Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 10., vasárnap

234 - Ágoston Tibor: Nemzetgyalázók! Nemzetgyilkosok! Nemzetet bitorolni akaró árulók!

Von: Nemzeti Hirhaló

Gesendet: szombat, 2008. február 9. 15:51
An: Kutasi József
Betreff: Ágoston Tibor -
Tisztelettel a Nemzetem iránti szeretetből,

Patkányok (időszakos) honfoglalása Debrecenben

A megjelenésük első napján, érkezésükkor rögtön testközelből tapasztalhatták meg az 1%-os törpe párt tolvajbanda tagjai - nem kívánatosak!

Életképek tömören az első napról: (a mára 50 kg-os Kuncze G. a fogadtatástól megrémül, és csak idegesen hátrál, erősítést kérnek. Le van fogyva. (Csak nem a "Soros György" szindróma van kialakulóban nála is?). Sajnálnom kellene a szemetet, de nem tudom. Érkezik Horváth "mengele", vagy "mengelica" Á., akit néhány perc elteltével, úgy kell kimenekíteni a nem kérdéseket feltenni szándékozó, de teljesen jogosan dühös polgárok karmai közül. Nem maradt le a debreceni önkormányzat képviselője Dr. Kovács L. (szdsz) sem, aki az őt számon kérőt meglökte, majd ezt követően a következőt mondta, idézem: "elmész Te a pi***ba"! Ez igen tartalmas és beszédes válasz volt tőle.

A "szabadmadarak, szadeszes legényei" igazi üzenete ez hozzátok Magyarok! Elmehettek a pi***ba! Ember az ilyen féreg? Bár Szetei óta (is) tudjuk, hogy ők előszeretettel járnak arra!?)

Mint ismert, a "szdsz" legények három napra a debreceni Arany Bika Szálló épületét megszállták. A szó legszorosabb értelmében megszállták. Se ki, se be, csak belépővel és meghívóval érkezettek részére -szolt az eligazító "pribék szavai". A kiállítást szeretnénk megnézni kérdésemre, -ma már azt sem lehet, volt a böffenet az ajtót csak résnyire kinyitótól. Akkor mit lehet tenni, mit engedélyeznek kérdeztem, s válasz nélkül csapódott a főbejárati ajtó.

Második nap: Az informátoraink előre jelzése alapján a második napon, még a Gyurtcsány is meglátogatja a lobbisták egymás közötti osztogatását. Jött is. Nem délután 17 órakor, ahogy azt előre tudtuk, hanem felcserélve a programját, reggel 10 órakor. A biztonsági tervek készen vannak alkalmazhatóan és változtathatóan. És az országra miért nincs változtatható program? Mennyire féltik ezt a végrehajtó hóhér mocskot!? Döbbenetes készültség, rendőrök, biztonsági emberek százai, gépjárművek tömkelegével lepték el, vették körül az épület környékét. Parkolókat, utcákat a fél Kossuth teret. Üzleteket zártak be, tettek megközelíthetetlenné. A postások sem vihették a leveleket, a várva várt nyugdíjakat, azok részére, akik várták azokat. Mert sajnos mára ismét úgy élnek sokan, hogy várni és túlélni kell. Ezért várják a megérdemelt jussukat. Ezeknek semmi és senki nem számít! Nem számít a kisnyugdíjas sem? Közlekedni, orvoshoz eljutni, majd onnan ismét haza -nem lehet, az nem érdekes. NEM! NEM ! NEM! Itt semmi nem számit. Ez a tolvaj hordavezér minden pénzt és biztosítást megér és megérdemel. A kordon sem maradhatott el a "talpig becsületes ember" védelméről szóló tervből! Talán azért, mert szokni kívánják a rácsokat, teszem fel magamban a kérdést? Eljön az ideje ennek is hamarosan! De jött a "nagy" ő, a szocializmus "nem -igen" vissza hozatalának továbbmentésére, tárgyalására! Miközben a horda kiabálja, "nemet a szocializmusra", jelzem, nyakig vagyunk ismét benne. A módszereik sem változtak, ha kell, lőnek, vernek, bebörtönöznek! S ezek mellet ismét oda, arra a szintre szegényítettek bennünket ezek a demokratikus alapokon működő, népirtó fasisztoidok!

Nemzetgyalázók! Nemzetgyilkosok! Nemzetet bitorolni akaró árulók!

