Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 10., csütörtök

14.810 - Tajti Győző: Szeretnék mindenkit megkérni, hogy az ország érdekében, és a lakosság érdekében, a bajbajutottak százezreit,/...

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Felhívás - május 11. 
2012-05-08 14:35:01 

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy az ország érdekében, és a lakosság érdekében, a bajbajutottak százezreit, millióit támogassák a Bankszövetség székháza előtti tüntetésen a jelenlétükkel! 

Ugyanis ez a probléma az egész nemzetre kihat, és így is úgy is államcsőd fog bekövetkezni Magyarországon! 

Amennyiben a magyar kormány újabb hitelt vesz fel, az pedig rövidtávon enyhít majd ugyan az ország sorsán, de a lakosságot tovább fogják sarcolni, és még nagyobb megszorításokat vezetnek be az államadósság lefaragására! Magyarország bankrendszere egy teljesen elhibázott rendszerként működik, amely nem a nemzetet képviseli, ugyanis a magyar kormánynak nincs ráhatása semmilyen formában a bankszektorra! 

Ez világosan kiderült az eddigi intézkedésekből, vagy intézkedések hiányából, vagy éppen a magyar kormány megfutamodásából a bankok elől! Ma Magyarországon az ország lakosságának a fele törvénytelen banki szerződéseknek van alávetve, és kamatrabszolgaságban szenved. A hitelek mindenféle szerződései mindenféle ésszerűséget nélkülöznek, és egyoldalúan a bankok oldalára billennek! 

A magyar kormány 2001 - ben átadta a bankszektor felügyeletét, ha úgy tetszik, kiadta a saját nemzete kezéből azt a fegyvert, amivel a saját sorsát alakíthatná. Ugyanis a bankok mindenféle törvényen felül állnak, mivel a kormánynak, az államnak nincsen beleszólása a működésükbe, és olyan törvények lehetnek ezáltal hatályban, amelyek szentesítik a bankoknak azt a jogát, hogy egyoldalú szerződésmódosításokkal élhet a fogyasztóval szemben... 

Törvénytelenségek tucatjai vannak benne a szerződésekben, amit a magyar emberek százezrei ugyan aláírtak, de nem kaptak semmiféle felvilágosítást, hogy mit írnak alá. Neves közgazdászok és pénzügyi szakemberek állítják, hogy ezek a szerződések a római jog alapján teljesen érvényüket vesztették! Ugyanis még a bankár sem tudja, hogy mennyivel tartozik az ügyfele, annak ellenére, hogy a felvételkor egy fix forint összeget helyeztek ki az adós számlájára, majd ezt váltották át devizára teljesen törvénytelenül, holott nem is volt svájci frank, vagy egyéb valuta a forint mögött, és ha lett volna, akkor a svájci frankból, vagy egyéb valutából kellett volna váltani forintra, és az szerint kiszámolni a törlesztőt, nem pedig fordítva! 

Visszatérve az előző gondolatmenethez, a bankár tehát a törvénytelen kamatemeléseknek, az árfolyam ingadozásnak, valamint egyéb körülmények közrejátszása miatt sem tudja mennyit fog fizetni az adós, holott a szerződésben feketén - fehéren benne van, hogy mennyit vett fel az illető, és nem svájci frankot, hanem forintot!!! 

Még egyszer, nem svájci frankot, hanem forintot!!! Mert, mint azt már tudjuk neves közgazdászoktól, ill. azóta már bíróság útján is, a bank forintból számolt devizát! 

Visszatérve a felhívásra, azt gondolom, hogy elemi kötelessége minden olyan magyar állampolgárnak megjelennie ezen a tájékoztató demonstráción, akit érdekel a jövője! Ez nemcsak a devizahitelesek problémája, hanem ez az "államadósság" lévén az egész országra kihat! 

Ezekben a hónapokban ezreket, sőt tízezreket lakoltatnak ki, tesznek utcára a bankok, a végrehajtók, a lakásmaffia csoportok, akik a rendőrséggel karöltve viszik ezt végbe, mert a magyar államnak nincs beleszólása a magyar állam területén működő bankok, és ezen bankok végrehajtó csoportjainak a működésébe, tehát a magyar államon felül állnak! 

Tisztelt honfitársaim, a háború elkezdődött, most még csak a fórumokon, ill. a felhívó demonstrációkon, de mivel egyre több család kerül az utcára, és egyre nagyobb számban lesznek azok az emberek, akiket ez a bűnözői horda megpróbál kisemmizni egyetlen vagyonukból, a lakásukból, amelyért a magyar ember a mai Magyarországon jobb esetben is egy fél életet dolgozik, ezért elkerülhetetlen lesz az, hogy emberek milliói a becsületükön és igazságérzetükön esett sérelmet megtorolják ezen hiénákon! 

Ezennel, mint magyar állampolgár, felkérném a magyar államot, hogy, dolgozzon ki egy olyan átfogó programot, amely a társadalmi, és nemzetkatasztrófát megelőzi, a törvénytelenül működő bankok, és a törvénytelen, és semmis szerződéseiket felülvizsgálja, és kimondja, hogy Magyarországon olyan bankoknak nincsen helye, amelyek egyértelműen arra játszottak még a válság kezdete idején is, hogy mindenféle tájékoztatás nélkülözése mellett a legelőnytelenebb konstrukciókat ajánlja az ügyfeleknek tudva azt, hogy hetek, hónapok múlva bekövetkezik a világgazdasági válság, melyet a spekulánsok a legnagyobb bankárok idéztek elő! 

A kilakoltatásokat azonnal le kell, hogy állítsa a kormány, valamint, mivel a szerződések több törvényt is megszegnek, és már bírósági ítélet is van, amelynek alapján kiderült, hogy az adósoktól több száz milliárd forintot csalt ki a bank, ezt az összeget, amelyet extraprofitként nyelt le a pénzintézet a devizacsalás eredményeként, visszamenőleg meg kell fizettetni a bankokkal, majd a felvételkori árfolyamon kell forintosítani minden adósnak a hitelét, és a magyar állam által felügyelt pénzintézetnek kell, hogy törlesszenek az adósok! 

A mai napig több mint 3000 ember lett már öngyilkos ezen események hatására, a mai Magyarországon a tankok helyett bankok pusztítanak, és még lőniük sem kell, az emberek önként vetnek véget életüknek a kilátástalanság miatt. 

Ehhez nagyban hozzájárul a kormány tehetetlensége a fentebb vázolt történések miatt! A mai Magyarországon a pénz oligarchiák diktálnak a tisztességes munkából megélni próbáló, de nem tudó százezreknek, millióknak! 

Emberek, ébredjetek, mert nem lesz lakásotok, nem lesz földetek, nem lesz hazátok!!! 

2012. május 11. - én a Baknszövetség székháza előtt legyen minden, a hazájáért tenni akaró ember! 

Tajti Győző 
http://www.hevesmegyei-hirhatar.hu/hir/felhivas-majus-11  
http://www.hevesmegyei-hirhatar.hu/hir/felhivas-majus-11