felszólította a világ többi országát, hogy kövessék Oroszország példáját. Elsősorban az Egyesült Államok, amely az erre irányuló megállapodást kezdeményezte, de ugyanakkor a vegyi fegyverek legnagyobb készletén ül, miközben olyan országokat támad e téren alaptalanul, mint Szíria, amely e téren hatalmas teljesítményt mondhat magáénak, tudósít a Russia Today orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata.

THE VEGAS MASSACRE MOTIVE EXPOSED - FOLLOW THE MONEY
https://mfatv.wistia.com/medias/25eifnwi97


Stephen Paddock CIA / FBI ügynökként (CIA pilóta volt!) fegyvereladással foglalkozott (az ISIS-nek az USA területén, luxusszállodákban tartotta az araboknak a fegyver bemutatókat és jövedelmének magas voltát a szállodákban lévő kaszinókban folytatott szerencsejátékozással magyarázta), és erre a tevékenységére (hijaking) építve eltérítést végeztek, és ráfogták Stephen Paddockra a tömegmészárlást. Az is lehet hogy Stephan Paddock még él, azaz lehet hogy nem is ő a földön fekvő halott a szállodaszobában, mert ő tudott az akcióról. De az is lehet, hogy nem tudott, és mégis csak megölték. Utóbbinak kisebb a valószínűsége.

Az viszont biztos, hogy a 32-ik emeleten nem működtek a kamerák a tömegmészárlás napján, az emeletre nem engedték be a takarítónőt dolgozni, be se kellett jönnie aznap, mert előző nap erre megkérték telefonon. Stephen Paddock előbb érkezett (25-én) a szállodába, mint amit a sheriff először előadott, a koronatanú, a biztonsági őr, aki állítólagosan meglőtt Stephan Paddock a lábán, pár napja szőrén -szálán eltűnt, nem tudható, hogy hol van. Ez a Jezus Campos nevű biztonsági őr a gyilkosság napján lett regisztrálva mint biztonsági őr a szálloda vezérigazgatója által az informatikai rendszerbe! Stephan Paddockról szeptember 25-kei tartózkodása óta rengeteg kamera felvétel készült a szállodában és Las Vegasban, ezek utóbbiak közül se mutattak be egyet sem, pedig a sheriff szerint 200 készült csak a szállodán kívül!!!!!!!

A 32-ik emeleti lakók közül egy sem nyikkant még meg eddig, hogy mit tapasztalt aznap a 32-ik emeleten, mikor lövöldözés volt a szobájuk előtt, mellett, az ausztrál fiút, aki meg nyilatkozott még az elején, Las Vegasban egy másik szállodában azóta titkosan őrzik Bob Smith fedőnév alatt a 47-ik emeleten. Az hogy nincs egy darab fénykép sem Stephan Paddockról az azt mutatja, hogy a szálloda tulajdonosai, vezetősége benne vannak az eltérítési akcióban, fedezik azt. Arról sem lehet tudni semmit, hogy mikor és kik vitték fel meg hol (valószínűleg a szervíz liftben) a 27 fegyvert és a rengeteg lőszert Stephan Paddock szobájába, az biztos, hogy előző nap a takarítónő még nem látta a fegyvereket. Se Stephan Paddock boncolási jegyzőkönyvéről nem lehet hallani (pl-ul hol lőtték meg, milyen átmérőjű golyó fúródott bele, milyen szervet érintett, mi okozta a halált), se a többi 59 áldozat boncolási jegyzőkönyveiről nem lehet hallani semmit sem. Ballisztikai riportok nem kész ültek. Pedig csak kéne tudni, hogy milyen golyók okozták a halálokat (egyformák-e vagy különböző típusúak?), a sérüléseket, merről jöttek a golyók, stb, stb. Minderről néma csend van, és az amerikai sajtó már nem foglalkozik a témával. A legfőbb árulkodó jel az a 32-ik emeleti kamerák kikapcsolása a tömegmészárlás napján, meg a koronatanú eltűnése (előtte azért közreadtak róla egy-két fotoshoppoltnak tűnő fényképet).

Kennedy meggyilkolása kismiska ehhez a tömeggyilkossághoz képest, csak ő az USA elnöke volt, így nem lehetett elterelni a figyelmet a lövöldözésről, mint ahogy most megpróbálják elterelni a figyelmet a média mogul nők elleni szexuális bűncselekményeivel szóló történetekkel. A cél Trump rákényszerítése az Iránnal való konfrontációra, és a biztonsági test szkennerek mindenhova való feltelepítésnek biztosítása (a fegyver tartási kérdésről most nem beszélnek akutan).

