Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 2., szombat

203 - A Magyar Gárdáról hazudozókhoz ! Lengyel Károly, péntek, 2008. február 1.

 

Von: karolyorama@gmail.com

Im Auftrag von Apu Lengyel
Gesendet: péntek, 2008. február 1. 22:03
An: Kutasi József
Betreff: A Magyar Gárdáról hazudozókhoz


A MAGYAR GÁRDÁRÓL HAZUDOZÓKHOZ

Adjon az Isten!
Demszky Gábor és bárkit billogozni hajlandó szájtépő társai részére!

Igen, azokhoz szólok, akik állítólag a mi adónkból, érettünk, adófizetők ügyeinek intézéséért, és érdekeinek képviseletéért kerültek a munkakörükbe. A mi adónkból busás vagyonnal honorálva érettünk el és kitartva. Rohanvást csökkenő tiszteletű uraimékat cseppet sem zavarja, hogy a Magyar Gárdával kapcsolatos állításaik köszönőviszonyban sincsenek az élő valósággal? Kíváncsian várom szitkozódásaik és kirekesztésre felszólító felhabzásuk helyén, és terjedelmében szíveskedjenek számot adni arról, hogy milyen jogszabályi környezetre alapozzák valótlan tényállításaikat az említett szervezettel és annak tevékenységével kapcsolatban, valamint az Önök által visított követeléseket. Önnek, és minden gárdázó kirekesztőnek ajánlom figyelmébe a csillagvonal alatti Alapító nyilatkozat és Eskü szövegét alapos és értelemszerű tanulmányozásra. Önöket kicsit sem zavarja, hogy amit állítanak és terjesztenek minden módon több ezer tisztességes ember becsületét közvetlenül sérti? Hiszen az interneten elolvasható minden épeszű érdeklődő számára az alább idézett szöveg. Önök miként vélekednek arról, hogy nagy nyilvánosság előtt tett valótlan, hitelrontó állítást hogyan lehet széles körben terjeszteni és terjesztetni? Önök között egyetlen tisztességes magyar ember sem akad a Fővárosi Közgyűlésben, aki erre figyelmeztetné a testületet ennek súlyos vonzatára?

Elég volt a bal-liberális és velük ebben egy követ fújó ellenzék médiadadogásából! Ébredjenek! Vagy netán harcot indítottak saját szavazóik elkergetéséért? Remélem egyébként, hogy úgy is lesz! A bal-liberál-globalisták mindenkit besároznak lassan és módszeresen. Kiütik a kenyeret tisztességes magyar adófizetők kezéből, ahelyett, hogy mélyen hallgatnának minden viselt dolgaikkal együtt valahol a kályha ficakban, amíg lehet.

Továbbá megragadom az alkalmat az aljas szóhasználat elítélésére, amely az Árpádsávos ősi jelképeinket becsmérlik. Ideje volna általános iskolai szinten is hozzáférhető történelemkönyveket értelemmel fellapozni. Ugyanis azokban is mutatják az Árpád-házi királyok hétszer vágott mezőként ábrázolt vörös és ezüst sávokból álló címerét. Merem remélni, ilyen egyszerű címertani feladattal még képesek megbirkózni. Ennek folyománya az aljasul hazug félrevezetés, hogy az Árpádsávos zászló nyilas, vagyis nemzetiszocialista jelkép volna. Annak a szervezetnek zászlaján alul egy darab vörös sávval több volt. Ugye kilencig el tudnak számolni. Nos a nyilasok zászlaja nyolcvágású volt. Ez történelem. Ennyit illik tudni. Vagy ezzel is igyekeznek hívebben szolgálni küldőiket? Nem választópolgárokról szól itt a történet. Rendre züllesztik a magyar tömegek identitástudatát ilyen és hasonló ocsmány hazugságokkal. Még a végén azt várnák, fogadjuk el megalázásunkat! Még mit nem? Ez nem téveszme, hanem hazugság, tudja minden tisztességes magyar ember, kik terjesztik ezeket.

Szebb jövőt!
Lengyel Károly

MAGYAR GÁRDA

Alapító nyilatkozat és az Eskü szövege

2007. július 17.

A Magyar Gárda 2007. augusztus 25-én bont zászlót. 1100 évvel a dicsőséges pozsonyi csata és 300 évvel az ónodi országgyűlés után. Egy olyan pillanatban, amikor a magyarság fizikai, lelki és szellemi önvédelem híján maradt. Egy olyan pillanatban, amikor nemzetünknek már nincs hová hátrálnia. Egy olyan pillanatban, amikor már csak magunkra számíthatunk. A Magyar Gárda pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja a magyarság szellemi és fizikai gyengítésének. A Magyar Gárda felkiáltó jel kíván lenni! Üzen mindazoknak itthon és a nagyvilágban, akik nemzeti széttagoltságunkban, megtörtségünkben és megsemmisítésünkben érdekeltek: Nem hagyjuk! Üzen mindazoknak, akik ha nemzetünk sorsáról van szó, tespedtek, célvesztettek vagy meghunyászkodók: Ébresztő! Végül üzen mindazoknak, akik régóta sóvárognak egy szebb magyar jövő után: Eljött az idő! A Magyar Gárda a következő feladatokat tűzi maga elé: A besorozott és felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat példamutató hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre. Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére. A Fővárosi Főügyészség felszólamlására a Magyar Gárda Egyesület alapító tagjai a Magyar Gárda alábbi feladatait fel függesztették: Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban .Karitatív és szociális missziók támogatása és szervezése. Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése. Része vagy gerince kíván lenni a majdan felállítandó Nemzetőrségnek. az Egyesület kéri a Magyar Gárda tagjait, hogy az esetlegesen szükségessé váló katasztrófa elhárít, polgárvédelmi, karitatív, szociális és az egyéb itt felsorolt tevékenységeket csak magánemberként végezzék. A felfüggesztés addig marad hatályban, ameddig a Bíróság az Egyesület módosított alapszabályát jogerősen bejegyzi

A Magyar Gárda esküje

"Én .... a Magyar Gárda gárdistája esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek. Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el. Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt feladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezőnek ismerem el. Ha eskümet megszegem, sújtson elöljáróim és társaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás. Isten engem úgy segéljen!"

http://magyargarda.hu/alapito_nyilatkozata