Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 3., csütörtök

14.740 - Nemzeti Fejlesztési Minisztérium > Szépségversenyen a magyar bélyeg!

Feladó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Dátum: 2012. május 3. 13:00
Tárgy: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele 2012-05-03
Komplex fejlesztések a törökszentmiklósi ipari parkban

Az ipari park fejlesztése egy újabb lépés afelé, hogy Törökszentmiklós Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb gazdasági központjává váljon - mondta Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkára az Új Széchenyi Terv forrásaiból megvalósult befektetés-ösztönző projekt záró rendezvényén a törökszentmiklósi ipari parkban, 2012. április 27-én.

Rajz- és fotópályázat népszerűsíti a környezetkímélő közlekedési módokat

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium közösen hirdeti meg a szeptemberi Európai Mobilitási Hetet beharangozó, hagyományos rajz- és fotópályázatot. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi rendezvénysorozatának idei jelmondata: „Mozdulj a jó irányba!”.

Lemond posztjáról a GYSEV vezérigazgatója

Dávid Ilona a 2012. májusi közgyűlésen lemond a GYSEV Zrt. vezérigazgatói posztjáról. A vállalatvezető a közgyűlés jóváhagyása esetén a továbbiakban is a vasúttársaság elnöke marad. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakterületi államtitkárai a napokban egyeztettek az osztrák társtárca vezetőivel a közös tulajdonú cég élén kezdeményezett személyi változásról.

Digitális esélyegyenlőség - Nevezési felhívás a 2012-es e-Befogadás Díjakra

A kezdeményezés célja az internet használatának népszerűsítése a társadalom legszélesebb rétegeiben. Az Európai Unió Bizottsága által alapított e-Befogadás Díjak azokat a módszereket ismerik el, amelyek a legkreatívabb módon segítenek abban, hogy mindenkihez eljusson az internet, ezzel is csökkentve a társadalmi különbségeket.

Szépségversenyen a magyar bélyeg!

Az európai postákat tömörítő PostEurop minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, melyben a Magyar Posta is minden évben részt vesz. Ezek az úgynevezett EUROPA-bélyegek minden évben szépségversenyen mérettetik meg magukat. Ezen a bélyegszépségversenyen a magyar bélyeg többször végzett az első helyen, többször elnyertük az „Európa legszebb bélyege” címet.