Háború lehet ebből, ha a világ közvéleménye nem érti meg, hogy kik követtél el a WTC lerombolását, és ezt a las vegasi tömeggyilkosságot! Ugyan azok a körök követték el! És Trump nem tud ezeknek ellenállni, nincs rendes, alapos, tisztességes nyomozás! Csak a egy-két magán újságíró nyomoz, és osztja, amit kiderített! (Alex Jones is sokat tesz az ügyben (InfoWars), már a sheriff életéért is aggódik, látszik a Las Vegasi sheriffen, hogy félti az életét. Teljesen elbizonytalanodott a sajtótájékoztatókon, és időnként nem mer felnézni, és az újságírókat nem engedi kérdezni, pedig az elején még nagyon magabiztos volt. Ott áll mögötte, mellette az FBI nyomozásért felelős személy, aki állandóan felügyeli a las vegasi sheriffet. Láthatóan terrorban tartja az FBI a las vegasi sherriffet!) Az is biztos hogy az Anonymoustól szeptember 10-én előre szóltak, hogy Las Vegasban tömegmészárlás lehet, vagy valahol máshol lesz a környékén.

Infowars: https://www.infowars.com/vegas-coverup-video-goes-viral/

Kapcsolódó:
A CIA kéri Trumpot, késleltesse a Kennedy-gyilkosságra vonatkozó iratok nyilvánosságra hozatalátA CIA kéri Trumpot, késleltesse a Kennedy-gyilkosságra vonatkozó iratok nyilvánosságra hozatalát (lovasistvan.hu)
Több mint 3000, a nyilvánosság által soha nem látott FBI, CIA és igazságügyminisztériumi dokumentumot kell hozzáférhetővé tenni és sok szakértő attól fél, hogy ennyi, eddig titkosított dokumentum "újabb összeesküvés-elméleteket" generál majd. A CIA kéri Trump elnököt, hogy további 25 évre titkosítsa a dokumentumokat, mert azok rossz fényt vetnek a CIA-ra, annak ellenére, hogy gyakorlatilag minden érintett már rég halott.
Közzéteszi a 911-es fényképeketOroszország fenyegetődzik azzal, hogy közzéteszi a 911-es fényképeket (worldtruth.tv)
Melyekkel bizonyítani fogja, hogy maga az USA kormánya robbantotta fel a WTC-t (ahogy most a Las Vegasi tömegmészárlást sem a magányos farkas Stephan Paddock követte el). Ez a videó jól mutatja, hogy a Pentagonba sem repülőgép ütközött bele, hanem rakéta.
HAT HÓNAP BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK A 88 ÉVES HOLOKAUSZTTAGADÓ NAGYITHat hónap börtönre ítélték a 88 éves holokauszttagadó nagyit (alfahir.hu)
Ursula Haverbeck egy 2016. január 30-i nyilvános berlini eseményen ismét tagadta, hogy a holokauszt megtörtént volna és azt, hogy Auschwitzban gázkamrák működtek. A német médiában "náci nagyiként" emlegetett asszonyt kijelentései miatt a berlini bíróság hat hónap börtönbüntetésre ítélte. A 88 éves nő férje Georg Haverbeck, az NSDAP tagja volt a világháború alatt és azt megelőzően is. Az asszony szerint "Auschwitz egy kamu, ott csak dolgoztatták az emberek, de szó sem volt haláltáborról". Ezt alátámasztandó feljelentést is tett a német zsidók szövetsége ellen, amiért azok "ártatlan embereket hurcoltak meg".
KÖVES SLOMÓÉKNAK MÁR EGYETEME IS VANKöves Slomóéknak már egyeteme is van (alfahir.hu)
A Magyar Fejlesztési Bank 1,1 milliárd forintos hitelösszeg biztosításával járult hozzá az oktatási intézmény megvásárlásához, írja a Magyar Narancs. "18 hónapnyi tárgyalás után a tulajdonukba került a Zsigmond Király Egyetem" - jelentette be az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH). A kormánnyal kebelbaráti viszonyt ápoló hitközség letette a nagyesküt, hogy a felsőoktatási intézmény profilja nem változik, de egy külön helyszínen egyházi képzést indítanak.
Prohászka OttokárMit is mondott a nagy formátumú katolikus püspök, Prohászka Ottokár 1896-ban? (hu.wikipedia.org)
"...Ha nem vigyáztok, száz év múlva teljesen megesznek titeket a tetvek. Biztosan ezt akarjátok?..." A száz év 1996-ban telt le, a nyáját szerető magyar ember, a püspök megsejtette a jövőt. "Legyenek gyöngyeid, legyenek könnyeid! Érj rá, küzdelmeid közt sírni, szent örömtől, elmélyedéstől. Érj rá szeretni, érezni, élni, virágot ültetni és gondozni...!" "Nem szeretek zsákbamacskát árulni s a divat miatt az igazságról bölcsen hallgatni, ezért kimondom, hogy Magyarországon jelenleg csendes honfoglalás zajlik: gazdasági logikus folyamat megy végbe, az erősebb legyőzi a gyöngét, vagy hogy a csuka megeszi a pontyot. A magyar nép a gyönge, de ízletes pontyocska, a zsidóság a csuka."
Titkos magyar- izraeli államközi megállapodásTitkos magyar-izraeli államközi megállapodás - 2004.04.14 (nibiru.hu)
Mindenki ott volt aki számított. 2004 áprilisában Magyarországon járt Mose Kacav izraeli államfő. Az ok látszólag egy szokványos baráti látogatás volt. Ehhez képest zárt körben egy olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai külön-külön is felérnek egy hazaárulással. Ha az aláírásnál csak a balliberális pártok és azok érdekkörei képviseltették volna magukat, senki sem csodálkozna, de történetesen jelen volt a teljes politikai elit. Beleértve az akkori államfőt, Mádl Ferencet is.

