Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 9., csütörtök

6.237 - Kovács Jánost, a Nemzeti Hírháló működtetőjét jogerősen 15 nap elzárásra ítélte a Paksi Városi Bíróság

From: Péteri Attila Árpád
Date: 2010. augusztus 8.
Subject: Kovács J. - Lecsuknak 15 napra?
To: Kutasi József


 

ÉS  MI  LESZ  A  NEMZETI  HÍRHÁLÓVAL 

 -------- Eredeti üzenet --------

 Tárgy:

 Lecsuknak 15 napra?

Dátum:

 Tue, 7 Sep 2010 09:45:26 +0200

Feladó:

 Kovy

 Címzett:

 PKSZ lista

 

Hát... kedves Lista, tegnap kaptam meg a végzést, hogy 15 napra elzárnak... Nem is hittem a szememnek, amikor megkaptam a levelet. Micsoda világ...
Mellékeltem.
Tudjátok, amikor tavaly, amikor kiléptem a családi kötelékből, két hét múlva összetörtem a Xsara-mat. A helszínelő rendőr megbírságolt, amit
utólag kaptam meg, de nem tudtam intézkedni, aztán elmaradt.A "közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés elkövetése"
vagyis a félrenézés és kormányelrántás miatti totálkáros baleset - de mivel életben maradtam -, a tintapatronra, takarítószerre és üzemanyagra gyűjtött
kötelező közlekedők tarhálása miatt most az a vége, hogy képesek bírósági végzéssel a potom 15 ezer Ft-ot, napi ezressel számolva leültetéssel rendezni.
A milliárdos csalók és hazát kiáruló hiénák meg élik világukat, bűneiket fedezi a többi megélhetési érdekpolitikus vagy sztárügyvéd. A cigányok
pedig röhögve fosztogatnak, rendőrt vernek és gyilkolnak... Engem meg piti írólapra gyűjtés miatt lecsuknak fél hónapra!
Megyek Budaházy mellé???
János

Kovács Jánost, a Nemzeti Hírháló működtetőjét jogerősen 15 nap elzárásra ítélte a Paksi Városi Bíróság 6.Szpá.314/2010/3. Határozatával dr. Szili Zsolt bíró,

 

a "közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés elkövetése" miatt kirótt 15.000.- Ft bírság megfizetésének elmulasztása, és be nem hajthatósága miatt.

A határozat ellen fellebbezésnek nincs helye, vagyis jogerős.

 

Kovács Jánost saját autójával baleset érte, kocsija totálkáros lett, ő megúszta.

A helyszínelő rendőr megbírságolta, a "közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés elkövetése" vagyis a félrenézés és kormányelrántás miatti totálkáros baleset kapcsán. Mivel életben maradt, utólag megkapta erről az értesítést, de nem tudott intézkedni, aztán elmaradt a fizetéssel, - írta tájékoztatójában.

 

Hihetetlennek tűnik ez a bírói ítélet, egy 15.000.- forintos közlekedési bírság miatt, mert:

 

1./ eddig büntetlenül és következmények nélkül lophattak és rabolhattak 20.000.- forintig „megélhetési” címszó alatt, tudjuk kik, akik ellen ma sem mernek rendőreink igazán fellépni. Bűncselekményeikről szinte naponta ma is olvashatunk.

 

2./ Százmilliókat vágtak zsebre, toltak ki talicskán a korábbi kormányzópárt emberei, és többnyire szabadlábon vannak büntetlenül.

 

3./ A Hazánkat kiárusító, a hazát eláruló gazemberek büntetlenül pazarul éldegélnek, felelősségre vonás nélkül.

 

4./ Sőt, közülük üldögélnek felelősök a parlamenti széksorokban is.

 

5./ Sorolni lehetne még számtalan példát, a nemzeti zászlót megtaposó rendőröktől a rendőrvezetők elfogadhatatlan parancsaiig, a 2006-os ártatlan és megkínzott 56-ra emlékezők elítéltjeinek első fokú ítéleteit meghozó párt-bírókig.

 

De ha egy nemzeti érzelmű hazafi tüntet, nemzeti zászlót visz, vagy Nemzeti Hírhálót szerkeszt, és ez nem tetszik bizonyos köröknek, megtalálják a módját, hogy valamilyen ürüggyel börtönbe küldjék, kivonják a forgalomból.

 

Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr! – hogy történhet ilyen meg a „kétharmados forradalom” győzelmét követően? Ez lenne az „igazság szolgáltatás”?

 

Orbán Éva