Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 4., szombat

6.225 - Dr. Somogyfoki György: "Mert ameddig a legalapvetőbb dolgok nem változnak, addig a "hazugság rendszere" tovább él!"

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2010. szeptember 4.
Subject: "Mert ameddig a legalapvetőbb dolgok nem változnak, addig a "hazugság rendszere" tovább él!"
To: jozsef@kutasi.eu

"Ha a 2/3-os forradalom tényleg megdöntötte volna a hazugság rendszerét,
négy hónapja a családommal lehetnék."

Alább olvashatók Budaházy György legújabb hírkommentárjai:

 

L. Simon László fideszes képviselő az Echo TV-ben augusztus 14-én Wittner Mária és Murányi Levente ’56-osok társaságában kifejtette, hogy a rendszerváltásnak erkölcsi deficitje, hogy a kommunistákat nem számoltatta el a bűneikért.
Én meg csak hallgattam, és arra gondoltam, hogy nem emiatt lett mára szétlopva az országunk? Milyen jó lenne, ha a rendszerváltásnak nem lenne ez az „erkölcsi deficitje”, akkor talán nem lett volna az elmúlt húsz év, és én sem lennék ma közszereplő, csak egy egyszerű háromgyerekes családapa és magyar hagyományőrző. Mert ez a „deficit” indított rá, hogy politizáljak.
 
Az augusztus 10-i előzetes letartóztatásomat – teljesen igazságtalanul – meghosszabbító tárgyalás estéjén az Echo TV-n egy az áprilisi két választási forduló között felvett beszélgetős műsort ismételtek. Ebben Balsai István volt az egyik vendég. Kifejtette, hogy a magyar választási törvény rossz, visszaélésekre ad lehetőséget, nem ad lehetőséget az újraszámlálásra, ráadásul megsemmisítik a szavazólapokat. A törvény változtatásra szorul, jogosan várják ezt a polgárok, ez is egy adóssága a rendszerváltóknak.
Én meg csak hallgattam, és arra gondoltam, hogy nem emiatt az „adósság” miatt kényszerültünk mi végső elkeseredésünkben 2002-ben megállni az Erzsébet hídon, hogy a szocialisták csalással való hatalomra kerülését valahogy megakadályozzuk? Milyen jó lenne, ha a rendszerváltóknak – köztük a ma kormányon lévőknek – ez az „adóssága” nem lenne, akkor talán nem lett volna az elmúlt nyolc év, és én sem lennék ma „büntetett előéletű”. Mert az Erzsébet híd miatt vagyok az!
 
Aztán azt is kifejtették – mint ahogy számtalan jobboldali tv-műsorban számtalan jobboldali politikus előszeretettel fejtegeti –, hogy miféle szörnyű törvénytelenségeket követett el a szociálliberális hatalmat szolgáló rendőrség 2006 őszén és utána.
Én meg csak hallgattam, és arra gondoltam, hogy nem emiatt hurcoltak meg százakat? Milyen jó lett volna, ha a tv-ostrom másnapján az akkori ellenzék a nemzetbiztonsági bizottságban meghozott ki tudja, milyen döntésekhez és ezek 30 évre való titkosításához való asszisztálás helyett kivonult volna az utcára, és a jogos elégedetlenség élére állva már akkor elzavarta volna Gyurcsányt és bandáját, akkor talán nem lett volna az elmúlt négy év, és én sem lennék ma „bűnismétlésre hajlamos”. Mert az akkoriban ellenem indított eljárások miatt vagyok ma ennek kikiáltva!
 
Orbán Viktor mondta az egészségbiztosítási rendszer átalakításának megakadályozása érdekében tervezett népszavazás kapcsán 2007. március 15-én, hogy „ha a népszavazás sikeres lesz, akkor a népnek joga lesz elkergetni a kormányt, amelynek nem marad más lehetősége, mint hogy fusson”. A népszavazás 2008. március 9-én győzött.
Én meg csak arra gondolok, hogy nem emiatt álltunk ott 2008. március 9-én este a Kossuth téren? Milyen jó lett volna, ha Orbán Viktor az akkor már Gyurcsánnyal túlnyomó részt elégedetlen nép élére állva elkergette volna a kormányt, akkor talán nem lett volna az elmúlt két év, és én sem lennék ma „terrorista”. Mert az akkor hatalomban hagyott és tovább randalírozó szocialisták emiatt le tudtak ezen a címen tartóztatni felháborító módon!
 