Brüsszel döntött: úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak mindenféleképpen be kelljen fogadnia a migránsokat
2017. október 19. MTI - 888.hu

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) csütörtökön megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét.

Az EP sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a szakbizottság képviselői 43 szavazattal, 16 ellenében fogadták el az uniós menekültügyi rendszer alapjait jelentő új szabályokat.
A tervezet a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására, a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul szolidaritási alapon.
A tervezet a szakbizottság döntését követően az EP plenáris ülése elé kerül, és a miniszterek tanácsának is el kell fogadnia.
Az elfogadott szöveg szerint minden tagállamnak ki kell vennie a részét a menedékkérők befogadásából. A jövőben nem az a tagállam lenne automatikusan a felelős a kérelem elbírálásáért, ahol a menedékkérő az Európai Unió (EU) területére lép. A felelősség megállapításakor a menedékkérő és egy adott tagállam közötti kapcsolatok számítanának, úgy, mint a létező családi kapcsolatok, korábbi tanulmányok vagy korábbi érvényes tartózkodási engedély az EU területén.

Brüsszel döntött: úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak mindenféleképpen be kelljen fogadnia a migránsokat

Amennyiben nincsenek ilyen kapcsolatok, akkor a tagállamot egy fix elosztási kulcs segítségével jelölik ki, miután megtörtént a menedékkérő regisztrálása, a biztonsági ellenőrzés és a kérelem jogosultságának gyors kivizsgálása. Ennek célja az, hogy azoknak a tagállamoknak, ahová a menekülők megérkeznek, ne kelljen Európa nemzetközi kötelezettségeiből aránytalanul nagy részt vállalniuk, például Németországnak.

​​
A szöveg kitér arra is, hogy azok a tagállamok, amelyek nem vesznek át menedékkérőket, vagy nem teljes körűen tartják be a szabályokat, csak korlátozottan férjenek hozzá az uniós forrásokhoz - közölte az uniós parlament sajtószolgálata. 

Kapcsolódó:
Migránsok már a rendőrséget robbantják SvédországbanMigránsok már a rendőrséget robbantják Svédországban (lovasistvan.hu)
Ma reggel robbantás rázta meg a Svédország déli részében fekvő Helsingborg városban egy rendőrséget. Senki nem sérült meg, de az épületet súlyos kár érte. Dan Eliasson, a svéd országos rendőrség vezetője közölte: a robbantás nagyon súlyos volt és "az nem csak társadalmunk, de mindenki biztonsága elleni támadás".
Megjött a katalánok válasza - ennek senki sem fog örülniMegjött a katalánok válasza - ennek senki sem fog örülni (privatbankar.hu)
Carles Puigdemont, a katalán elnök válaszolt Mariano Rajoy spanyol elnök ultimátumára, de a válasz alapján tovább tarthat a feszültség a felek között. A spanyolok rendkívüli kormányülést hívtak össze, és meg akarják vonni az eddigi autonómiát is. A feszültség eszkalálódik.