Valószínűsíteni tudom jöttének további okát. Ha már időt szakít, a "mondjunk nemet a szocializmusra" világgá kürtölő párt, népszerűtlen mutatóinak javítására, a sok egyéb nekik hasznos tolvajlás és hazudozás közepette, akkor joggal vártuk nagy dolog fog történni. Ha nemet akar mondani a szocializmusra, akkor ő az egyik legjártasabb, legautentikusabb személy Apró Antal örököse, utóda ként, aki ki akarja végre mondani, le akarja zárni (Lásd az "Apró Villa" örökösödését, elkobzását.) a Szemlőhegy utcai elkobzott villa rossz ízű történetét, s bejelenti, azt vissza akarja adni jogos tulajdonosának, ezzel is kifejezve szakít a szocializmus örökségével. Nemet mond a szocializmusra! Ez ismét elmaradt. Ő nem nemet jött mondani, hanem igent a szocionizmus terjedésére.

A 20-30 fős megjelent kis csoportunk sem, de mások sem tudták megközelíteni a fordított evolúció végtermékét: csótány, patkány, Gyurcsány személyét. Ismét nem találkozhatott elégedetlen népével fletó. De mondom, mások sem találkozhattak vele! Az ott várakozó és néha velünk vitatkozó, de szimpátiájukat kifejezni akaró 1-2 fő sem. Ígérgetését, amely a kameráknak szólt befejezve, jól megérdemelt ebédjének elfogyasztása után 13 - 14 óra magasságában távozott a rendkívüli biztonsági intézkedések megléte közepette. Megnyugodtak, nem történt semmi. De történt, mély nyomokat hagyott sokakban az, ami itt történt ismét.

Este 17 órakor gyülekeztünk az előre meghirdetett mindenesti tüntetésünk programja szerint, tudva, hogy a szadeszes horda tagjai továbbra is bent vannak az Arany Bika Szálló épületében. Nekünk, Kossuth térieknek ez az este volt az 509. tüntetési napunk az elhíresült "böszme" beszéde nyilvánosságra kerülése óta.

Úgy 100-130 fős csoportot alkotva, történelmi zászlóinkat lengetve, rigmusokat kiabálva "TAKARODJATOK", "HAZAÁRULÓK", "TOLVAJ HORDA" fejeztük ki szándékosan félelemkeltő TILTAKOZÁSUNKAT, amely szólt ittlétük és egyáltalán politikai létük és hazaáruló cselekedeteik ellen! (Szeretném megjegyezni: e politikai kurzus döntéseitől és azok visszafordíthatatlan következményeitől, ősi értékeink, gyermekeink jövőjének elvesztésétől pedig mi vagyunk megijedve. De félni többé soha nem fogunk!

Az ottlétünk alatt nemzeti érzelmű és tartalmú dalokat hallgattunk meg a Kárpátia, valamint Ismerős Arcok zenekaroktól. De felcsendült Dobos Attila néhány dala is, amelyek a hazáról, a Piros, Fehér, Zöld lobogónkról, megmaradásunkról szóltak, és bennünket bátorítottak. Az épületben ideiglenesen piszkoló és tartózkodók, valamint a téren tüntetők részére felolvastam egy tanmesét: Wass Albert, "A patkányok honfoglalása" címmel. Tanúságos mindenkinek ajánlom figyelmébe.

A módszerváltáskor engedtünk és megkegyelmeztünk nekik, és most ismét elszemtelenedtek a "patkány fajták". Rajtunk múlik, hogyan bánunk velük! Megtűrjük őket, és elszaporodva mindent szétrágnak, tönkre tesznek, felfalják azt, amit megtermeltünk, s a végén még el is kergetnek bennünket az otthonainkból. Vagy talpra állunk, és mi kergetjük el őket, amíg nem késő!

Én választottam! Menjen el Gyurtcsány és bandája! Elég volt a Calvera és bandájából, elég volt az Ali Baba és a 40 rablóból, meg a többiekből.

A tüntetésünk végén elénekeltük a Himnusz, Székely Himnusz, valamint meghallgattuk a Székely Miatyánk gyönyörű sorait. Békességben, de türelmetlen szívvel hazatértünk a még meglévő hajlékainkba.

Tisztelettel a Nemzetem iránti szeretetből,

Ágoston Tibor Debrecenből, aki 3 gyermek jövőjéért aggódó szülő