A 2010-es áprilisi választások után kijelentette Orbán Viktor, hogy a „kétharmados forradalom megdöntötte a hazugság rendszerét”.
Én meg csak arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha így lett volna, akkor talán az utóbbi négy hónapban már a családommal lehetnék. Mert így azóta is börtönben ülve folyik ellenem ez a hazugsággal, aljassággal, árulással teli eljárás tovább!
 
Az említett Echo TV-s műsorban azt is mondta Balsai, hogy a BTK-ból „ki kell majd gyomlálni” a tüntetőellenes „Draskovics-csomag” részeit.
Én meg csak arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha ez egyszer tényleg megtörténik – mert eddig még nem hallottam, hogy megtörtént volna –, akkor talán nem lehet majd szíre-szóra elhurcolni embereket az utcáról, meg előzetesbe vágni. Mert ameddig a legalapvetőbb dolgok nem változnak, addig a „hazugság rendszere” tovább él!
 
A búza árát a tőzsdei spekuláció az utóbbi hónapokban jól megemelte, lehet, hogy őszre 300 Ft lesz a kiló kenyér: Régóta az a véleményem, hogy ez a tőzsde egy a gazdaság fejére aránytalan mértékben ránőtt, sok szempontból inkább káros, mint hasznos képződmény. Legalább az ilyen alapvető termékeket nem szabadna engedni tőzsdéztetni.
 
A Sziget fesztiválon csak afrikai drogdílereket fogdostak.
„Éljen a liberális európai bevándorlási politika!” „Éljenek a kedves négerek és arabok!”
 
Biszku Béla családja azt szeretné, ha Biszku ’56 utáni szerepét „független bíróság” vizsgálná.
Én is, ha az én 2006 utáni szerepemet. Vajon melyikünk van nagyobb „veszélyben” ma Magyarországon?
 
Budaházy György
Vác, 2010. augusztus 18.
 
 
Az összes hír egy helyen a politikai foglyokról!
Összegyűjtöttük egy oldalon a hivatkozásokat azokhoz a cikkekhez, amelyekben a politikai foglyokról ill. az ügyükről írtunk.
Édua, Sat, 2010/09/04

Megtalálja az összes hivatkozást egy helyen azokhoz a cikkeinkhez, amelyekben a politikai foglyokról, az ellenük folytatott koncepciós eljárásról, a tüntetésekről, az utcai akciókról, a kopogtatócédula-gyűjtésről illetve az értük tanúsított kiállásról adunk hírt.

Külön csoportosítottuk a Budaházy György és további 17 gyanúsított ellen folyó eljárásról szóló híreket, így könnyen tud keresni az információk közt, megnézheti hol tartottunk egy éve, valamint értesülhet a legújabb fejleményekről.

Időrendben visszafele olvashatja a Szent Korona Rádión megjelent cikkeket az alábbi csoportosításban:

- az üggyel kapcsolatos cikkek: elfogások, hírek, börtönlevelek és blogok, vélemények, szabadulások, aktualitások;

- a politikai foglyok szabadságáért tartott tüntetések;

- a politikai foglyokért tapasztalt kiállás az utcai akcióktól a kopogtatócédula-gyűjtésig;

- a Benkő médiahakni állomásai;

- a Budaházy Gyurinak írt Napló

- és az egyéb hírek.

Hivatkozást talál a sajnos még mindig börtönben sínylődő Budaházy György leveleihez, egyéb ügyben megtartott tárgyalásaihoz, hírkommentárjaihoz, valamint a sajnos még mindig börtönben ülő Szaszka leveleihez, írásaihoz.

A fentieken kívül információt és elérhetőséget talál az üzenőfalhoz és a gyűjtéshez.

Szándékaink szerint ezen az oldalon mindig értesülhet a legfrissebb információkról a politikai foglyokkal kapcsolatban.

A hivatkozásgyűjteményt bármikor eléri, ha a Szent Korona Rádió honlapjának jobb felső sarkában lévő szürke bannerre kattint, amelyben a „Ti vagytok a nemzet becsülete! - Szabadságot a hazafiaknak! - Segíts Te is!” felhívás olvasható.

http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2010_06_22_az-osszes-hir-egy-helyen-a-politikai-foglyokrol