Alberto Villasana nyílt levele Őszentsége XVI. Benedek Pápának
2014.02.06. biblicalfalseprophet.com - magyarno.com - badog.blog

Alberto Villasana nyílt levele Őszentsége XVI. Benedek Pápának

Szentatya!

2012. december 17-én Herranz, Tomko és De Giorgi bíborosok átadták Őszentségednek annak a vizsgálatnak az eredményét, aminek elvégzésére megkérted őket a "Vatileaks" néven ismertté vált bizalmas dokumentumok kiszivárogtatásával kapcsolatban, illetve különösképpen azzal a személyed elleni halálos fenyegetéssel kapcsolatban, amelyet az "Il Fatto Quotidiano" c. lapnak szivárogtattak ki, és amelyről Darío Castrillón bíboros akkor tájékoztatta Őszentségedet.

Miután Őszentséged megállapította, hogy magas rangú vatikáni körökön belül az egyházi szabadkőművességhez tartozók valóban eltökélték, hogy az életedre törnek, elhatároztad a lemondásodat. Néhány napon belül közölted testvéreddel, Georg Ratzinger atyával, hogy el fogod hagyni Szent Péter székét, hisz soha nem gondoltad volna, hogy az "Egyháznak ezt az arcát" fogod egyszer megismerni. Karácsony előtt már meghoztad a döntést a lemondásodat illetően, bár nyilvánosan nem jelentetted azt be egészen 2013. február 11-éig.

Nem mintha féltél volna megválni az életedtől, hiszen tudvalevő, hogy bíborossá való kinevezésedtől fogva ígéretet tettél, hogy kész vagy az életedet adni Krisztusért. Sokkal inkább az Egyház javát keresve cselekedtél így, tekintetbe véve azt, hogy amennyiben tényleg sikerrel járt volna az ellened irányuló merénylet, úgy a halálod mintegy földrengésként hatott volna, amely a kúria belső ellentéteiből fakadóan szabadjára engedett volna egy befolyásszerzéstől és mesterkedésektől fűtött alvilági harcot az utódlás kapcsán. Nem a halálfélelemtől vezérelve, hanem az Egyháznak okozott lehetséges kár elkerülése érdekében döntöttél úgy, hogy tanácsosabb félrehúzódnod, hogy így semlegesítsd a fenyegetést és előmozdítsd a békés utódlást. Ezt pedig sikeresen elérted.

Alberto Villasana nyílt levele Őszentsége XVI. Benedek Pápának

Egy Arnaldo Zenteno jezsuita atya tollából származó jelentés, amelyet 2013. április 9-én tettek közzé a grupobasesfys.blogspot.mx oldalon, beszámolt róla, hogy amikor a frissen megválasztott Ferenc pápa meglátogatott Castel Gandolfoban, ugyanezt vele is megosztottad: hogy az egyik ok, ami hatással volt a lemondásodra, az ellened irányuló fenyegetés volt, miután nyilvánvalóvá vált számodra, hogy merényletet terveztek ellened.

E tekintetben, Szentanya, még ha a nyilatkozatodban ki is fejezted, hogy "szabad elhatározásból" mondasz le, a helyzet az, hogy kisebb-nagyobb mértékben kényszerítve voltál, éppen az említett nyomás súlya alatt. Ebből következően a szabad elhatározásod a kanonikus doktrína alapján gyökerében ("in radice") megkérdőjeleződött. Noha a lemondásról szóló döntésedet a Kánonjogi Kódex (Egyházi Törvénykönyv) által neked biztosított jog alapján hoztad meg, ezt morális erőszak kényszere alatt tetted, ami, Szentatya, gyökerében érvénytelenítette ezt a végső döntésedet és végeredményben magát a hivatalos nyilatkozatot is, amelyet tettél.

El kell ismerni, hogy noha az Egyház mindig szent és sérthetetlen törvénynek tartotta, hogy egy pápa megválasztása örökös érvényű/életre szóló/visszavonhatatlan ("ad vitam"), mégis pozitívum, hogy a Kánonjog számol azzal az eshetőséggel, hogy a pápa szélsőséges esetben lemondjon, mint a száműzetés, az üldöztetés, vagy egyéb súlyok ok. Ebből a szempontból a Kánonjogi Kódex 332-es kánonjában lefektetett lemondás joga mintegy "vészkijáratként" szolgál, és kellő, hogy biztosítva legyen, annál is inkább, mivel ez segített Őszentségednek, hogy az ellened és az Egyház ellen irányuló fenyegetést elhárítsd.

