Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. szeptember 11., szombat

6.250 - Levél Hende Csaba honvédelmi miniszternek!

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2010. szeptember 10.
Subject: Hunhír.info
To: jozsef@kutasi.eu


Olvasó: Levél Hende Csaba honvédelmi miniszternek

2010. szeptember 09. 15:01
Hunhír.info

Az USA tehát Afganisztán népe ellen is – akárcsak korábban az iraki nép ellen – koholt ürügyekkel indított hódító és népirtó háborút. Ez az igazi terrorcselekmény, kedves Csaba – állami szintű terrorizmus, made in USA.

Kedves Csaba!

A minapi Heti Válaszban ki nem fejtetted, inkább csak megpendítetted azt a gyerekmesébe illő érvet, ami nyilván kormányod álláspontját is tükrözi, s amellyel erkölcsi igazolást véltek adni magyar zsoldos katonák afganisztáni részvételére az immár majdnem egy évtizede tartó amerikai okkupációs háborúban: jelesül hogy 2001. szeptember 11-én „Amerikát terrortámadás érte”, s ennek megtorlásául rohanta le Afganisztánt. Már bocsánat, de ez szemenszedett (cionista) hazugság. Soha senki nem talált és mutatott be meggyőző bizonyítékokat arra, hogy Afganisztánnak, a táliboknak vagy akár a mitikus „Oszama bin Ládennek” bármilyen köze lett volna az állítólagos „terrortámadáshoz”.

A hivatalos amerikai kormányjelentés is, ami nem több gigantikus elkenő és elhallgató manipulációnál és hazugságoknál, elejtette a kezdetben forszírozott Al-Kaida-verziót. Afganisztán inváziójának terve már 2001. szeptember 9-ére, két nappal ama bizonyos „terrortámadás” előtt tökéletesen készen volt, a megszállásra való előkészületeket – hadgyakorlatok, trenírozás – már előző nyáron megtette a bevetésre kész amerikai haderő. Pontosan a szeptember 11-e előtt kidolgozott tervek szerint került aztán sor Afganisztán lerohanására; szeptember 11-e mindössze ürügyül szolgált.

Az USA tehát Afganisztán népe ellen is – akárcsak korábban az iraki nép ellen – koholt ürügyekkel indított hódító és népirtó háborút. Ez az igazi terrorcselekmény, kedves Csaba – állami szintű terrorizmus, made in USA. Ebben vált cinkossá a magyar állam, és erre nincs semmilyen erkölcsi mentség. Bár a magyar lakosság többsége a globális média által hibernált állapotban, szellemi tetszhalottként szop be bármilyen propagandát, de azért nem kevesen tájékozódnak a dolgok valódi állásáról és folyásáról. E nem kevesek durva sértésnek tekintik, ha bugyuta gyerekmesékkel próbálják traktálni őket ilyen horderejű kérdésekben. „Az erőszak bűvöletében / mit bánja sok törvényhozó, / hogy mint pusztul el szép fajunk!” – írta József Attila a Hazám című versében.

„Adj magyarságot a magyarnak, hogy mi ne legyünk német gyarmat” – olvashatjuk ugyanebben a versben. Magyarságot adjatok a magyarnak, Csaba, ne cionista propagandát, s ne az „új világrendbe” próbáljátok besuszterolni országunkat, hanem azon dolgozzatok, hogy Magyarország ne legyen amerikai, főként pedig zsidó gyarmat!

Ehhez kíván erőt és elszánást: Molnár Miklós Szombathelyről

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=33091