Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 9., csütörtök

6.241 - Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért társalapítói > Kérdőív a magyar mikró, kis- és közepes vállalkozásokról


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Kérdőív a magyar mikró, kis- és közepes vállalkozásokról
2010, szeptember 6 - 12:50 MSZ

Tisztelt Címzettek!

Amennyiben Önök vállalkozóként dolgoznak, kérjük szíveskedjenek segítségünkre lenni a mellékelt kérdőív kitöltésével és visszaküldésével. Amennyiben Önök nem érintettek, kérjük, egyetértésük esetén segítsenek minél több vállalkozóhoz eljuttatni a mellékelt kérdőívet!

Köszönettel: a Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért tagjai

Tisztelt Vállalkozótársunk!

Kérem, szánjon néhány percet a mellékelt kérdőív kitöltésére! Számunkra ez hatalmas segítség lenne a mikró, kis- és közepes vállalkozások helyzetének normalizálásáért kifejtett munkánkhoz, hiszen minél több vállalkozó küldi vissza a kitöltött felmérést, annál világosabb képet tudunk formálni a hazai vállalkozások állapotáról. Természetesen, saját tapasztalatból is tudjuk, hiszen mi is mindannyian vállalkozók vagyunk, hogy a hazai cégek - ágazattól függetlenül - tragikus állapotba kerültek az elmúlt években. Szeretnénk a kitöltött kérdőívek által felvázolt látleletet a közvélemény, a média, a gazdaságpolitikusok elé tárni, hogy világossá tegyük, azonnali és érdemi lépések szükségesek ahhoz, hogy a magyar vállalkozások képesek legyenek talpon maradni, munkahelyeket teremteni és felpörgetni a hazai gazdaságot.

Kérem, lehetőség szerint minél előbb sziveskedjék kitölteni és visszaküldeni a kérdőívet! Előre is köszönjük, ha továbbítja ismerős vállalkozó társainak, könyvelőjének is, hogy minél többen értesüljenek róla! A kérdőívek feldolgozását Dr. Csath Magdolna egyetemi tanár, közgazdász, illetve a Kodolányi János Főiskola hallgatói, tanárai végzik.

Visszaküldési határidő: 2010. 09. 15.
E-mailen: epitesz@gyor.net
Postán: Mészáros Attila, 9011 Győr, Váci M. u. 112.
Faxon: 96/349 995
Ha kérdése lenne, a +36 20/366 4865 telefonszámon elérhetőek vagyunk
Ha a kérdőívet nem tudná megnyitni, szívesen elküldjük, ha ír egy rövid levelet a meszi964@gmail.com vagy epitesz@gyor.net címre.
Érdekképviseleti munkánkkal kapcsolatban a www.mmv09.hu honlapon informálódhat

Tisztelettel:

Dr. Csath Magdolna, Kamocsárné Mező Szilvia, Mészárosné Győrvári Bella, Mészáros Attila, Bandi Attila, Jenes Tibor
a Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért társalapítói

MMV Kérdőív.doc 889 KB