A helyzet az, Szentatya, hogy mivel a lemondásod ezen erkölcsi erőszak miatt gyökerében nem helytálló, kánonjogilag az nem történt meg. Következésképpen a pápai szék nem üresedett meg, és a következőkben megtartott pápaválasztó konklávé is teljességgel érvénytelen volt.

Ebből a torz és zavaros konklávéból, minthogy Te sosem szűntél meg Krisztus Helytartója lenni, egy ellenpápa került ki, aki a Ferenc nevet vette fel.

Az a kijelentés, hogy Bergoglio ellenpápa, nem jelenti azt, hogy szükségképpen rossz ember lenne, vagy rossz szándékai lennének. Az Egyház történelme folyamán 38 ellenpápa volt. Ez mindössze arra utal, hogy ő nem Krisztus földi Helytartója, és így a pápai tévedhetetlenség karizmájával sem rendelkezik.

Ezt az is bizonyítja, hogy az óta számos tévedésbe esett, amelyek eretneknek minősülnek és az egyházi hagyományba nem illeszkednek.Ilyenek a docetista eretnekség hangoztatása, miszerint Krisztus nem volt valóban haragos, hanem csak úgy tett; vagy, hogy a mózesi szövetséget Isten nem törölte el, amely ellent mond a Firenzei Zsinatnak és számos pápa tanításának; valamint annak a sürgetése, hogy "egy szegény Egyházra van szükség a szegényeknek", miközben a mi Urunk az tanította, hogy az Egyház mindenkié kell, hogy legyen, gazdagoké és szegényeké egyaránt. Továbbá ilyen az V. Szent Piusz-féle mise megvétózása, amelyet pedig Te, Szentatya, korábban több vallásos és laikus közösség számára engedélyeztél; vagy a nagycsütörtöki utolsó vacsora ceremóniája, amikor is két muzulmán nő lábát mosta meg és nem pedig 12 papét, mint ahogy Te és elődeid mindig is tettétek, hiszen ezt a hagyományt maga a Megváltó alapította a tanítványok lábának megmosásával. Téves vallásközi párbeszéd, ame ly szörn yű következményekkel fenyeget Isten népének hitére nézve; nem beszélve a liturgia és a hagyomány folytonos áthágásairól, amelyek jól láttatják azt, hogy Ferenc milyen kevésre értékeli a pápai hivatalt.

Egyre több pap beszél egymás között Bergoglionak ezekről az értelmezhetetlen akcióiról. Így például, Paul Kramer atya, a fatimai jelenések szakértője, aki egészen odáig ment, hogy nyilvánosan felszólalt Ferenc pápa lemondásáért - követve Belarmino Szent Róbert, Szent Alfonso María de Liguori, Szent Antal és III. Ince pápa doktrínáját, akik azt tanították, hogy amikor megmutatkozik, hogy egy pápa eretnek, akkor automatikusan elveszíti a pápai címét, mivel többé nem mondható katolikusnak: "Aki nem tag, az nem lehet vezető." Assisi Szent Ferenc, akinek Ferenc pápa a nevét viseli, előre megmondta, hogy jön majd egy pápa, akit "nem kanonikus úton választanak meg", és aki "nem valódi pásztor lesz, hanem az Egyház lerombolója".

Tudjuk, Szentatya, hogy egészen mostanáig inkább egy megfontolt, óvatos csendbe akartál burkolózni ennyi "mellélövés" láttán, igyekezvén lelkileg megerősödni, mint ahogy Krisztus is tette, amikor elvonult a pusztába a szenvedése és a halála előtt.

Azonban fel kell majd emelned a hangodat, amint megpróbálják meghamisítani az Oltáriszentséget, hogy szentségi mivoltától megfosszák és csak egy jelképpé tegyék, ahogy az a protestánsoknál jellemző, hogy többé ne feszélyezze a más felekezetűeket. Azon a napon, amely már nincs messze, nem fogod magadban tartani a felháborodást, és nyilvánosan el fogod ítélni ezt a szentségtörést. Sajnos, addigra már sokan meg lesznek tévesztve, és távol kerülnek az igaz hittől.

E tekintetben, Szentatya, elkezd majd beteljesedni a fájdalmas egyházszakadás, amit több szent és misztikus előre megjövendölt, a hittagadó egyház és a hithű egyház szétválása.

