Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. október 22., vasárnap

22.504 - ​Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt > ​​Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr​​​​!​ > ​2017. október 19.

Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt
1092 Budapest, Kinizsi utca 22.
ISTEN, HAZA, CSALÁD 
E-mail: fkgp.balogh@gmail.com; fkgp.markus@gmail.com

​​
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr​​​
​!​

Miniszterelnökség​​​​​
Tárgy: Kérelem, bejelentés​​
1055 Budapest
Kossuth tér 1.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt törvényes képviselőjeként került birtokomba az Ön miniszterelnöki aláírását is rögzítő, 2000. május 3. napján a „FIDESZ-Magyar Polgári Párt és a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt" által megkötött koalíciós megállapodást kiegészítő csatolt megállapodás, amely a fenti szervezetek által a közös kormányzásról és együttműködésről 1998. június 24-én megkötött megállapodás kiegészítése.

A Fővárosi Bíróság adatain nyugvó csatolt közokiratok szerinti nyilvántartási adatok azt bizonyítják, hogy a FIDESZ-Magyar Polgári Párttal 1998-ban közös kormányzásra és együttműködésre szerződött „Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt" 1992. augusztus 19. napján törlésre került a társadalmi szervezetek nyilvántartásából, jogerős határozattal való megszüntetés jogi indok alapján. A jelzett állapot változatlan a 2017. szeptember 22-i keltű bírósági közokirattal bizonyítottan.
Az 1992-től mai napig változatlan fenti tények alapján kérjük Miniszterelnök Úr érdemi válaszát, hogy milyen közhitelesként elfogadott nyilvántartási adatokra alapítva írt alá Miniszterelnökként megállapodást 1998-ban és 2000-ben, a mellékelt közokiratok tanúsága szerint 1992. augusztus 19-én törölt, jogerős határozattal megszüntetett, és máig is ekként nyilvántartott szervezettel?

Hivatalos tudomására hozzuk egyúttal a törvényhozásban működő – jogvégzett – hivatalos személyként, hogy az nyert aggálytalanul bizonyítást, miszerint a „Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt" által felperesként az ország különböző bíróságain 1992-ben nagyszámban indított polgári peres eljárások sorozatosan felfüggesztésre kerültek. Ezen állapot máig változatlan! Emiatt a jelzett perek az érintett igazságszolgáltatási szervek súlyos és ismétlődő jogszabálysértő eljárása miatt törvénysértő módon voltak és vannak 25 éven túl kezelve, így a perek zöme lezáratlan, folyó per.

A több évtizede folyó perekben történő tájékozódás érdekében 2017. szeptember 25. napján több, mint 35 megkeresést intéztünk az ügyben eljáró bíróságokhoz, amelyet követően azzal kellett a mai napon is szembesüljünk, hogy a bíróságoknak küldött könyvelt postai küldemények átvételét igazoló térivevények mindegyike eltűnt, azok hollétéről jelenleg nem tudnak számot adni annak ellenére, hogy 15-nél több válasz érkezett azoktól a megkeresett bíróságoktól, akik kapcsán az átvételt – az előző okok miatt – még csak igazolni sem tudjuk. A postai ragszámok szerinti ellenőrzés alapján azonban már tudjuk, hogy a címzett bíróságok a felperesi leveleket 2017. szeptember 26.-a és 28.-a között átvették.

Az eddig kézhez kapott hivatalos tájékoztatásokból megállapítható, hogy az FKgP-nek felperesi pozícióban több tíz pere van folyamatban 25 éven túl lezáratlanul, amely tévedésen messze túlmutató és országos szinten összehangoltságot is felvető bírósági ügykezeléssel alapjaiban megsértett jogaink miatt nemzetközi bíróságok előtt kényszerülünk fellépni a Magyar Állammal szemben. A 25 éven túl folyó pereink esete megítélésünk szerint ugyanakkor felveti az 1104/2012. (IV.6.) Korm. határozat 6. pontja szerinti eljárás szükségességét („Minden múlt és jövőbeli korrupciós cselekmény hathatósan, gyorsan és teljes körűen kivizsgálásra és szankcionálásra kerül.").

Kérjük érdemi válaszát.
BORT​BÚZÁT​ BÉKESSÉGET

Budapest,

​​
2017. október 19.

​​​ Tisztelettel:
​​​​​​ Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt
​​​​​​​ Balogh Károly elnök

​+36-30/981-7717