Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 9., szombat

232 - A KORDONÁLLÍTÓ ELSZÁMOLTATÁSA! Az újra pánikba esett miniszterelnök félelmében megint fémkordonokkal zárta ketrecbe önmagát.

From: M.  Szabó Imre <m.sz.i.1@externet.hu>
Date: 2008.02.08. 16:48
Subject: A KORDONÁLLÍTÓ ELSZÁMOLTATÁSA

A KORDONÁLLÍTÓ ELSZÁMOLTATÁSA

AZ ELSŐ FILLÉRTŐL AZ UTOLSÓ LÖVÉSIG

Egy beteg ember meg-megújuló  rohamait szenvedi meg a magyar nép. Azok is, akiknek egyelőre érte dobban a szíve, mert nem tudják,  mit cselekesznek, s hogy kisvártatva miatta dobban egyre nagyobbat - majd  aztán aritmikussá válva szép lassan megáll a szív. Mert mi történik ismét? Az újra pánikba esett miniszterelnök félelmében megint fémkordonokkal zárta ketrecbe  önmagát! Képviselőivel, tanácsadóival, testőreivel együtt. Hallom, megint terrorfenyegetés tartja rettegésben a genocídiumot végrehajtó szocialista képviselőket. S igyekeznek ezt a feltételezett és spirituális rémület-érzést átvinni a túlsó partra- nem úgy ,, mint szegény Nagy László fogalmazta- a szerelmet…Itt most gyűlölet tombol. A bűntudat kiváltotta agressziót eszkalálják minden eszközzel! Porok, koktélok s ki tudja még, mi kerül elő a kényszeres félelem leplezésére. Megint belelőnek talán a főrendőri hivatalba? Megint koncepciós ügyeket konstruálnak? Megint a rohamrendőrség orvlövészei - mert hát minek nevezhető a magát álcázó, vízágyú mögül hirtelen előlépő kövér, puskával higgadtan célzó s fejmagasságban lövő  kommandós? Orvlövésznek! Aki szabadon sétál és szabadon lőhet ismét. Szembe, hátba, bordára, nyaki vénára!

Ha mindezt megírom, beidéznek. Mint tették annak a szerencsétlen tőből amputált, földre tepert - vagy esett, ki tudja ennyi hazug rendőr szavát ma elhinni- asszony esetében, akinek a kiszolgáltatott helyzetét ábrázoló fotót kommentálva közreadtam az interneten! Ezt kifigyelve jött hát a tanúként beidézés. Legnagyobb megdöbbenésemre az ügyész, a fiatal értelmiségi, aki Rákosi - Kádár korszakot idézően faggatott s finoman fenyegetve kilátásba helyezve vádlottá való minősítésem lehetőségét: hamis vád!  A rendőrök ellen! A hazudozó, szabadon lövöldöző, brutális rendőrök ellen. Akiket megvetnek a jóérzésű, tisztességes, igazi rendőrök és igazi, nem politikai pincér rendőrtisztek, ügyészek! Meg hát az újságírók! Az igazságszolgáltatás, az ügyészség, a bíróság tétlen s azt bizonygatják- vétlen is.

Csak egy valaki nem került még elő: egy higgadt kormánypárti - koalíciós politikus, netán egy főrendőr- egyetlen parancsnok se üvöltött fel: na ebből már elég! Nem. Ők lapítanak, majd  tartok tőle, veretésre, kardlapozásra, provokátorok bevetésére, a felhergelt emberek  lövetésére adatnak, adnak parancsot. Tehát a kordon ott taszítja és kihívóan provokálja a feszültséggel terhelt, épp hogy megélő, súlyos anyagi helyzetben lévő magyar  embereket. Akik nem sejtik, talán persze már kapisgálják, mi történik körülöttük, velük! Akik mit sem sejtve vagy éppen nagyon is tudatosan  megszavazták a jelenlegi kormánykoalíciót! Meg- mi több- visszaszavazták a múltat! A lehallgatókat, a követőket, a figyelőket, a besúgókat, a keretlegény-stílusú szép, fiatal lányokat meztelenre vetkőztető, bokarugdosó fogdaőröket, nyomozókat. A múltat, módszereivel félelmet keltő eszközeivel!

Egy beteg, hazug, a világ politikusai által is kiszámíthatatlannak tartott  ember szűköl a háttérben. Mellette a szolgává züllött, még időben el nem menekült tanácsadók, testőrök. Akik bátorítják őt! Akik ismét tömegoszlatásra, vízágyúzásra kapacitálják. Egy beteg ember nyüszít a háttérben. Várom hát a tiszta logikájú rendőrtiszteket, a becsületes nemzetbiztonsági tiszteket a derék ügyészeket. Bízom bennük! Lépjetek elő fiúk! S azonnal lépjetek fel a törvényt kijátszók, annak szellemével visszaélők ellen! Ha meg már nyomaitokban se léteztek, akkor az utolsó szálig  el kell tűnnetek a közigazgatásból! Mert a jelenlegi agymosókkal, az esztrád-műsorokkal kábítókkal, a hamisságot-másságot sugallókkal nem megy! S akkor ki kell képezni- válogatni, méghozzá  a lehető legsürgősebben azt a magyarság, a nemzet  és nem a neoliberális világ iránt elkötelezett értelmiséget( tudom, a gondolat s a terv már megszületett). Amelynek segítségével a jó erkölcs, az etika , a magas szintű intellektualitás szelleme határozza meg a bírák, az ügyészek, a média tevékenyégét, államtitkárok s egyéb főhivatalnokok a  miniszterek, s a miniszterelnök, 

Mert látom,  nélkülük nem megy! S új politikai erők nélkül sem! Mostan tehát itt  ez a  kevert,  szorongásos és depresszív zavarú ember, akinél  a depresszió tünetei mellett jelentős szorongásos tünetek is észlelhetőek egyre tovább keríti be önmagát verbális és valóságos kordonjaival ezt a sokat szenvedett, drága  magyar népet. Más orvosság is fellelhető, éppenséggel a világhálón is olvasható  pszichiátriai szakirodalomban: például az  orbán( c)füvet monokészítményként tartalmazó szerek. Az orbán(c)fű felhasználásának lehetősége a monográfiákban is megfogalmazódott: "Pszichovegetatív zavarok, depresszív hangulatok, félelem és/vagy ideges nyugtalanság." Az orbán(c)fű terápiás felhasználásának lehetősége pszichikai betegségek kezelésére a középkor óta ismert. Ezt megerősítették az utóbbi 15 évben végzett vizsgálatok, amelyek a hatásosság és összeegyeztethetőség megismerésére irányultak." Te kis nyüszítő agresszor, te lövető, te világhatalmakat egyszerre szolgáló és hátbaszúró, te verbális verőlegény be hát egy nagy kanállal a fent említett orbáncfűből!

Be hát! Egészen addig, amíg mohó torkodon meg nem akad a falat! Addig, amíg le nem csillapít ! Mikor aztán jól képzett, tiszta erkölcsű, okos,  finom kis nemzet iránt elkötelezett ügyészek , nyomozók maguk elé nem ültetnek s el nem számoltatnak az első fillértől  az utolsó lövésig!

M.Szabó Imre

M.Szabó Imre

Magyarok Világa, műsorvezető-szerkesztő

Az adás megtekinthető: 

www.mszaboimre.hu – másnap

www.tornado.cwi.hu/magyarokvilaga.htm  -

www.mszaboimre.org – publicisztikák, riportok

mobil: 30 6 327 348

ajánlomhttp://oktober23bizottsag.hu/