A próféciák azt mondják, hogy ez a szakadás egy időben fog megtörténni Európa váratlan orosz megszállásával, ami egybeesik majd az Ezékiel próféta által megjövendölt háborúval (Ez 38), a Harmadik Világháborúval. Akkor a legitim pápát, téged Szentatya, el fognak árulni és üldözni fognak, és titokban el kell majd menekülnöd Rómából egy messzi helyre, miközben az ellenpápa továbbra is kormányozni fogja az egyházat a hamis békét támogatva, a különböző vallások szentségtörő egyesítésével. Ez a hamis béke lesz az Antikrisztus világkormányának vallási támasza. Ez lesz az utolsó és a legnagyobb próbaétel, amit az igaz Egyháznak el kell szenvednie.

Ekkor az ellenpápa el fogja árulni a hitet, elfogadván ezt a koalíciót az összes felekezet és vallás között, és ezzel megtagadván magát a katolikus identitást. Téged, XVI. Benedeket, a végsőkig üldözni fognak, és X. Szent Piusz pápa látomása szerint kegyetlen mártírhalált fogsz halni az Eucharisztiáért, amit Lucía nővér ugyancsak leírt a harmadik fatimai titokban a látomása alapján.

Assisi Szent Ferenc azt mondta: "Lesz egy nem kanonikus úton megválasztott pápa, aki nagy szakadást fog előidézni". Boldog Emmerick Katalin is feljegyezte: "Nagy ellenségeskedést láttam két pápa között, és láttam, hogy milyen gyászos következményei lesznek a hamis egyháznak (...) Ez olyan nagy szakadást fog okozni, amilyet még nem látott a világ.

A Szűzanya nyíltan megmondta La Salette-ben: "Róma el fogja veszíteni a hitet és az Antikrisztus székhelyévé fog válni."

Számos magán-kinyilatkoztatást és egyházi elöljáróktól származó felhívást fel lehet még sorolni:

- P. Paul Kramer azt mondja: "Az ellenpápa és hittagadó társai, ahogyan Lucía nővér mondta, az ördög pártján állnak majd, olyanok, akik a gonosz érdekében fognak dolgozni minden félelem nélkül."

- X. Szent Piusz pápa fentiekben említett víziója:"Egy szörnyű látomásom volt, nem tudom, hogy rólam vagy valamelyik utódomról volt szó, de láttam egy pápát amint testvéreinek holttestei között menekült Rómából. Ő titokban fog rejtőzködni egy helyen, és röviddel később erőszakos halállal fog meghalni."

- Juan de Rocapartida:"Amikor elközeleg az Idők Vége, tragikus fejlemények következtében a Pápának és bíborosainak el kell majd menekülnie Rómából egy olyan helyre, ahol nem ismerik majd el/fel őket, és a Pápa a száműzetésben erőszakos halált fog halni."

- Flüei Szent Miklós: "A Pápának és bíborosainak szerencsétlen helyzetükben el kell majd menekülniük Rómából egy olyan helyre, ahol ismeretlenségben maradnak. A Pápa száműzetése alatt kegyetlen módon életét fogja veszíteni. Az Egyház szenvedései nagyobbak lesznek, mint a történelem során korábban bármikor."
Bartolomé Holzhauser, a világi papok társaságainak alapítója a 18. században:"Isten meg fogja engedni, hogy egy nagy baj érje az Egyházat: váratlanul és meglepetésszerűen be fognak törni, míg a püspökök és papok alszanak. Bejutnak Olaszországba és feldúlják Rómát, templomokat égetnek és mindent elpusztítanak."

- Elena Aiello anyának, a híres stigmatizáltnak kinyilatkozatott látomás, akivel XII. Piusz pápa gyakran egyeztetett: "Olaszországot egy nagy forradalom fogja megrázni (...) Oroszország le fogja igázni a nemzeteket, különösképpen Olaszországot, és a vörös zászlót fogja felhúzni a Szent Péter Bazilika kupolájára."

- Juan de Vitiguero szavai:"Amikor a világ meg lesz zavarodva, a Pápa megváltozatja a székhelyét."

- Elena Leonardi, akinek Pio atya volt a lelki-vezetője:"A Vatikánt kommunista lázadók fogják meghódítani. El fogják árulni a Pápát. Olaszországban nagy felfordulás lesz és egy nagy forradalom meg fogja tisztítani. Oroszország bevonul Rómába, és a Pápa nagy veszélynek lesz kitéve."

- Enzo Alocci: "A Pápa átmenetileg el fog tűnni, és ez akkor fog megtörténni, amikor Olaszországban egy nagy forradalom bontakozik ki."

- Boldog Ana María Taigi: "A vallást üldözni fogják és a papokat le fogják mészárolni. A Szentatya kénytelen lesz távozni Rómából."

