Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 10., vasárnap

236 - Terrorcselekmény vagy válasz a koprrupt és erkölcstelen provokátorok tetteire?

Von: "Opus-Stone Kőipari Mérnöki Bt." [mailto:opusstone@invitel.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. február10. 17:38
An: Kutasi József 

Betreff: Terrorcselekmény vagy válasz a korrupt és erkölcstelen provokátorok tetteire?

 

Miért nem nyomoznak?

 

"Terrorcselekmény bűntette miatt vizsgálódunk más nyomozóhatóságokkal együtt. Nem végeztem statisztikai vizsgálatokat, de én ilyen esetre nem emlékezem. Ezért a tettért akár 15 év börtönbüntetés is jár, ha meg lesznek az elkövetők. Azt meg

tudom erősíteni, hogy négy helyen történt terrorcselekmény, azaz Molotov-koktélos támadás. Többet a nyomozás

érdekeire való tekintettel nem mondhatunk, és megértésüket köszönjük" - mondta a STOP-nak Fazekas Géza, a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal ügyésze.

 

Magánvéleményem:_

 

Ha a Molotov-koktélos támadást az ügyészség  képviselője terror cselekménynek tekinti (egyébként ügyészi idiotizmusnak tartom  e megnyilatkozását), akkor a kiváltó okot, okokat azaz az ügyészség által eddig eltusolt, legalizált  gazdasági, politikai bűncselekmények (politikusok által támogatott és élvezett korrupció), minek tekinthetők? Minek tekinthető a nemzetgyalázó miniszterelnöki hazudozások folyamata, az általa és a pénzügyminiszter által képviselt vállalkozások folyamatos anyagi támogatása az adózók befizetéseiből? Miért nem vizsgálják a kormányzati negyed körüli visszásságokat?

A Fővárosi beruházások irgalmatlan magas költségeit? Miközben egyre másra derül ki, hogy a hasonló nagyságú beruházások külföldön fele költségekből valósulnak meg, miközben nálunk feketén és szürkén munkát vállalók (akiket alig fizetnek meg) végzik a fizikai munkát, azaz a beruházások fizikai megvalósítását? Hol csapódik le a nyereség? Miért nem veszi észre a nyomozó hatóság, hogy a beruházásra fordítandó költség fele a korrupcióban folyik el, mint kenő pénz, vagy mint visszaszolgáltatott zsebpénz? És ki felügyeli, melyik párt a gazdasági minisztériumot, a gazdaságot?

 

Az ügyészség által szerintem valótlanul állított terrorcselekményt ki, kik, mik provokálták ki? Nem inkább azon események feltárására kellene az idejüket fordítani? Miért nem nyomoznak? Csak nem azért, mert a politika rájuk szólt, és háttérből irányítja tevékenységüket?

 

Gondolkodjunk el, valójában ki a bűnös? Vállalom a nyilatkozatomat.

 

Üdvözletem: Kovács István