- María Steiner misztikus: "Az Anyaszentegyházat üldözni fogják, Róma pásztor nélkül fog maradni."

- Garabandali jelenések: "A Pápa nem tartózkodhat majd Rómában, üldözni fogják és el kell majd rejtőznie."

- P. Stefano Gobbi misztikusra, a Máriás Papi Mozgalom alapítójára ez bízta a Szűzanya:"A szabadkőműves erők leplezett és rejtett módon bejutottak az egyházba, és tábort vertek éppen ott, ahol Fiamnak, Jézusnak földi helytartója dolgozik. Lassan beteljesedik mindaz, amit az üzenetem harmadik része tartalmaz, ami bár nem lett felfedve, azonban mégis nyilvánvalóvá vált azon események által, amiken most keresztülmentek."

- Elődöd VI. Pál pápa: "A Sátán füstje bejutott az Egyházba annak repedésein keresztül." (Szentbeszéd 1972. június 29-én)

- Szent Pál szerint az Antikrisztus éppen akkor fogja felfedni magát, miután a Pápát eltávolították:"Tudjátok azt is, mi késleltetni föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, csak annak kell az útból eltűnnie, ami még késleleti. Akkor majd megjelenik a gonosz (...)" (2 Tessz 2, 6-8)

A felvilágosult Canónico Roca, akit az egyházellenes beszivárgásban való közreműködése miatt közösítettek ki, így írt: "A jelenlegi formájában a pápaság el fog tűnni, az új társadalmi rendet fel fogják állítani Rómából, ugyanakkor Rómát mellőzve, Róma nélkül, Róma ellenére, Róma ellen. És ez az új Egyház, még ha nem is őriz meg semmit a skolasztikus diszciplínából és az Ősegyház kezdeti formájából, Róma mégis áldását fogja rá adni és kanonizálni fogja."

Az új egyház az ellenpápa vezetésével támogatni fogja a vallások egyesítését és a hamis békét, beteljesítvén, amit Jézus Krisztus mondott, miszerint még a kiválasztottakat is meg lehet majd téveszteni.

Karol Wojtyła bíboros világosan kijelentette a Pennsylvaniai Eucharisztikus Kongresszus előtt 1977-ben, hogy: "A legnagyobb történelmi konfrontáció elő állunk, amelyben az emberiségnek valaha is része volt. A végső küzdelem előtt állunk az Egyház és az ellen-egyház, az Evangélium és az ellen-evangélium között. Ez az ütközet az Isteni Gondviselés tervei között szerepel, és ez egy olyan kihívás, amelyet az Egyháznak el kell fogadnia."

1917-ben a portugáliai Fatimában három pásztorgyermeknek ugyanaz a kinyilatkoztatás adatott, csupán nagyobb részletességgel, mint amit X. Szent Piusz pápa néhány évvel korábban látomásában látott: "Láttunk egy fehér ruhába öltözött püspököt, akiről azt gondoltuk, hogy a Szentatya, amint egy romba döntött városból remegve, tétova léptekkel menekül."

A kinyilatkoztatás fatimai "változata" még inkább afelé mutat, hogy Rólad lehetett szó, Szentatya, ahogyan kifejti: "Láttunk egy fehér ruhába öltözött püspököt, akiről azt gondoltuk, hogy a Szentatya." Ha egyértelmű lett volna, hogy az akkor regnáló pápáról van szó, azt tagadhatatlanul megmondták volna. Ellenben, egy "fehér ruhába öltözött püspököt" láttak. Ők soha nem képzelték volna, hogy előfordul a "lemondásod", vagyis itt csupán "sejtésükre" hagyakozhattak.

A második mozzanat még pontosabb, és sokatmondó: "remegve, tétova léptekkel" látták menekülni, ami következhet az előrehaladott korodból.

És egy harmadik, szintén sokatmondó dolog: ugyanerről a fehér ruhába öltözött püspökről, akit korábban menekülni láttak Rómából, később megerősítették, amikor látták, ahogyan megölik őt, hogy valóban a Szentatyáról volt szó.

A legitim pápa elmenekülését követően az ellenpápa Rómában fog maradni az "új egyház" élén, és támogatni fogja a vallások hittagadó egyesítését. Ez nem más, mint a Dániel próféta által régtől fogva megjövendölt "kétségbeejtő förtelem", amelyet, a szent helyen állítanak fel, és ami egybe fog esni az Antikrisztus berendezkedésével a harmadízben újjáépített jeruzsálemi templomban.

Luigi Ciappi bíboros, II. János Pál pápa személyi teológusának szavaival élve: "A harmadik Titok arra utal, hogy az Egyház hitének elvesztése, azaz a hittagadás (aposztázia) az Egyház központjából fog kiindulni."

Szentatya, szeretnénk, hogy tudd, hogy szüntelenül imádkozunk érted, hogy a hited soha ne lankadjon, és hogy Isten adja meg Neked a szükséges erőt, hogy tanúságot tegyél, és hogy kész legyél Iránta való szeretetből magadhoz ölelni a mártírságot. Még mindig a fülünkbe cseng az a néhány szavad, amelyeket utolsóként mondtál Szent Péter székéből: "Ti mellettem lesztek, habár a világ számára rejtve fogok maradni." (a római klérushoz intézett beszéd, 2013. Február 14.) Melletted vagyunk, Szentatya, és az elkövetkezendőkben is melletted leszünk, bármit is tartogat számodra az Isteni Gondviselés.

http://biblicalfalseprophet.com/tag/alberto-villasana/ (törölve)

http://magyarno.com/alberto-villasana-nyilt-levele-oszentsege-xvi-benedek-papanak/ (nem elérhető)

Kapcsolódó:
Ferenc pápa: a migránsokat nem állíthatják meg fizikai akadályokFerenc pápa: a migránsokat nem állíthatják meg fizikai akadályok (888.hu)
Világméretű megállapodást sürgetett a biztonságos, szabályozott és rendezett migráció érdekében Ferenc pápa az éhezés és a migráció kapcsolatáról mondott beszédében az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) római székházában hétfőn. Ferenc pápa spanyolul elmondott beszédében a mai migrációt az éhezéssel magyarázta, amelyet a konfliktusok és a klímaváltozás okoz.
FERENC PÁPA HOLOKAUSZT TÚLÉLŐK KEZÉT CSÓKOLTA MEGFerenc pápa: holokauszt túlélők kezét csókolta meg (szombat.org)
Ferenc pápa látogatása Izraelben. A pápa szerint katolikus részről őszinte a vágy, hogy kifejezzék vallásuk zsidó gyökereit. "Együtt komolyan hozzájárulhatunk a béke ügyéhez", mondta. Az alábbi fotókon a pápa holokauszt túlélőknek csókol kezet! "Jó testvérek között lenni, és ha ők idősebb testvérek, akkor még jobb" - mondta a pápa az izraeli főrabbikkal folytatott megbeszélésen Izraelben. Dávid Lau főrabbi arra kérte a pápát, hogy hívjon össze vallásközi békekonferenciát Jeruzsálembe, valamint arra, hogy erősítse Izraelt a gyűlölettel és az antiszemitizmussal szemben.
A zsidó Ferenc pápaA zsidó Ferenc pápa (boldogsag.net)
Bár tévedésnek tűnik, mégsem az. Ferenc pápát valóban az 50 legnagyobb hatású zsidó származású ember közé sorolták az Egyesült Államokban - tájékoztat a RomeReports. A listát egy amerikai napilap, a Jewish Daily Forward adta közre. Az 50 jelölt közül kettőnek nem feltétlenül kell zsidó származásúnak lennie: elég, ha tisztelik és ismerik a zsidó kultúrát. Köztudott, hogy Ferenc pápa egyik legjobb barátja Abraham Skorka, argentin rabbi. Sőt: egy TV-műsort is vezettek együtt Buenos Airesben, melynek a vallások közti párbeszéd állt a középpontjában. Közös könyvük On Heaven and Earth (A mennyben és a földön) címmel jelent meg.
15 dolog, amit az új jezsuita I.Ferenc pápáról tudni kell15 dolog, amit az új jezsuita I.Ferenc pápáról tudni kell (vilaghelyzete.blog)
Nektek nincs olyan érzésetek, hogy egy igencsak "ideiglenes" pápáról van szó...., akinek annyi lesz a szerepe, hogy jóságos kinézetévél és egy nem erős "kormányzással" segítse (akár tudtán kívül is) azon erőket, akiknek egy bábként működő pápára volt (lesz) szükségük az elkövetkező viharos időkben? Mely viharos idők forgatókönyve szerint a két nagy vallás összecsapásával és ezáltal lerombolásával lehetővé válik majd az új egységes világvallás (világkormány alatti) létrehozása az Új Nagy Templom felépítését követően..... (?) A régi lerombolt mecset romjain felépülő Templom nemcsak szimbolizálni fogja, hanem egyben be is teljesíti majd a keresztény-iszlám-zsidó vallás 2000 éves küldetését ......